zirafko vítej v klubu :-D
mit, to máš dobrý, že po bc., já mám studium na pět let, takže u nás až po mgr. :-S
no a em...ehm, radši nebudu komentovat, že ]-( ]-( ]-( ]-( :-D :-D
Mito, MS=menstruace :-). Svoji nejsme, buď bude svatba v těhu, nebo někdy jindy :-D. Nějak jsem se přeorientovala a mimčo je mi přednější x-)...
Cat :-D
ja uz tam smiruju :-D mam tam i albicko, hec :-D dnes jsem valila do milacka ze aspon svatebninoc by mohla byt bez kondomu :-D neproslo mi to :-( :-( :-(
emmili: ja taky gympl, navic umelecky :-D jao ja Bc taky udelam ale drahy ma strach ze to bude narocne pro me...
jinak ja dnes potkala spoluzacku z gymplu, ceka mimi :-) a jedn auz porodila...ja chci takyyyyyyyyyyyyyy
mit, v olomouci, v prváku :-| a ty studuješ co, kde, v kterém ročníku?
spolužačka z gymplu už má taky mimi, studuje archeologii a má individuální plán, ale nevím, jak to zvládá, nejsem s ní v kontaktu, nějak se distancovala...
ahoj holky, tak jsem dnes byla v Praze u kamosky co ma me milovane Bugaboo...no samozrejme jsem si ho povozila :-) jinak se samozrejme k nemu taky stocila rec, kamoska kolem nej skakala a ukazovala co umi a ja padla na prdel...daji se zaaretovat kolecka aby na krivem povrchu neujizdela a nestacela se z kopce dolu, o prehavzovani rukojete nebo korbicky ani nemluve, taky o tom jak je udelan eodpruzeni kdete se i jednoduse prizpusobuje a posouva dle vahy ditete aby bylo vzdy nej...no bylo toho moc, resili jsme ho snad hodinu ale ja mam naprosto jasno...jedine Bugaboo a zadny jiny :-) ona rikala ze by uz nikdy jiny nekoupila...takze asi tak
mitote, my verime ze ten kocarek je dobry, za ty prachy taky.... ale nemyslim si, ze by nas maly potreboval na tu chvilku takovy komfort :-) ze zacatku tam bude stejne jeno spinkat a potom mi z kocarku stejne bude vylezat :-D
kdyby se mi libil aspon trosku tak nad nim treba uvazuju (i kdyz pro nas byla prioritni predevsim cena) ale mne se ten kocarek proste nelibi ani trosku, ale kazdeho vec,zejo ? :-)
uz setrite? :-)