nazdarek holky, ten kun me zacina deptat a asi z toho i porodim.
Dneska zacinam 36tt. V noci jsem mela silene posliky rano bolesti pretrvavaly,tak jsem volala doktorce, dneska neordinovala, ale i tak si me zavolala. No neco se chysta, mam pry jen a jen lezet a spat dokonce mi napsala i nejake leky aby se mi lepe spalo :-N no hold asi bych mela zvolnit tempo nebo si uz do toho porodu nestihnu odpocinout :-D kazdopadne zitra ma manzilek oslavu Mgr. a dva kamaradi slavi naorozky, tam nemuzeme chybet :-)
Tak pak napiš, jaký to bylo, Adel x-). Tak když vydrží ještě aspoň týden, tak pak už i může ven, akorát byste si asi poleželi v inkubátoru chvilku, no :-(, ale snad se Lukášek zase zklidní :-D
Ahoj holky, tak se k vám přidávám :-) svatbu plánujeme v srpnu, to mám tři měsíce po matuře a můžu říct, že jsemm se u okolí setkala s většinou nepochopením, nebo otázkami typu "ty jsi těhotná?" což mě docela naštvalo. Copa se dva lidi nemůžou vzít prostě jen proto,že se mají rádi? Dneska už je to asi přežitek :-S
revival super :-) nova tvar, tak at se pripravy vydari :-)
Evi, tak kontrola dopadla dobre, mam jen vysoky tlak a cipek zkraceny a pootevreny, no tak v 9. mesici uz na to mame pravo,ne? :-) ale i tak porad mame jenom lezet
Doktorka mi brala stery na toho streptokoka takze v poradne mam uz vsechno hotovo, pristi tyden jdu jen pro vysledky a pak do porodky, mozna se tam ukazeme jeste driv :-) uvidime co na to Lukasek :-)
Revival, zdravím a drž se, jsou to jenom blbé řeči lidí...
adel, super, že poradna dopedla dobře a pořádně odpočívej a nepřeháněj žádné uklízení, ať si vás manžílek hýčká :-)
Adel, tak fajn, tak se pěkně válej :-D. Jsem zvědavá na sebe, kdyby se (kéž by x-)) vydařilo taky napoprvé, tak budu ve tvém stádiu těsně před zkouškovým :-N.
Evi nene, jeste nerodime :-)
Ale uz bych i jela, poslicky mam i dvakrat denne :-( dneska s tatkou uklizime desinfikujeme a pripravujeme vsechno pro maleho, uz jsme i auto umyli tak muzeme jet :-)
ahoj holky, tak nesu cerstve info z poradny.
Streptokoka nemame, tak to je dobre, ale tlak je porad vysoky 150/90 tak musime do nemocnice... za chvilku prijede manzilek a jedem :-(
Jééé, Adélko, a tam tě budou jen hlídat? A k porodu se Lukášek nechystá? :-( Budu držet palečky, ať se brzy zlepšíte... Snad si vás tatínek ještě stihne odvést domů 2v1...