no tak to je možná ono - spíš si myslím, že když se ti to stahovalo 4 hodiny, tak to je až moooc, mě když se to stahovalo déle než 2 hoďky, tak to pak blbo a nestáhlo se to celé!
Říkám - hlavně si kontroluj pak tu velikost stažených souborů - podle toho to poznáš! A zkus si to stahovat raději hned ráno! ;-)
potvůrko pppppodivná!!! :-D
teď mi volal kupující, že se v sobotu staví mrknout na naše plovoučky-páč jdou vybírat nábytek... :-N
jo a normálně jsem zjistila, že nás realitka (nechťa) obrala asi o 3 tis Kč - ale naštěstí uznali chybu a už to mám i na účtě! ;-)
No my jsme s něma měli dohodu, že prostě pro nás bude XY určitých peněz z toho bytu a zbytek pro ně, jenže oni si to neuvědomili a spočítali si z celkové částky 4% + DPH a prostě to vyšlo jinak než jsme se domluvili...prostě toho mají moc a neuvědomili si to...ale hlavně, že jsem si to spočítala a došla na to! ;-)
a jakou chcete polstrovanou nebo dřevěnou?
no - ono to bylo o to složitější, že něco se posílalo bance - na vyplacení té naší hypotéky, takže tam byly různé částky...ale prostě tři tisíce jim teda nenechám... :-D
co se týče té postele, tak kupte hlavně kvalitní tu dřevenou - my máme myslím borovici, stála myslím 5000 (bez úložného prostoru, ale dá se tam dokoupit) a docela nám potvora vrže a taky s náma už jednou rupla... :-N takže raději trochu do té postele zainvestovat!!!
Rošty máme úplně obyčejné a ty jsou v pohodě, ale naštěstí jsme koupili kvalitní matrace - myslím stála jedna 3000 Kč po slevě a jsou fakt super! ;-)
Jo jo, právě chceme už do té postele něco investovat, protože kdybys viděla, na čem teď spíme a tak nás pořád bolí záda a od toho pak hlava. Je to hnus.
A dneska je asi trojka zátěž, páč se mi nějak motá hlava.
Kde zas zmizla ta Sun?