ahojda holky, povídej lin ;-) :-)
tedy ty llidi se tu asi zbláznili, jsou tady dva bankomaty a ani jeden není funkční, to je pěkně v pr...nemůžu totiž nakoupit :-|
jeden je vypnutý a druhý tam pro jistotu kvůli rekonstrukci ČS není vůbec :-|
právě ten druhý byl v bance v přízemí a k přepážce se nedostanu, protože ty jsou ve třetím patře a nemají výtah na kočárky.
Chjo, holky, začíná advent v pondělí, ne?
můj sice taky né, ale do půl tu musím vydržet!!!! :-N
Jo a mluvila jsem teď s paní z ČSOB a říkala mi, že už v lednu (jak budeme mít stav. povolení) můžeme jít zažádat o hypo na dostavbu, i když ještě nebude nic postavené...prý se to zatím schválí - dokud jsou ještě nízké úroky a až to bude vystavené do 1 metru, tak nám hned vyplácí penízky!!! Tož supééér! ;-)
že jo a taky nám řekli, že nám proplatí zpětně tu fakturu za cihly, což bude super, páč pak nám zbydou prašule pro ty, kteří nám nebudou dělat na fakturu, ale za hotové! ;-)
radůstko ne, je to vždycky neděle, jsou přeci adventní neděle, tzn, poslední adventní je před štědrým dnem ;-) a protože loni to vycházelo tak, že štědrý den byl v neděli, tak jak jsem si stačila všimnout někdo slavil poslední adventní neděli na štědrý den někdo o týden dřív ;-) i na jedničce šli dřív advetní koncerty :-D
rezet, já právě poprvé slavila advenz minulý rok, u nás doma nikdy nebyl adventní věnec nebo něco podobného, ani jiné vánoční tradice. Začala jsem s tím kvůli svým dětem, protože jsem chtěla, aby ty vánoce měli hezčí, než já, když byla malá ;-) ale došlo mi, že jsem slyšela pouze o adventních nedělích, jen jsem nevěděla, jak je to přesně s tím zapalováním svíček ;-)