tak mp3 třeba pochopím, ale proč musí mít boty a oblečení pouze značkové? Doufám, že své děti naučím skromnosti, já si na tohle nikdy nepotrpěla, klidně nakoupím pro děcka i v sekáči a u Vietnamců, když je to pěkné a je to z příjemného materiálu. Některé děti chtěli levnější dárky, ale to bylo už zamluvené.
To je pravda Sun, deti jsou cim dal tim vice narocnejsi. Ale to i my dospeli :-) Nekdy.
Ale z adventniho kalendare budou mit urcite radost !!! Ja z nej mam taky vzdycky radost. mamca mi ho jeste porad kupuje na mikulajdu :-)
No tak ja nebudu dychat :-)
Ja bych taky papala, manzel sel cvicit a po ceste domu musi neco koupit z ceho se da vytvorit neco k snedku, ale nevim co ho napadne, jsem zvedava. Mam uz ale strasny hlad, jeste jsem nic nejedla.
Achój cholkí!
Koukám,že tady je vše při starém-Terďa se nám fláká na koňovi, Ded a její kolega... :-D
Copak Lin,dolehla na Tebe změna počasí? To je teď jak stvořené pro bacily,co?
Jsem tu zas na skok.Jsem musela jet objednat zákusky pro kolegy do práce,bo budu mít půlkulatiny-ti mě musí mít letos rádi.Prvni se na mě skládali kvůli svatbě,teď kvůli narozkám a pak kvůli mimču :-D Jsem to ale jejich
Ahoj Verun!!
No v ten patek me v praci streplo a bylo vymalovano !! V sobotu rano pro me nasi museli jet autem a vezt me na pohotovost, 40 horecky, slabost ze jsem omdlivala, zvracela jsem no proste strasne. Ted uz je mi o poznani lepe. Uz mam uklizenou i kuchyn obyvak a peru. No jeste mi chybi predvanocne uklidit loznici , ale tam ted susim pradlo tak to odlozim na zitrek.
a pak budu mit jednodussi vanocni uklid :-)
Sun: jj, to je "ten" kolega...prostě jsme si jako kolegové sedli!!! ;-) Donesl mi i sedmičku vínka - prý pro mě a Jardu, ať si uděláme na "novém" hezký večer! :-N
Lin:bobišu!Vyprdni se na úklid,raději zalehni a nech se manžílkem trošku rozmazlovat!Zdraví máš jen jedno!V ten pátek to byl hnus,jsem ráno nějak ten sníh nedávala.Jsem i uvažovala,že bych do OV nejela,ale to bych Ti přece nemohla udělat. ;-) No,ni?