Ále,pořád mlela do kola,jak mi dá 10.tis.,až je bude mít a takové ty kecy(přitom by si pro korunu nechala koleno vrtat a vyčte ti každou hovadinu) a strášně začala řešit všechny neštěstí v rodině a co by bylo,kdyby bylo a nešlo ji umlčet.Nic jiného teď úrčitě nepotřebuju slyšet...V hlavě jsem si jen přehrávala:"Nesmíš ji praštit,nesmíš ji praštit..."
Ále,ta moje kolegyně je celá popo z toho záskoku za mě a když ji zaučuju,furt do toho kecá,i když tomu ho.no rozumí a ještě tomu předtím rozumnět nechtěla!Navíc ji spoustu věcí učí špatně a ona mě pak neposlouchá a spoustu věcí ne,že nechápe,ona je nechce pochopit!
No právě,že to má být jako svatební dar,víš.Na svatbě jsem od ní nedostala ani blbé přáníčko,ani kytku,prostě nic!Za koláče-nic!Ona jen tak blbě žbleptá na prázdno a stejně nic nedá a pak i tak bude všude vykládat,že dala.Už je taková.
Ded: já vím,ale dokuď se nezaučí,budou mě furt otravovat,třeba i na mateřské!Řekla jsem si,že tam budu chodit,než nastoupím mateřskou-to je 12.nebo17.ledna,pak už tam nepáchnu!