Nevěsty, které se vdávaly 7.7.2007

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak pokračujeme v novém.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
co postel - už máte? :-)
Odpovědět
musím najít
Odpovědět
ehm, máš to tam :-D
Odpovědět
No tak to je vločka jako čočka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
náhodou dobrý - trošku "sprostý" :-D , ale hezký! ještě to trošku nacvič a bude to dokonalé....
Odpovědět
jasně, to chce jen cvik a pak budou jak opravdové ;-)
Odpovědět
Hehe, zítra tu není šéf, tož si pohraju :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tož to bude teda pracovní morálka!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holky, loučím se, jdu domou! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Už som tu!Hlásím,že mám vlasy o 10 cm kratší a máme napečeno!
Odpovědět
holky, tak jsem četla, že Veronika Žilková přišla o miminko, to je hrůza :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky tak už se od včera přidávám mezi pracující ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
ahojda am, tak gratuluji, kde pracuješ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teri,tak to je hrozné!Ale bohužel jen pro to mimi.Nezlob se na mě,ale v jejím věku to ryziko už bylo vysoké a ona do toho šla s tím...Tak samo je mi líto Slovenských dvojčat,ale ne těch rodičů.
Odpovědět
Profilova fotka
Dělám v Podbořanech volanty do Ford Focus. Je to ruční pošívání kůží, pěkná piplačka, moc mi to nejde a mám úplně bolavé prsty od nití. Za pár dní je snad budu mít úplně pořezané
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jak se Ti líbí v práci,Am?
Odpovědět
Profilova fotka
Kozi tak to víš že bych si představovala něco jiného, ale na to nemám dostatek času, jsem ráda, že jsem sehnala něco na jednosměnný provoz
Odpovědět
Profilova fotka
Am:tak to je jasné.Tož za chvilku budeš mít ruce jak 3 přadleny. ;-)
Odpovědět
am, je fakt, že teď se skoro všude zavádí tři směny, do toho bych nikdy nešla, hlavně, když jsou děti. Tak snad aspoň za tu piplačku dostaneš pořádně zaplaceno. Na světě je největší nespravedlností to, že umírají malé děti, to by tak být nemělo ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Těch dětiček je mi taky moc líto. Jsem ostuda ani nevím jak dopadlo to druhé oddělené miminko ze Slovenska. Ono umřelo??? ;-( ;-( ;-(
Odpovědět
am, umřely oba, jsem to obrečela.
Odpovědět
Profilova fotka
Chuděrky malí, jsem tak držela palce
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky !
Odpovědět
Co se dá dělat, je fakt, že já bych do toho nešla, kdybych věděla, že jsou ty děti srostlé. Asi nejsem tak odvážná, jako byla ta maminka. am, víkendy budeš mít volné, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Někdy budu muset i v sobotu a ve středu a ve čtvrtek tam budu muset být povinně o 2 hodiny dýl. Mají moc zakázek a ti co už tam jsou dlouho mají 2 dny povinně 2 hodiny přesčas a my ve zkušební době tam budem trčet zadara, protože jezdíme podnikovým busem a oni kvůli nám pár bus vypravovat nebudou a spoj z Podbořan do Žlutic nemám :-(
Odpovědět
Profilova fotka
A takhle to prej bejvá skoro pravidelně každý týden. To je taky pěkná blbost, co s holkama když školka je do 16.45
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Lin :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je ja vas vsechny tak dlouho nevidela !
Odpovědět
ahoj lin ;-) to je teda na prdlačku, třeba brzy seženeš něco lepšího.
Odpovědět
Profilova fotka
RAdost, ani jsem ti jeste nepogratulovala k Matyskovi, tak to opozdene napravuji !! Preju at je zdravy a at roste do krasy :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?