Teri,tak to je hrozné!Ale bohužel jen pro to mimi.Nezlob se na mě,ale v jejím věku to ryziko už bylo vysoké a ona do toho šla s tím...Tak samo je mi líto Slovenských dvojčat,ale ne těch rodičů.
Dělám v Podbořanech volanty do Ford Focus. Je to ruční pošívání kůží, pěkná piplačka, moc mi to nejde a mám úplně bolavé prsty od nití. Za pár dní je snad budu mít úplně pořezané
am, je fakt, že teď se skoro všude zavádí tři směny, do toho bych nikdy nešla, hlavně, když jsou děti.
Tak snad aspoň za tu piplačku dostaneš pořádně zaplaceno.
Na světě je největší nespravedlností to, že umírají malé děti, to by tak být nemělo ;-(
Co se dá dělat, je fakt, že já bych do toho nešla, kdybych věděla, že jsou ty děti srostlé. Asi nejsem tak odvážná, jako byla ta maminka.
am, víkendy budeš mít volné, ne?
Někdy budu muset i v sobotu a ve středu a ve čtvrtek tam budu muset být povinně o 2 hodiny dýl. Mají moc zakázek a ti co už tam jsou dlouho mají 2 dny povinně 2 hodiny přesčas a my ve zkušební době tam budem trčet zadara, protože jezdíme podnikovým busem a oni kvůli nám pár bus vypravovat nebudou a spoj z Podbořan do Žlutic nemám :-(