nééé to néééé! Náhodou jsem dneska musela jet zamcům koupit pití a při té příležitosti jsem si jen zašla na poštu, pak ještě něco zanesla sestře, kolega si zajel pro cosi do stavebnin, ale jinak jsem byla fááákt služebně!!! :-D
jasný, zanesla sestře, poslala si balíček na poště, zatím, co kolegu jsem vyhodila u stavebnin, zajela jsem si nakoupit.... je nám to naprosto jasný :-D :-D
nevím, jestli je to perla, ale plánovaly jsme s kámoškama pomaturitní ples (pro naší třídu), všecko bylo zařízený, vyjednaný, měly jsme vymyšlenej super program i to, jak já tam půjdu za vílu Amálku (měl to být takovej pohádkovej ples) a všichni se na nás vyprdli... takže bysme nemohly zaplatit sál, kapelu a to co to obnáší... Takže se to mělo konat teďka v sobotu a včera jsem to musela všecko rušit!! Príma. Všem vřele doporučuju ]-( ]-(
Přesně! Myslely jsme si, jak budou rádi, že pořádáme něco tak velkýho a že si to všichni užijem (učitelé to taky přislíbili) a jenom jsme narazily na výmluvy, proč nemůžou a proč tamto. Ztratily jsme veškerou radost a nadšení.
Ale nejvíc mě mrzelo to, že jsem zařídila malý holčičky, který měly cvičit aerobik. Jenom kvůli téhle akci nacvičovaly novou sestavu a těšily se (i jejich rodiče) a dneska jsem jim musela říct, že bohužel :-( :-(
Prostě si málokdo uvědomí, co to obnáší
tak to ty holčičky musely být děsně zklamané :-(
no ty lidi jsou děsní, tak proč něco slibují, když ví, že tam stejně nepůjdou! :-S
kozi: nechceš něco napéct i mě! :-D
Neprdíme...Jsem zrovna dojela k holičce a ta má otevřeno až od 13.hod.,tak musím čekat v autě.Safra!Doufám,že nebudu nemocná.Rozpálená od trouby a teď sedět v promrzlém autě...