No bylo preruseno takovou neshodou, to jsem vam psala, jak jsme se nepohodli a manzel mi rekl, ze jeste nechce ze chce jeste cekat.
A pak jsme se nejak udobrili a jak dopada udobrovani, ze:-) A tak me vcera mile prekvapil, kdyz se pri udobrovani zase zacal snazit ! :-)
tak to já bych taky ráda chrupkala... ale jaksi práce volá ;-(
ahoj Lin. hoj Terez.
Lin, tak to je dobrý todlecto. Jednou jo a pak ne :-D. Tak to jsem zvědavá, jak tohle dopadne :-D
Peti,ony ty tmavé vlásky asi klamou.Ale dětičky máš nádherné obě.Jsem zvědavá,co za malé tajemstvíčko vzniklo zkřížením nás dvou! :-D Asi bude hodně vlasaté!Jen,ať pak nevypadá,jak Adamsovic bratranec :-D
Kozi : nene jmenuje se Majdysova :-)
A co mate?? Cviceni? Nebo prohlidku?
Tak to se muzeme potkat ??
Budu cely den v budove H4 na ambulanci, protoze budu zastupovat za sestricku co ma dovolenou. Tak se muzeme videt. Poslal bych ti na sebe i cislo kdyby jsi chtela :-)
hoj holky - dnes fakt nestíhám...za chvíli jdu s kolegou na oběd - jdeme dnes do restaurace, kterou máme kousek za areálem - když tady nemám to šéfstvo, tak toho musím využít! :-D
Hele, Terez, taky se ti zdá, že je s tím kolegou nějak pořád mimo a nestíhá?? :-D :-D
To víš, chlapům vždycky něco přelítne, ale nakonec si to uvědomí (někomu to holt trvá dýl, někomu tak hezky krátce jako manželovi Lin :-D)
Tak ať se brzo zadaří ;-)
tak to já musím naštěstí zaklepat, nikdy jsme se až tak nepohádali, ve mě to bublalo sice dost, ale hlas jsme na sebe nikdy nezvýšili :-x ale někdy mě štvě teda taky šíleně :-.
Nejhorší je, že u nás je to kvůli úplné kravině a zajde to až k tomu nejhoršímu :-| U nás je (když už) taková dobrá Itálie :-).
Tak hlavně, že jste spolu a že to takhle dopadlo ;-)