Nevěsty, které se vdávaly 7.7.2007

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak pokračujeme v novém.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No bylo preruseno takovou neshodou, to jsem vam psala, jak jsme se nepohodli a manzel mi rekl, ze jeste nechce ze chce jeste cekat. A pak jsme se nejak udobrili a jak dopada udobrovani, ze:-) A tak me vcera mile prekvapil, kdyz se pri udobrovani zase zacal snazit ! :-)
Odpovědět
Téda, vidíš Lin, ale o té neshodě nevím, to mě mrzí:-(
Odpovědět
tak to já bych taky ráda chrupkala... ale jaksi práce volá ;-( ahoj Lin. hoj Terez. Lin, tak to je dobrý todlecto. Jednou jo a pak ne :-D. Tak to jsem zvědavá, jak tohle dopadne :-D
Odpovědět
Sun, no jak jinak,než dobře :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,úž jsem zase tu! Ju,Lin.Mám v nemocnici domluvenou schůzku s paní Hajdyšovou (doufám,že mám to jméno dobře)
Odpovědět
Profilova fotka
Lin: to je fajn,že to tak dopadlo.Asi se to manžílkovi rozleželo v hlavě,co?
Odpovědět
Profilova fotka
Peti,ony ty tmavé vlásky asi klamou.Ale dětičky máš nádherné obě.Jsem zvědavá,co za malé tajemstvíčko vzniklo zkřížením nás dvou! :-D Asi bude hodně vlasaté!Jen,ať pak nevypadá,jak Adamsovic bratranec :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No to musi dopadnout dobre, ted uz snad jo, problem je vyresen :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kozi : nene jmenuje se Majdysova :-) A co mate?? Cviceni? Nebo prohlidku? Tak to se muzeme potkat ?? Budu cely den v budove H4 na ambulanci, protoze budu zastupovat za sestricku co ma dovolenou. Tak se muzeme videt. Poslal bych ti na sebe i cislo kdyby jsi chtela :-)
Odpovědět
Lin a co mu zas přeletělo přes nos? Ti chlapi jsou někdy děsní :-|
Odpovědět
Profilova fotka
hoj holky - dnes fakt nestíhám...za chvíli jdu s kolegou na oběd - jdeme dnes do restaurace, kterou máme kousek za areálem - když tady nemám to šéfstvo, tak toho musím využít! :-D
Odpovědět
Na oběd...s kolegou---nestíhám.HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :-p :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
no jako pracovně toho mám fakt moc...ale na ten obídek si zajdeme... :-D
Odpovědět
Jistě, to si nenecháš ujít,co? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no tak alespoń ochutnám něco jiného a hlavně lepšího než ty blafy, co nám tady vaří v jídelně!!! :-p :-D
Odpovědět
Hele, Terez, taky se ti zdá, že je s tím kolegou nějak pořád mimo a nestíhá?? :-D :-D To víš, chlapům vždycky něco přelítne, ale nakonec si to uvědomí (někomu to holt trvá dýl, někomu tak hezky krátce jako manželovi Lin :-D) Tak ať se brzo zadaří ;-)
Odpovědět
Sun, ne, mě se to už nezdá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Terezko, nejak dost jsme se stekli a hadka byla na svete A on rekl, ze nechce dite do uhadaneho manzelstvi .
Odpovědět
Lin, normálka, hlavně,že je to už v klidu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Baby jagy, že já vám vůbec něco říkám....... :-p :-D
Odpovědět
Ona je to holá skutečnost, pravdu díš :-D no tak to joooo. Stejně, bez hádek by to bylo nudný ne? Neznám pár kterej by se nepohádal... :-)
Odpovědět
dedul,sun :-D
Odpovědět
lin, manželství bez hádek neexistuje, nic si z toho nedělej ;-) kozi, vlasatý miminka jsou nejkrásnější a hlavně, když jsou ještě naše :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Radost: To ja vim ze manzelstvi bez hadek neexistuje, ale nemusi to byt takova hadka jakou jsme si prosli my. Tu uz nepotrebuju :-(
Odpovědět
tak to já vím... tu jsme zažili taky asi před měsícem... (už padlo i slovo rozvod) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
TAk to u nas byl rozvod uz skoro jisty.
Odpovědět
Profilova fotka
Nastesti se to po 14 dnech vyresilo. A je dobre ze dobre :-)
Odpovědět
tak to já musím naštěstí zaklepat, nikdy jsme se až tak nepohádali, ve mě to bublalo sice dost, ale hlas jsme na sebe nikdy nezvýšili :-x ale někdy mě štvě teda taky šíleně :-.
Odpovědět
Profilova fotka
TAk to Radost zavidim. Snad uz to ted u nas bude taky tak !
Odpovědět
Nejhorší je, že u nás je to kvůli úplné kravině a zajde to až k tomu nejhoršímu :-| U nás je (když už) taková dobrá Itálie :-). Tak hlavně, že jste spolu a že to takhle dopadlo ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?