Tak nějak,krom kopanců taky nějaké kotrmelce,přemety a nevím,co dělá,když se mi objeví hrbol jak na levé straně nahoře,tak na pravé dole-asi se protahuje. :-D
Ju,zatím je to takové fajn.Prostě konečně cítíš,že tam opravdu je,ale každý mě varuje,že ty "pořádné rány" teprve příjdou.Teď už třeba i rozeznám,kdy se jen tak převaluje nebo kdy mi dává najevo,že má málo místa.Spát můžu už jen na levém boku,jinak kope šíleně.Už se taky ale bohužel začínají objevovat první strie a to nemám nárazový příbytek váhy.Od začátku těhu mám nahoře "jen" 8kg.
ahojte holky, jak se máte? Taky je u vás tak hnusně?
Kozi, čert vem strie, to miminko stojí i za víc ;-) Já chodila v noci zase pořád na oo, třeba i 4krát za noc, už jsem se jen těšila, až porodím :-)
synek hajá, Patynka po mě hází balonky z DM, ale jinak v pohodě. Jsem spokojená s dětičkama a už se hrozně moc těším na Vánoce, jako ještě nikdy.
Akorát na manžela vlezla nějaká střevní chřipka, tak doufám, že to nedostanu taky, abych se pak neprali o záchod :-.
Peti,jak píšeš-čert vem strie.Já to tak beru.Manža,jak je viděl,tak mi říkal,že jsem božatko(je to moje zlatíčko a miluju ho čím dál víc).Jen jsem mu řekla,že pokud to nevadí jemu,tak jsou mi ukradené.Že mám jeho a on je jediný,kdo je uvidí.Naštěstí se mi nedělají na břichu,ale na zadku a prsech.Na záchodě si už taky píšu pravidelnou docházku :-D
Ahojky holki :-D. Tak jsem právě doskládala 300 pozvánek do obálek a mám toho tak akorát dost a jdu se napapat.
Verči, tak to ti malá Terezka dává pěkně zabrat a to ještě není na světě :-). Potvůrka. Počkej to bude nějaká gymnastka :-D.
Tak co, Terez? Koupili jste nějakou tu postel?
kozimuro, říká se a u mě to tak skutečně bylo, že pokud je miminko živější v noci, tak i po narození to bude sova, jestli kope víc přes den, tak by jsi se v noci mohla i vyspinkat ;-) malá kopala celou noc, taky vyžadovala kojení po 1,5 hodině a malej zase naopak. ;-)
To jo,to se hodí :-D Tak teď alespoň vím,co mě čeká. :-D
Ona je taková,že kopká,když usínám a neležím podle jejich představ,v noci o ní nevím vůbec.To jen když se vzbudím a pak se převracím.Pak kopká ráno a pak jen když si sednu a nějak ji přimáčknu.Jinak o ní ani nevím.
to bude hodná holčička ;-)
teda to je dneska den, místo abych slavila 29 let, tak sedím na záchodě. Už na mě skočila ta střevní chřipka od manžela. Tak jdu si zkusit na chvíli lehnout |-|