Nevěsty Blanensko a okolí 2010. Přidáte se k nám?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Profilova fotka
mrkni na tohle ještě http://salonpaulina.rajce.idnes.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
taky tí nešlo se sem přiihlásit??? to byly nervy :)
Odpovědět
Profilova fotka
no mi povídej...hodinu s tím bojuju :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no já taky,, už jsem myslela , jestli mi to v práci nezablokovali :)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D uplně jsem myslela na to samé :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
do kolika býváš v práci,??
Odpovědět
Profilova fotka
do 15:30 takže to tak během 5minutek balim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak se měj hezky,,, a zase někdy pa,,,, já se asi zajdu dnes podívat do té evanie,,, jestli to stihnu, jsou tam jen do šesti,,,
Odpovědět
Profilova fotka
jj jdi to omrknout :-) když tam paní nebude nikoho mít, tak tě vezme bo tě max objedná :-) je moc příjemná ;-) tak páček
Odpovědět
Profilova fotka
no tak jsem se právě vrátila z Evanie, pak sem hodím fotky,, no šaty tam mají krásný ,ale já mám pocit, že mi vůbec žádný nesedly,,, já mám asi debilní postavu,ale potřebuju,aby ty šaty byly na šněrování,aby se mi to pěkně stáhlo, tady měli všechno na zip, tak mám pocit, že mi to přes prsa spadne, i když když se nadechnu, tak mě to zase táhlo,,, no a přes tělo jsem to měla volný,, tak já fakt nevím ,asi půjdu nakonec v pytli :(
Odpovědět
Profilova fotka
tak fotky jsou v albu
Odpovědět
Ahoj děvčata! Tak se k Vám přidávám! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojky culleto,,, vítám tě,,, kdy máte svatbu :) ?
Odpovědět
Ahojky!Jinak jsem Monika :-) 25.6.2010
Odpovědět
Profilova fotka
tak ahojky Mončo,,, a kde to plánujete?
Odpovědět
Ahoj Romčo!Na Špilberku, co vy? No přišlo to tak najednou a upřímně z toho mám trošku obavy - no snad je to normální!Tak jsem ráda, že si tady můžu pokecat s někým kdo do toho taky praští ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my v Lysicích ( snad to všechno klapně),,, no ono je asi dobře, že to přijde tak najednou,,, :) když to člověk nečeká .)
Odpovědět
A odkud jsi?No my už jsme se o tom samozřejmě někdy bavili, ale pak z toho sešlo. No a teď už je to tutovka!No co budeme spolu 6 let, tak na co čekat :-) No každopádně jsem byla naprosto v šoku, jak to člověk musí plánovat dopředu, to je hrůza. Všechno zamluvený, obsazený - katastrofa!No ještě to budou nervy! :-|
Odpovědět
Profilova fotka
no já jsem teď z Brbam ake pocházím kousek od Letovic, no a taky jsem bydlela v Velkých Opatovicích a jevíčku ,takže asi tak .... no my o tom taky mluvili, ale to bylo jen takový až jednou,,,, no a pak mě požádal o ruku a je to taky tutovka
Odpovědět
Hezkýý :-D Šaty už zkoušíš jo?No já se na to zatím chystám, ale mám strach, že mě žádný nebudou. To co se mi líbí bude na mě asi vypadat blběě.
Odpovědět
Profilova fotka
no mám nějaký fotk v albu, tak se můžeš mrknout,,, vybraný ještě nemám,, původně jsem chtěla nějaký priceznovský,ael když jesm zjistila, že se v tom nemůžu hýbat a necítím se v tom dobře, tak nevím, v čemanakonec půjdu :( asi v pytli :(
Odpovědět
Už jsem se dívala :-) Sluší ti všechny, máš dobrou postavu - to u mě to bude horší! :-S Asi nějaká rychlá redukční dieta!Musím pádit, zase se tady ukážu, hezký večer
Odpovědět
Profilova fotka
tobě taky, papa
Odpovědět
Profilova fotka
ahojek holky...tak koukám že se nám to tu rozrůstá :-) Vítám Monču.... Romčo: tak mě to nedalo a šla jsem se z práce mrknou do jednoho salonu....nedalo mi to....byli tam jedny (princeznovské) a dooost mě překvapili a byli lehoulinké....no takže šaty i když mám jedny zamluvené, ještě nebudou final...asi nakonec zkončím u svejch Sotterek který jsem chtěla nazačátku, o víkendu si je pojedu zkoušet do Litovle a pak by mi je objednali tady v Rousínově....což jsem nečekala že by bylo možné :-) K ty Evanii...zipum taky moc nefandím...raděj šněrování...to pěkně sedne....já tam měla jedny favoritky z česným vyšíváním a tylovou sukní, ale odradil mě ten zip :-( Moni: smáš pravdu že už je toho hodně pozamlouvaného....my to ladili v srpnu a už jsme měli problémy zkloubit hudbu, hostinu a fotografku....děs běs...ale uvidíš..nakonec to všechno bude super a myslím že v Brně je z čeho vybírat. Do kterých salonů se chystáš? už máš nějaký tip?
Odpovědět
ahojky holky, tak se k Vám taky přidávám.. Svatbu plánujeme na 12.6.2010.. jsem z Blanska, takže bych chtěla obřad někde poblíž.. chci se zeptat, máte někdo zkušenost se dřevěným kostelíkem v Blansku, docela mě to láká..
Odpovědět
Profilova fotka
ahojek Kami.....vítej.... já jsem z Rájce a budem mít svatbu 3.7 v zámeckém parku v Rájci (snad bude počasíčko) S dřevěným kostelíčkem vůbec nemám zkušenosti,ale může tam být svatba velice hezká....ty se chceš vdávat v kostele?
Odpovědět
Děkuji.. Hodně jsme o tom přemýšleli, kde budeme mít svatbu - na úřadě nechci.. v Rájci na zámku taky ne, protože se tam bralo hodně známých lidiček a moc se mi to tam nelíbí.. Tak jsem přemýšlela o zámku v Blansku nebo o tom dřevěným kostelíku.. je to úplně něco jinýho než v kostele... tak hledám názory, víš..
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Kamilko, taky tě vítám... my také plánujeme svatbu 12.6.2010 - super, datum, že?? Niko - a kdepak jsi nakonec byla , ve kterém salonu??? já bych taky právě chtěla nějaké princeznovské, lehké, ale bez vlečky,,, v té Evanie sice byli všechny lehké,ale měly šíleně dlouhé vlečky a měly ty zipy :(
Odpovědět
Ahojky Romčo.. Jj, máš pravdu, je to krásný datum ;-) , tak snad nám přinese štěstí... Byly jste se někdo z Vás podívat do půjčovny šatů do Horní Lhoty??
Odpovědět
Profilova fotka
nee, já bydlím v Brně, takže to je trochu z ruky
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?