Leni,,, tak se přesuneme do Brna a okolí,,, abysme teď nepsaly do 2 diskusí a tam se domluvíme,,, já teda teď na chvíĺi končím,, musím se připravit a dopravit do práce,,, pak písnu,, tak můžete zatím něco vymyslet,, já se podřídím,,,
tak nějak to tu utichlo? tak jak pokračujete v přípravách?
mě došly skleničky na přípitek a SPZtky na autíčka, vše mám v galerii tak můžete kouknout, taky tam mám už oznámení. :-)
Jinak už máme i objednáne prstýnky, přesně ty co mám v galerii jako že se mi líbí, tak sme si je nechali udělat.
Ahoj Zuzi! Tak my jsme nakonec změnili místo hostiny a cukrářku (dorty). Oboje budeme mít v Dolní Lhotě. Prstýnky si jedeme ve středu vyzkoušet do Brna, no a jestli to budou zatím jen kroužky, tak se taky zeptáme, jestli nám je můžou vyrobit podle obrázku. Přidala jsem si je do alba... Vyšli nás jen na 900,-, páč jsme měli vlastní zlato 8-)
ahojky, pěkný prstýnky, takový nějaký sem taky měla vybraný. tak to je dobrá cena... :-D
My máme taky vlastní zlato, takže nebudem platit celou sumu, ale ještě nevím kolik, právě jsme si je měli jít dnes vyzkoušet do zlatnictví protože tam byl zlatník a zjistit za kolik máme to zlato, ale přítel má na odpoledne takže tam půjdem až příští týden.
Jinak v pátek jsme byli u cukrářky v Ráječku takže cukroví už je taky objednaný.
a po Velikonocích se jdeme domlouvat osobně do restaurace, zatím jsme si psali maily s návrhy jídelníčku, tak ten už máme vybranej a ted už se budem domlouvat jen na podrobnostech. :-)
a kde jste měly mít hostinu?
ted ji budete mít v Dolní Lhotě tam v té restauraci kousek za kolejama?
Tam to bude mít i sestřenka, dělají tam hodně svatby a prý je to tam dobrý...
Jo, v Dolní Lhotě U Filků. Měli jsme to mít v Blansku na bowlingu, ale je to tam moc drahý... Kde to máte vlastně vy?
Dorty mi udělá paní taky z Dolní Lhoty, takže mi je i donese na stůl ;-)
my to máme v Čeha ve Sladovně, a květiny taky z čeha tak to bude mít pán kousek.. :-)
Dnes nam volala zase paní ze zlatnictví, že zlatník říkal že na tom mým prstýnku by byly lepší brilianty než zirkony, že to líp vypadá, tak tam mám 3 kamínky, a jeden briliant vyjde na 800Kč, tak budu mít brilianty.. :-D
Kolik to tak v tom BK stojí?
Nevím raut, určitě to bude levné. Ale oběd úplně stejný (hovězí polévka s knedličkami, maso tří barev, hranolky) za 150,- a to je o 45,- méně na osobu. No a všechno víno a tvrdej alkohol si můžeme přinest svoje, za poplatek 2500,-. Máme pro sebe salon i salonek.
kachorka: Díky za fotku. ;-)
Jinak nemáte někdo zkušenost s půjčovnou svatebních šatů v Horní Lhotě? Jako jaké jsou ceny, přístup, výběr šatů... třeba v porovnání s Brnem.
A snubní prsteny Ladislav Kouřil Brno - udělaly na mě velký dojem jeho stránky a super ceny - máte někdo zkušenost? nebo je lepší někdo v BK?
Díky.
dulíku, do Horní Lhoty ani nechoď, nabídla mi tam snad jen jedny šaty a ještě mi vůbec nesedly, raději do Brna. U Kouřila jsme taky byli, prstýnky hezký, ale mi chtěli užší než 5 mm, tak nakonec jsme vybrali v Bk. :)
A pan Kouřil by prstýnky neudělal užší než 5 mm? Taky bych chtěla užší, 5 mm se mi zdá moc...
papuellko a kde v BK jste vybrali? Slyšela jsem chválu na Rájecký zlatnictví dole v bývalé družbě na nám. Svobody...
Nechal si z vás někdo šaty šít? Nevíte kde se dá sehnat látka na šaty?
Určitě by udělal, ale raději to vidím hned, jak to vypadá. Myslím, že přesně tam jsme si nechali prstýnky dělat, dobře se tam domluvíš a když něco, paní zavolá.:)
Romčo, vedou jednoznačně jedničky, v Út jdu na posl. zkoušku. Jen to počasí, zatím vypadá, že zmrznem a ještě zmoknem. ]-(
Ahoj holky, máte některá v poslední době zkušenost s Triem Amethyst? Máme je objednané, ale v poslední době jsem slyšela, že prý mají zvláštní styl chování a vystupování, tak nevím... Poraďte