Nevěsty Blanensko a okolí 2010. Přidáte se k nám?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Romco: byla jsem v Oriele v Kr. Poli......měli sice vlečku (ty co jsem si zkoušela) ale překvapila mě ta lehkost a při připnutí vlečky jsem neměla nejmenší problém s pohybem. Maj tam docela zajímavý šatky...mrkni na net :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamčo: v HL jsem nebyla....nějak si myslím, že tam asi nebudou mít to co chci já :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a ještě v tý Oriele....všechny byli na šněrovačku ;-) líp to sedí když si toutahneš podle svého že? na to máme stejný názor ;-)
Odpovědět
chci se zeptat, máte už někdo z Vás vyřešenou hudbu??
Odpovědět
Děkuji za odpovědi.. Taky se chystám do Brna.. Kamoška mi říkala, že je krásný salon někde na Orlí, tak se tam zajedu asi ve čtvrtek podívat a uvidím...
Odpovědět
Kamilka 21,hudbu jsme řešili hned potom,co jsme termín domluvili v kostele.Hrají nám Tom Sawyer band...jde o to jaký styl chceš...zda DJ s CD-čkama nebo živou muziku... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kami: my mám hudbu zamluvenou....bojovali jsem u nich o poslední termíny :-D ale zadařilo se...bude nám hrát duo Velvet.. S tím salonem...pokud myslíš salon Orfea, který byl na Orlí, tak ten se přesunul do Rousínova...zrovna se tam chystám ve čtvrtek bo ve středu jet mrknout.
Odpovědět
Profilova fotka
měnili jsme termín kvůli hudbě a hostině ;-)
Odpovědět
Kami-v Horní Lhotě jsem byla,ale nenaša jsem přesný typ šatů,ale paní příjemná,ochotná,kdyztal kukni i na stránky http://www.modadana.cz/ třeba se ti tam něco zalíbí,ale prý na těch figurínách jsou spíš menší čísla,chce to uajet a vazkoušet...jedny tam měla nádhernýmale byly moc dlouhý...jinak já vyřešila šaty nakonec koupí tady na bazaru-mám to co jsem chtěla a za peníze,který bych za půjčení dala i tak...
Odpovědět
Niki: taky jsem o tom duu přemýšlela, uvidíme.. nemáme totiž termín stoprocentně zamluvený.. takže nechci ještě nic moc plánovat.. Jj, to je on.. Děkuji za info, jela bych tam tedy zbytečně.. A můžeš mi prosím popsat kde tak zhruba ten salon v tom Rousínově je.. :-| nejsem z Brna, takže se tam moc nevyznám...
Odpovědět
Amalia26: Děkuji za info.. Chystám se do Horní Lhoty, protože to mám blízko.. Jsem drobné postavy, takže ocením menší čísla.. A v jakým kostele se budeš vdávat?? ;-) raději bych živou hudbu, to je jasný.. :-)
Odpovědět
Kami:bereme se 24.4.2010 v kostele ve Sloupě.jinak mrkni na ten net,třeba si uděláš představu,je lepší se paní Beránkové ohlásit,ať s tím počítá,protože tak hodinku to zabere,jinak s tou hudbou,když nevyjdou Velveti,tak zkus ty TSB http://www.tsband.cz/ nebo třeba http://www.tsband.cz/Odkazy.htm tam mají odkazy i na jiný kapely.Nota bene hrává na Silvestra na Sladovně a jsou taky dobří,většinou tyto kapely mají odkazy i na svý !spřízněný" a nebo ti třeba řeknou po telefonu,vy máte svatbu kdy? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Amalia26: Děkuji za informace.. Našla jsem stránky skupiny Classic..http://www.classic.webz.cz/index.html podle ukázek, nehrají špatně, tak možná zkusím i je.. Uvidíme, snad nám něco výjde... chceme 12.6.2010, ale ještě pořádně nevíme kde.. nemáme domluvíme ani místo.. jsme úplně na začátku.. je to 17 dní, co jsem dostala prstýnek, víš.. ;-)
Odpovědět
Kami.tak to je krásný...já mám prstýnek už skoro 3 měsíce,ale už začátkem července jsem začali řešit datum....a pak přišlo překvápko,který jsem čekla,že přijde až tak nějak na Vánoce,takže žádost s obrovkou kyticí růží a prstýnkem a pak už to jelo,domluvit termín kostel,hudby,hostina,sehnat šatky a pak auž jen vybárat a postupně dokoordinovat zbytek věcí.... :-)
Odpovědět
Amalia26.. Jé, to je nádherný.. My o tom taky mluvili, ale nikdy bych nečekala, že to příjde.. To my teď musíme v první řadě vyřešit kde to budeme mít a podle toho se všechno bude odvíjet..a vy jste oba pokřtění??
Odpovědět
Profilova fotka
jinak hoky ta Orfea - dřív byla na Cejlu, teď je na Josefské v OD Josefínka,,, no a na Orlí v galerii Orlí je právě ten salon Evanie, tam jsem byla včera kouknout na šatky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kami: přesně nevim kde ten salon v tom Rousínově je,teprv tam pojedu. Když koukneš na stránky salonu Orfea,tak je tam přesná adresa a to už podle mapy na seznamu najdeš. Rousínov je pár kilometrú za Brnem směrem na Vyškov;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ale tak jestli to má blíž do Brna, tak ta Orfea je i v Brně
Odpovědět
jsem z Blanska, takže zkusím tu Horní Lhotu a pak se zajedu podívat do Brna do té Orfee a uvidím.. Nebude žádná sranda na mě sehnat šatky.. jsem štíhlá a malinká, chjooo... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Prej to tam je zrušený už a je to jen v tom rousínově
Odpovědět
Profilova fotka
Kamilka21: nezoufej,plno šatku maj v menších velikostech a většina se dá zakrátit...uvidíš,že to pujde;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, vítám všechny nové... my máme termín 5.6.2010, skupinu jsem chtěla NotaBene, ale bohužel měl termín už zamluven, pak sem volala i Velvetům ti byli bohužel taky plní, obvolala sem hodně kapel , ale všude už byli zamluvení, až sem nakonec našla skupinu Trio Amethyst, kteří nám budou teda nakonec hrát.. Jinak obřad plánujem v Boskovicích na radnici, ale nějak nemůžeme pořád vyřešit kde budeme mít svatbení hostinu? Všude je to malé... :-((( :-( :-( SKupina Clasic hrává u nás na plese, hrají celkem dobře ale na tom plese hráli spíš jen takový ty cajdáky, ale asi je to na domluvě ...
Odpovědět
Profilova fotka
co se týdká te Orfey --- šla jsem včera okolo na tý Josefský a ceduli tam pořád mají, tak nevím, i na netu je pořád Brno vedený, tak já tam zajdu a zjistím to :)
Odpovědět
Profilova fotka
niko, a jak vypadají ty tvé vysněné ??? jak jsi tu někde psala??
Odpovědět
Profilova fotka
Romco: dneska budu do tý Orfei volat, tak se to ujasní...už jsem jim psala meila skrz možnost objednání šatů z katalogu a při odpovědi mi taky psali adesu Rousínovskou....chci se tam objednat a jet to omrknout, tak kdyby některá z vás měla zájem...vezmu vás autem ;-) Jinak ty "vysněné" jsem vyvěsila do albíčka....jsou to ty poslední :-) Chystám se je jet zkoušet do Litovele abych věděla jak mi sednou a pak by mě je objednali v tý Orfee.
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem dnes šla zase kolem Orfey v Brně,,, ale ta Josefínka se otvírá až v 9h, tak nevám, jestli tam ten salon funguje,ale ceduli tam normálně mají a na webu je taky Brno uvedené, tak jestli tam budeš volat , tak pak písni,,, jinak co s tou Palomou???
Odpovědět
Profilova fotka
já bych tam s tebou šla mrknou :-) kdy můžeš?
Odpovědět
Profilova fotka
a ještě mi napadlo, že jsem se chtěla jít podívat do salonu Chantal a pak na Úvoze, do toho jak je na rohu...
Odpovědět
Profilova fotka
no mohla bych zítra, jsem v práci do 15.45h, co ty??? v Chantalu jsem byla a byla jsem zklamaná,už jsem to tu někde psla, měla jsem z netu vybráno 5 modelů a ani jeden tam neměli, navíc z 80% mají šaty barvy šampaň a je to jak zažloutlá bílá,, no a na úvoze na to m rohu jsem byla taky a všechyn šaty který jsem měla na sobě byly hrozně těžký, úplně nejtěžší, který jsem na sobě vůec měla,, ale zase byly moc krásný :)
Odpovědět
Profilova fotka
áha...tak to jsem asi přehlédla....právě že mi přišel velký výběr...ale s takovou na to teda kašlu :-) Na ten roh se asi zajdu podívat pro info a pro srovnání ;-) Já zítra končím v 15:30 takže by to šlo :-) můžem si dát sraz u vchodu.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?