Romco: byla jsem v Oriele v Kr. Poli......měli sice vlečku (ty co jsem si zkoušela) ale překvapila mě ta lehkost a při připnutí vlečky jsem neměla nejmenší problém s pohybem. Maj tam docela zajímavý šatky...mrkni na net :-)
Děkuji za odpovědi.. Taky se chystám do Brna.. Kamoška mi říkala, že je krásný salon někde na Orlí, tak se tam zajedu asi ve čtvrtek podívat a uvidím...
Kamilka 21,hudbu jsme řešili hned potom,co jsme termín domluvili v kostele.Hrají nám Tom Sawyer band...jde o to jaký styl chceš...zda DJ s CD-čkama nebo živou muziku... ;-)
Kami: my mám hudbu zamluvenou....bojovali jsem u nich o poslední termíny :-D ale zadařilo se...bude nám hrát duo Velvet..
S tím salonem...pokud myslíš salon Orfea, který byl na Orlí, tak ten se přesunul do Rousínova...zrovna se tam chystám ve čtvrtek bo ve středu jet mrknout.
Kami-v Horní Lhotě jsem byla,ale nenaša jsem přesný typ šatů,ale paní příjemná,ochotná,kdyztal kukni i na stránky http://www.modadana.cz/ třeba se ti tam něco zalíbí,ale prý na těch figurínách jsou spíš menší čísla,chce to uajet a vazkoušet...jedny tam měla nádhernýmale byly moc dlouhý...jinak já vyřešila šaty nakonec koupí tady na bazaru-mám to co jsem chtěla a za peníze,který bych za půjčení dala i tak...
Niki: taky jsem o tom duu přemýšlela, uvidíme.. nemáme totiž termín stoprocentně zamluvený.. takže nechci ještě nic moc plánovat..
Jj, to je on.. Děkuji za info, jela bych tam tedy zbytečně.. A můžeš mi prosím popsat kde tak zhruba ten salon v tom Rousínově je.. :-| nejsem z Brna, takže se tam moc nevyznám...
Amalia26: Děkuji za info.. Chystám se do Horní Lhoty, protože to mám blízko.. Jsem drobné postavy, takže ocením menší čísla.. A v jakým kostele se budeš vdávat?? ;-) raději bych živou hudbu, to je jasný.. :-)
Kami:bereme se 24.4.2010 v kostele ve Sloupě.jinak mrkni na ten net,třeba si uděláš představu,je lepší se paní Beránkové ohlásit,ať s tím počítá,protože tak hodinku to zabere,jinak s tou hudbou,když nevyjdou Velveti,tak zkus ty TSB http://www.tsband.cz/ nebo třeba http://www.tsband.cz/Odkazy.htm tam mají odkazy i na jiný kapely.Nota bene hrává na Silvestra na Sladovně a jsou taky dobří,většinou tyto kapely mají odkazy i na svý !spřízněný" a nebo ti třeba řeknou po telefonu,vy máte svatbu kdy? :-)
Amalia26: Děkuji za informace.. Našla jsem stránky skupiny Classic..http://www.classic.webz.cz/index.html podle ukázek, nehrají špatně, tak možná zkusím i je.. Uvidíme, snad nám něco výjde... chceme 12.6.2010, ale ještě pořádně nevíme kde.. nemáme domluvíme ani místo.. jsme úplně na začátku.. je to 17 dní, co jsem dostala prstýnek, víš.. ;-)
Kami.tak to je krásný...já mám prstýnek už skoro 3 měsíce,ale už začátkem července jsem začali řešit datum....a pak přišlo překvápko,který jsem čekla,že přijde až tak nějak na Vánoce,takže žádost s obrovkou kyticí růží a prstýnkem a pak už to jelo,domluvit termín kostel,hudby,hostina,sehnat šatky a pak auž jen vybárat a postupně dokoordinovat zbytek věcí.... :-)
Amalia26.. Jé, to je nádherný.. My o tom taky mluvili, ale nikdy bych nečekala, že to příjde.. To my teď musíme v první řadě vyřešit kde to budeme mít a podle toho se všechno bude odvíjet..a vy jste oba pokřtění??
jinak hoky ta Orfea - dřív byla na Cejlu, teď je na Josefské v OD Josefínka,,, no a na Orlí v galerii Orlí je právě ten salon Evanie, tam jsem byla včera kouknout na šatky :)
Kami: přesně nevim kde ten salon v tom Rousínově je,teprv tam pojedu. Když koukneš na stránky salonu Orfea,tak je tam přesná adresa a to už podle mapy na seznamu najdeš. Rousínov je pár kilometrú za Brnem směrem na Vyškov;-)
jsem z Blanska, takže zkusím tu Horní Lhotu a pak se zajedu podívat do Brna do té Orfee a uvidím.. Nebude žádná sranda na mě sehnat šatky.. jsem štíhlá a malinká, chjooo... :-(
Ahojky, vítám všechny nové...
my máme termín 5.6.2010, skupinu jsem chtěla NotaBene, ale bohužel měl termín už zamluven, pak sem volala i Velvetům ti byli bohužel taky plní, obvolala sem hodně kapel , ale všude už byli zamluvení, až sem nakonec našla skupinu Trio Amethyst, kteří nám budou teda nakonec hrát..
Jinak obřad plánujem v Boskovicích na radnici, ale nějak nemůžeme pořád vyřešit kde budeme mít svatbení hostinu? Všude je to malé... :-((( :-( :-(
SKupina Clasic hrává u nás na plese, hrají celkem dobře ale na tom plese hráli spíš jen takový ty cajdáky, ale asi je to na domluvě ...
co se týdká te Orfey --- šla jsem včera okolo na tý Josefský a ceduli tam pořád mají, tak nevím, i na netu je pořád Brno vedený, tak já tam zajdu a zjistím to :)
Romco: dneska budu do tý Orfei volat, tak se to ujasní...už jsem jim psala meila skrz možnost objednání šatů z katalogu a při odpovědi mi taky psali adesu Rousínovskou....chci se tam objednat a jet to omrknout, tak kdyby některá z vás měla zájem...vezmu vás autem ;-) Jinak ty "vysněné" jsem vyvěsila do albíčka....jsou to ty poslední :-) Chystám se je jet zkoušet do Litovele abych věděla jak mi sednou a pak by mě je objednali v tý Orfee.
tak jsem dnes šla zase kolem Orfey v Brně,,, ale ta Josefínka se otvírá až v 9h, tak nevám, jestli tam ten salon funguje,ale ceduli tam normálně mají a na webu je taky Brno uvedené, tak jestli tam budeš volat , tak pak písni,,, jinak co s tou Palomou???
no mohla bych zítra, jsem v práci do 15.45h, co ty??? v Chantalu jsem byla a byla jsem zklamaná,už jsem to tu někde psla, měla jsem z netu vybráno 5 modelů a ani jeden tam neměli, navíc z 80% mají šaty barvy šampaň a je to jak zažloutlá bílá,, no a na úvoze na to m rohu jsem byla taky a všechyn šaty který jsem měla na sobě byly hrozně těžký, úplně nejtěžší, který jsem na sobě vůec měla,, ale zase byly moc krásný :)
áha...tak to jsem asi přehlédla....právě že mi přišel velký výběr...ale s takovou na to teda kašlu :-) Na ten roh se asi zajdu podívat pro info a pro srovnání ;-) Já zítra končím v 15:30 takže by to šlo :-) můžem si dát sraz u vchodu.