Nevěsty Blanensko a okolí 2010. Přidáte se k nám?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Profilova fotka
našla jsem na netu ze Slavkova, tak to bude asi ono
Odpovědět
Profilova fotka
jj to je on...
Odpovědět
ahoj romca13,my máme svatbu v kostele ve Sloupě a pak hostinu U zámečku v Blansku,tak právě hledám nějakýho fajn foťáka z Blanska,ať se nemusíme štrachat přes půl okresu... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
amalia: a ty se chceš fotit v ateliéru?
Odpovědět
ahoj nikaa666 v ateliéru s rodičema a svědkama-klasika a pak jen sami někde venku,ono totiž spoléhat na krásný počasí v dubnu-to si to pojistím-ateliér i venek...sestra to tak měla a je to užasný... |-|
Odpovědět
Profilova fotka
amalia: tak to se asi spíš poohlédni po těch Boskovicích, v Blansku toho moc neni...teda alespoň ne na dobré úrovni :-(
Odpovědět
Profilova fotka
amalia26: ahojky, tak my máme fotografku stejnou jako Nika666, jinak v blansku teda o fotografech moc nevím, vím jen že je tam Ivana Kučerová, nevím jak se jmenuje ten její ateliér , ale já osobně bych si ji nebrala. Jinak co se týče hostiny tak zatím ji taky máme zamluvenou na Zámečku, ale nevím jestli ji tam budeme mít, ještě v so se půjdem zeptat asi do Sladovny do ČeHá.
Odpovědět
Profilova fotka
kameramana budeme mít kamarada, kterej to umí, potom nám s toho udělá krásný DVD.
Odpovědět
Profilova fotka
zuzoušek - tak to je fajn , že máte kamoše kameramana,,,, no my právě uvažujeme jestli si nějakého sehnat,,, přítel ani moc nechce, že prý je to zbytečné, mamka ta by zase chtěla,aby měla památku,, a mě je to celkem jedno,,, tak už jsem jednoho našla -- je z Litomyšle ,,posílal jsemmu mail a hned mi volal, řekl, všechno , co jcem chtěla vědět, tak uvidíme ,jak se nakonec domluvíme
Odpovědět
Profilova fotka
romca13: určitě je to lepší ho mít, potom na to můžeš koukat kdykoliv a máš vzpomínku na celej život. Většinou se to skládá z fotek od malička až do teď jak rosteš, a potom už jsou tam fotky a video ze svatby. Ségře to dělal taky kamoš a má to moc krásně udělaný, dali mu fotky když byli malý vybrali si hudbu a on jim to vytvořil a k tomu natočil samozřejmě svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojek holky, my si nebudem nechávat točit profivideo, jen sami amatérsky :-) navíc šíleně nerada na sebe koukám v telce :-D amalia: ateliér proč ne ;-) já chci hlavně fotky z venku a pak se uvidí....naše fotografka nám nabídla, že bude mít nově v ateliéru houpačku, tak by to možná bylo zajímavé focení :-), ale to se budem rozhodovat až podle počasíčka. Ukazovala mi fotky, které se fotili v dešti a vůbec nebylo poznat jaké bylo škaredé počasí....naopak, fotky měli takový zvlášťní nádech. Ale to neznamená, že bych chtěla aby mi pršelo :-D
Odpovědět
Hola hola,máte někdo termín 24.4.2010? :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojky amalia :) my máme ( snad) 12.6.2010 :)
Odpovědět
Profilova fotka
nikaa - teď jsem četal v něajký dikusi, že jsi sháněla salon Orfea ... tak ten je přestěhovaný v brně na Josefské, obchodní dům Josefínka .)
Odpovědět
Profilova fotka
romca: jj kdysi sháněla....no já ho na internetu pak našla přestěhovaný v Rousínově. Ale stejně už šatky mám, tak tam raděj ani chodit nebudu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to máš recht,,, taky bych měla strach .) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nikaa- tak dnes jsem byla v toma salonu Krisbey-- ta paní tam je naprosto úžasná,, šla jsem tam sama , zrovna tam byl i její manžel, tak se ochotně chopil foťáku a foit mě :) ukazovala mi i ty tvoje šatičky, tak jsem neodolala a zkusila je - jen tak ze zvědavosti ,, doufám, že se nezlobíš,,, budeš vážně kočka, jsou krásný,,ale měla jsem pocit, že když bude teplo, že by tě ten vrch škrabal a taky mi na mě přišly dost široky v bokách:) ale já si je ani půjčovat nechtěla, takže neva :)
Odpovědět
Profilova fotka
romca: proč bych se zlobila ;-) aspoň budu znát i další názor :-) a ono hlavně každému sedne uplně něco jiného a musíš se v nich cítit :-) Já si je půvdně taky zkoušela jen ze zvědavosti, ale byla jsem překvapená, sedli mi jak prdel na hrnec :-D....mám totiž "vosí" pas a a široká ramena, takže ty boky se v tom tak nějak ztratí a tvoří to překvapivej celek. Ještě jsem si k tomu zkoušela dvě rozdílný spodničky (širší a užší) a vyhrála ta užší. Na to, že jsem původně chtěla šaty spíž užšího typu a se sníženým pasem...tak je to vodvaz :-D takovej styl jsem zavrhovala již od začátku. A tobě se tam nějaké líbili? Moc na výběr tam nemají co :-(
Odpovědět
Profilova fotka
mám nafocené zkoušky, ale nerada se ukazuju :-( tak možná až se odhodlám, dám nějaké fotečky do alba ;-)
Odpovědět
já chodila po salonech a pořad nemohla trefit,už jsem se smířila s tím,že si v Blansku u Rii zamluvým jedny,co se mi celkem líbíly,ale nakonec jsem těsně předtím než jsem si je měla zamluvit, koupila přesně takový,jaký jsem vždycky chtěla tady na beremese za cenu,kterou bych v půjčovně dala taky,trošku začistím spodek šatek od prachu,navoním a jde se na věc...no do dubna času dost,ještě nějaký hezký bolérko,ať v dubnu nemrznu a je to... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
amalia: tak to je super, že si je takhle sehnala :-) To moje představa se asi nikde nešije :-D nebo spíš jsem ji nikde neviděla :-(
Odpovědět
Profilova fotka
nikaa- no nějaké si mi tam líbily, je fajn, že mají většinu bez vlečky a leohoučké,,, večer sem hodím fotky, tak se můžeš mrknout
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem ty fotky hodila do alba, tak se můžeš mrknout,, hodně se mi líbily ty s tou skládanou sukní, hezky mi obepínaly postavu,ale zase si říkám, jestli nejsou moc jednoduchý,,,,,
Odpovědět
Profilova fotka
No tak ti řeknu...sluší ti všechny a zkoušela sis uplně ty stejné jako jáB-) moc jich tam nemaj,tak se není čemu divit:-D Ve všech vipadáš super;-) a viděla si tam ty tyrkysové plesové? Do těch jsem zamilovaná:-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslíš ty na té figuríně?? jestli jo, tak ty byly nádherné,,, skoro jak od Blanky matragi:)
Odpovědět
Profilova fotka
romaca13: opravdu ti slučí všechny... :-) Já byla včera si zkoušet šaty, zkusila sem si snad všechny co tam měly, už sem si pak ani nepamatovala jaké jsem na sobě měla a jak vypadali, měli jsme favority hned ty co jsem si oblékla 1 a 2, ale nakonec vyhrály uplně jiné. Hned když sem přišla tak mně paní řekla že sem sporotvní typ a které šaty i k mým krátkým vlasům by se hodily, několik jich vybrala a ty co měla paní na mě jako favority, tak ty se líbíly pouze jí a mé mamce, no ale nakonec vyhrály, pak sem si je ještě několikrát zkusila vzala k nim i boty a jak sem je měla na sobě dýl tak se začaly líbit i nám. :-) Tak nevím snad sem vybrala dobře... :-| Jinak fotit sem nic nemohla pouze ty co sem si zamluvila, ale foto sem asi dávat nebudu, aby je nikdo neviděl a náhodou třeba nenašel někdo kdo je vidět nemá... :-) Tak sem zaplatila zálohu 1000 Kč a ještě sem měla slevu za to , že sem si vybrala hned při prvním zkoušení, takže celkem půjčovné bude stát 4000 Kč :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty šaty ještě nikdo neměl na sobě, je to nejnovějši kolekce.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Romca: jj přesně ty myslím...je to napodobeniaa Blanky (potvrdila to paní prodavačka)....a jsou prostě úžasné zuzi: a kde sis je vybrala? To je super cena ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nika666: mám je z Boskovic z půjčovny ANO, bude si tam půjčovat i přítel, a taky tam má všechno možné, výzdobu na auto, figurky na dort, polštářky na prstýnky, vývazky, vše do vlasů atd, a vše za super ceny, taky dělá i svatební oznámení.
Odpovědět
Profilova fotka
zuzi: já mám s tímhle salonem špatný zkušenosti, když jsme kdysi hledali šaty pro kamošku. Ona je trošku silnější postavy a ty keci co jsme si tam vyslechly...no děs,aby někdo pořád předhazoval jak jsi tlustá a že všechny nevěsty hubnou a že to bude těžký něco najít atd atd...a navíc jí nechtěli nic pujčit samostatně....buď všechno nebo nic. Potom jsme jeli do Horní Lhoty a tam ten přístup byl uplně 100a1. tak jsem si vybudovala trochu averzi an tenhle salon, ale třeba jsme se jen trefili do špatné nálady paní majitelky :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?