holky tak zjišťuji na netu, jak je to s těma volbama
http://www.mzv.cz/hongkong/cz/general...
na třech odkazech píšou, že by to mělo být koncem květne, termín, že bude ještě upřesněn ,,, ale víte jak to v naší politice chodí,,, :)
http://www.denikpolitika.cz/volby-do-... - tady se podívejte dole,,, píěou tam, že by to mělo být nejpozději do 29.5.2010
a jak se těšíte ne den D??? uvidí Vás budoucí manžel ještě před obřadem v šatech nebo ne??? já myslela, že jo, že jak ráno přijede k nám, ale z něj teď vylezlo, že by mě chtěl vidět až přímo v té obřadní síni, tak teď s mamkou pytlíkujmeme jak to všechno udělat,,, ale myslám že to půjde :)
romca: jestli ti to vyjde, to bude krásný a hlavně romantický....My zatím máme v plánu klasiku, přijde si mě najít domů :-) a naši mu nabídnou falešnou nevěstu :-D
já se na jednu stranu šíleně těším, ale i se trochu bojím, aby mi to vyšlo přesně podle mých představ.
holky tak teď sem zklamaná , volala sem kapele a termín 5.6. už mají zamluvený, volnej má leda až 19.6.2010 , tak nevím koho budem mít nebo jestli to budem měnit. Jakou máte vy kapelu??
no my zatím žádnou,,, chcme jednoho borečka, on je teda už starší, ale má klávesy a zahraje úplně všechno, od dechovek, přes moderní, kabáty, atd .... ale dnes jsme se mu pokoušeli dovolat a to číslo už neexistuje, tak nevím,kde na něj splašíme kontakt :(
tak sem našla tady na diskuzích skupinu Amethyst, neznáte ji někdo??
už jsem jim i volala a termín mají volnej tak do pátku se ještě musíme rozmyslet??
ahojek....Velveti budou hrát nám...a jsou super ;-) Navíc jsou to naši známí. Kdyby jste chtěli ještě nějaké kontakty...mám tu číslo na jednoho známého, hraje na klávesy a taky uplně všechno a moc dobře...není drahej....tak kdyby měl někdo zájem :-)
nika666:tak Velvetům jsem zkoušela napsat mailíka tak uvídíme, tak ted se budem rozmýšlet mezi těmito dvěma? :-) Dívala jsem se na jejich stránky, že se ají různě převlíkají atd.. :-)
jj tak uvidím co mi napíší, kouknout na ně kdyžtak taky můžem, dívala sem se na stránky že tam hrají 26.11, tak uvidíme.Kdybychom si je vybrali tak by nám hráli o měsíc dřív... :-D
Jinak díky za info ;-)
Holky, kamarádka měla na svatbě děsnou kapelu....nevzpomenu si na jméno...byla to nějaká rodinka a můžu vám říct....tohle mi hrát...tak se zblázním....rytmus jim byl neznámý, no katastrofa
nika666: tak bohužel Velveti jsou už zamluvení a prý na toto datum měli cca 15 nabídek tak mi ani nemohou nabídnout nějaké známé protože jsou všichni plní.
A nemůžeš se jí zeptat jak se ta kapela jemnovala?
tak nám asi zbyde teda ten Amethyst...