Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc.
Leka
kkoudelka: ja sama nevim, my mame sice obrad na Melniku ale hostinu pak v Nelahozevsi a po obede se taky chceme jit nekam fotit. Jde o to co hledas, treba nase fotografka chce polorozborene domy :-D pry je tam dobre svetlo.. :-N Jinak Marina,kde mame hostinu je moc hezka u reky..
Kde budete mit hostinu vy?
My to budeme mít v Loděnici u Prahy, tzn. úplně mímo. :-D Počítám s tím, že se vyfotíme s rodinou, přáteli,... a vyšleme je do restaurace a budeme se ještě chvíli fotit sami. Proto se ptám na nějaké hezké místo.
Tak jsem holky dobalila právě svatební vínečka s čokoládkama...a zjistila že čokoládek máme ještě málo...:-P
Tak budu muset ještě dokoupit...
Jinak košíčky na koláčky jsou taky připravené...:-)
kkoudelka: my jsme měli svatbu ve Veltrusech, což je od Nelahozevse kousek (přejezd cca 5 minut autem), je tu nádherný park s pavilonky, kde se dají dělat hezké fotky, i zámecká zahrada s fontánou, květinovými záhony. Jinak krásné je to u vody v Marině Vltava po zámkem - ale nevím, jak vás tam nechají fotit, když by tam náhodou měla hostinu jiná svatba. Ale jak psala blue, záleží na tom, co chcete - louky a pole se zelení nebo spíš ve staré zástavbě nebo se zámkem nebo přímo industriálně u továrny :-D :-D Zámek Nelahozeves má taky svoji zahradu a lidé se většinou fotí tam - mají pak fotky kousek se zelení, kousek se zámkem, kousek s řekou.
mrsblack: taky mě tato varianta napadla. Marinu neznám, ale mrknu na to na net. ;-) Chceme se na Nelahozeves + okolí zajet ještě během léta podívat a mrknou po okolí, kde by se daly udělat hezké fotky. Zkusila jsem se tu zeptat, když nejsem "místní". Díky za tipy. :-D
blue: ano nevěsta je krásná a Ty také, takže už se těším na fotky od vás... ;-)
Také se Ti to už blíží, co?
Jinak holky, trampolína je SUPER!!!!!!! :-) Včera jsem z ní to naše malé hopsadlo ani nemohla dostat... a nejlepší je, že chce skákat s maminkou... :-D Obě jsme pak spaly jak miminka... :-D
kkoudelka: zadej si Marina Vltava Nelahozeves ;-)
jinak jak rika black, ve Veltrusich u zamku je to krasne, maji nadherne pavilonky v parku :-)
holky tak uz vzdavam napad,ze by manikerka dojela k nam domu,ted uz musim najit nekoho na Melniku kam bych jela v patek odpo..ach jo.
denda: no kdyz se uces a maku up povede tak snad taky budu nevesta k svetu.
minuly tyden jsme tu koukali na svatbu u sousedu, cihali jsme na nevestu a jeden chlapik tam zaperlil, rika:
Kdyz jsou vsechny nevesty krasny, odkud se teda berou seredny manzelky? :-D :-D Manas.
už jsem se taky kochala... Zuzka Scharf je opravdu moooc šikovná, fotky od ní jsou nádherný. A Lenka Seničová taktéž - fotky od ní jsou taky luxusní.
blue: tak to je opravdu fakt vtipná hláška :-D
blue: psala jsem ti (asi na minulé stránce) tu paní Horčičkovou - zkoušelas jí? Ve Veltrusech nikoho neznám, jak to nepotřebuju, tak nehledám, navíc jsme tam terpve rok, jinak jsem Kralupanda. A v Neláči žádná kadeřnice není?
mrsblack: tak zase když si vezměš že tam píšou vodka ochucená barevná, tuzemák ...to číslo 214 bude v panácích tak to zase tolik není...vem si kolik lidi vypijou hopsinek...(jelzin, puskin...)...
jezisi, to by me odvezli kdyby jsme dali 10.000 jen za vodku! :-o
black: te p Horcickove jsem napsala, tak cekam a cekam...nikdo se nekamaradi s emailem ]-(
kjaju: jj, ale je to 214 panáků jenom vodky (ochucená tuzemská, tudíž ne žadná Finlandia a podobně)... + ještě další kvantum panáků jinýho alkoholu. To je podle mě dost. U nás se vypila jedna láhev vodky - to je 25 panáků - a tady je to 4x tolik... :-o
blue: to album mi přijde jak reklama nějaký cukrárny :-o Momentálně mě ty fotky ani moc nelákají...sladký není psolední dobou můj kámoš :-D Spíš při představě, že bych to měla sníst, je mi šoufl :-N Ale nazdobený to mají pěkně :-)
black: s touhle nevěstou jsem se potkávala na jiné diskuzy...pěkný účet, to by mě kleplo, zaplatit tolik za vodku...my tvrdý neměli žádný...tchán je alkoholik a všechno by vycucal sám...bylo víno a soudek pivka a stačilo to...alespoň se nikdo jiný neopil krom tchána :-D
my tez nechceme podavat tvrdy alkohol, budeme mit na baru pivo a a bile a cervene vino. Kdyby nekdo touzil po panaku,tak si ho bude muset zaplatit...myslim,ze to lidi musi pochopit..
co 4x, dokonce 8x víc... ;-) matika mi nidky moc nešla :-)
hanyz: to já bych si klidně nějaký zákuseček dala...
blue: s kadeřnicema je to slabota, email má jen pár z nich a ještě na ně lezou sporadicky... Fungují spíš po telefonu.
blue: myslím, že to lidi pochopí...u nás ani nikdo tvrdý nesháněl :-) a spíš se pilo pivo...ale u nás bylo jen 19 lidí a z toho jich 5 během odpoledne odjelo a třeba tchýně a moje mamča nepijí vůbec...
black: mě je poslední dobou pořád divně, tak se snažím jíst jen to, co nedráždí žaludek a některý věci mi nedělají dobře ani z fotky...začínám si říkat, že to asi nebude jen rozhozený žaludek :-.