Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc.
Leka
Teda blue, co Ty všechno musíš zařizovat, viď? Takových starostí navíc. ]-(
Sedák je povinný, ale neznám žádnou půjčovnu kde by Ti ho půjčili, jedině se poptat jak říká Black po známých, nebo třeba u té taxi služby, ale to nevim nevim... Nevim jak to dělají ostatní "turisté." My měli v cizině půjčené auto a tam automaticky k malému dítěti přidávali i autosedačku, ale to byla půjčovna aut...
denda: jo jo, krome svatby jeste zarizuju tydenni dovolenou pro 7 anglicanu, coz neni tak zly, ale ten sedak me ted teda dostal..tady v anglii ma moje kamaradka super byznys, ma pujcovnu kocarku,detskych sedacek, cestovnich postylek pro deti, jezdi sem totiz hodne turistu, tak to vyuzijou..
to by v Praze taky mel nekdo zavest, ze by napad na zivobyti az se jednou prestehujem :-D
blue: teda nemáš to snadný. U taxi bych se zeptala, ale těžko říct...vzpomínám na jeden přad v tv, že chtěla jet ženská s dítětem z Prahy někam ven taxíkem a chtěla sedačku a skoro žádná jí neměla...většinou jí řekli, že musí mít svojí :-S A nebo že jí vezmou s dítětem bez sedačky ]-( síla. Jinak Ti zjišťuju to taxi...zatím nic tak velkýho není :-( Ale jednou jsme jeli od taťky z práce na koncert a měli objednaný minibus od Axie...akorát těžko říct, na kolik to vyšlo...jelo nás tak do 20 lidí.
denda: jojo, ceny maji lidovy,jsem stastna! Koukam ze mate dalsi fotecky!! Nadherny!!!
Takze ted mi zbyva sehnat kadernici ktera ucese tchyni rano na svatbu a taky manikuru.
Mam svoje nehty a gelovy nechci, chci proste jen vytvarovat nehty a udelat francouzskou manikuru..
blue: já také mám své nehty a gelovky jsem nechtěla a manikůru jsem zvládla sama. ;-) Jak zapilovat, vytvarovat, tak zneškodnit kůžičky, tak i udělat francii... ;-)
Dneska je příjemné počasí, pod mrakem a sem tam lehký deštík, trala lááá... :-D A přišla nám trampolína... Slíbili jsme jí Vanesce jako dárek, tak je tady, to bude hopsánííí, juchůůů... :-D :-D
denda: bohuzel kdyz si delam francouzskou sama, tak je to vzdycky nejaky sisaty :-| tak chci aspon na svatbu peknou..jen nevim kdy si na to najdu cas, nejistejsi by to bylo v patek, ale budeme mit hrozny shon,tak asi budu muset ve ctvrtek,jenze se bojim, ze si to do soboty znicim :-| co myslite?
trampolina je super, svagr ji ma a deti tam vzdy radi cely den :-D vypada to jako pohodicka kdyz hopsaji deti ale kdyz jsem tam vlezla tak jsem byla za 5 minut uplne hotova!je to fuska :-D
blue: Já si nehty dělala večer těsně před svatbou a stejně jsem se bále, že je zničim, tak nevim nevim, 2 dny před svatbou, to by jsi nesměla nic dělat, všichni ať Tě obskakují... :-D :-D
trampolína je super, jsem zvědavá na sebe. :-D Někde jsem četla, že 15 minut na trampolíně vydá za půl hoďky běhu... ;-)
denda: tak tomu bych s tou trampolinou verila, je to makacka :-D
asi mi nehrozi,ze by me lidi po dva dny obskakovali, tak budu muset nejak vmacknout manikerku v patek.
Uz jsem psala do dvou nehtovych salonu,zda by mohli prijet do domu den pred svatbou,ale obe rekli ze ne :-S ach jo....
Hele a co zkusit tu manikérku v Nera hned vedle Havlíčkový? Třeba by Ti udělala nehty v den D, třeba při tom, až Tě Táňa bude česat... nemůže to zabrat takového času...
A nebo chceš mít Táňu pod dohledem a radit jí při česání? :-D :-D
blue: já si nechala teda udělat gelovky...protože jsem si blbě vylomila nehet pár dní před svatbou, tak by to vypadalo ošklivě...jinak jsem chtěla svoje...každopádně na Mělníku jsem byla před svatbou na pedikůře...dělá i manikůru...někdo mi ji tu doporučil...Obdržálková a chtěla jsem na co nejpozději jít k ní, tak mě objednala na večer až na 19h...zkoušela jsi i tu? Třeba by byla ochotná přijet...byla to milá holka.
denda: je, trampolínu bych taky brala...to si budu muset počkat, až budeme mít děti...protože pro mě by jí manžel asi nepořídil 8-(
hanyz: tak jsem ji nasla a poslala mailik ;-)
kjaju: jestli mate trochu mista na zahradce tak trampolinu doporucuju, tady se strasne rozmohli takovy velky s ochranou siti a jsou fakt super:
http://www.trampoliny.eu/
kjajule: Vaneska vždycky když jdeme na pouť nebo na nějakou akci, kde vidí trampolínu, tak tam chce... vydržela by tam věčnost, i neteř jí má a myslím, že z ní ještě neslezla. :-D Pro děti super věc a jelikož je do 100 kil, využijeme jí všichni... :-D průměr 183cm. ;-)
http://www.hawaj.cz/trampoliny.html
koukám, že tu naší už nemají za akční cenu... :-)
holky objdenala jsem si fondán na dort když mi ho peče sousedka( fondán neumí, ale dorty peče výborný)
, denska přišel a je teda vynikající...jen s oblizuju...takovej sama neumím aje hlavně krásně čistě blej...fakt super...to mám radost...do svatby počká v ledničce...:-)
blue: no je to divný, ale zatím mám trávení nějaký rozhozený :-| ale já i blbě snáším vedra...a po takhle těžký smetanový zmrzlině mi občas bývá divně...pochybuju, že by zatím bylo něco jinýho, protože poslední měsíc byl hodně hektický a na nějaký tulení skoro nebyl čas :-N
kjajule: paráda...taky bych si ho dala...až mi zase bude dobře :-D
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli byste mi neporadily najaké hezké místo v okolí zámku Nelahozeves, kde by se daly udělat hezké fotky po obřadu. Díky ;-)