Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc.
Leka
hanyz: clovece jen aby sis nenosila v brise novyho obcanka :-N x-)
holky tak nam dneska prisli letajici lampiony, snoubenec vcera koupil masinku na vyrabeni bublin :-D meli to nekde zapnuty pred kramem a pry to vypadalo tak uzasne,ze to koupil :-D coz je super, ale jsem zvedava jak to vsechno budeme cpat do kufru!! :-o
hanyzka: když jsem čekala Vanesku, měla jsem úplně stejné příznaky jako Ty teď... ;-) jídlo mi vadilo i na obrázku... takže držím palce, třeba to bude maličký přírustek... x-)
Nebo jste to zatím ještě neplánovali?
blue: to abyste si letěli vlastním speciálem, kolik máte věcí :-D Ten Mělník už jsem volat nezvládla, zabalila jsem to a šla domů do bazénku ;-) Není Mělník na to už moc daleko? Spíš bych asi hledala někoho v Kralupech, Nelahozevsi, Lešanech nebo tak, trochu se obávám, že z Mělníka ti nikdo přijet chtít nebude :-.
denda: fakt? To by bylo moc fajn, kdyby to byl přírůstek x-) Rádi bysme se rozrostli, ale nechce se mi tomu moc věřit...teď poslední měsíc před svatbou by to byl docela zázrak, kdyby se to povedlo. To zařizování a stres...nebyl pořádně čas se tulit :-| No uvidíme...
Zítra jedem nakupovat, tak skočím do lékárny a v neděli se uvidí :-N Tak mi držte palec, aby tam bylo :-D
blue: teda vy budete mít kufrů pomalu jako delegace :-) To ale může být super věcička na ty bubliny ;-)
Mame s letenkama tri kufry,kazdy 20kg, snoubencova dcerka toho snad moc mit nebude, tak ji kufr zaplnime :-D :-D
black: strasne moc ti dekuju, jsi poklad!! asi mas pravdu,my to z Vranan mame bliz na Melnik ale z ty Nelahozevse je to mnohem dal,ze. Clovece musim se podivat na mapu kde jsou Lesany,ale urcite budu dal hledat Kralupy a ty Lesany a tak.
hanyz: jeee to by bylo uzasny, budu drzet palce,dej v nedeli vedet! x-) x-)
mrsblack: líbilo by se mi vlastně asi všechno :-D spíš jde o to, co z toho by bylo v okolí... louky a pole nebo stará zástavba, industriálně u továrny i u řeky. Řeka je kousek, to si vybavuju, že jsme jeli kolem z MěÚ. Dala by se tam poblíž najít i nějaká ta továrna event. staré/ rozpadlé domy?
Přiznám se, že nechci mít jen klasiku - svatebčani na lavičce, za ruku. Chtěla bych spí netradiční fotky,místa momentky apod. :-D
kkoudelka: nevim zda mi neuniklo koho máte za fotografa? :-) Dobrej fotograf udělá hezké fotky všude, jen musí mít ten nápad. My se fotili v hnusnejch Neratovicích a našli se i hezká místa. ;-)
Super budou v Neláči fotky na kolejích... můj typ... ;-)
kkoudelka: Tak pokud chceš industriálně, tak můžeš zkusit PTZ (Unilever) Nelahozeves nebo Kaučuk v Kralupech, řeka v té Marině, u jezu v Miřejovicích, v kempu ve Veltrusech, kolem tůně v Kralupech, louka kdekoliv kolem, je jich tam spousta. Na koleje v Nelahozevsi bych moc nelezla, ta trať na Prahu je dost frekventovaná a nebezpečná (nedávno tam jeden klučina přišel o život...), pokud koleje, tak raději jinde...
kkoudelka: taky bych chtěla mít něco netradičnejšího ne jen fotky na lavičče apod...tak jsme s přítelem vymysleli že se necháme vyfotit na zdymadlech a kolejích kousek od baráku...ještě nás napadlo nechat se fotit ve špičce hodne zespoda aby byl videt zámek ale nevíme jestli to půjde provést... :-|
Jůůůůůůůůůůů, ohromná gratulace... x-) x-)
Mám úplně husí kůži... miminko bylo s vámi i o svatební den a ani jste to nevěděli... ;-)
PS: Příznaky mi byly povědomé a nemýlila jsem se... :-D
Díky moc, holky.je to skvělý, že jsme to ani nevěděli a náš svišť byl s námi na svatbě...je fakt, že jsem úplně zapomněla sledovat, kdy mám začít krvácet a zpětně jsem se podívala a mělo to být právě na svatbu...asi je to nějaký znamení...teda ne že bych na ně věřila :-) Lepší dárek jsme si ani nemohli přát x-) Teď musím naklusat k mudr., abych věděla, zda je všechno v pohodě. Je fakt, že včera večer jsem začala mít i citlivý prsa...tak už to bylo hodně příznaků :-D Pořád mi to ještě nedochází, že nás bude víc...doufám, že teda budeme jen tři, že to nebudou třeba dvojčátka...manžel je totiž z dvojčat a já jich mám v rodině taky požehnaně...
A už jsem i vymyslela, jak to řeknu našim...koupím dva hrnky...babička a dědeček...a dáme jim je jen tak...uvidíme, jak zareagují. Ale počkám ještě nějaký čas...chci mt jistotu, že je všechno v pořádku :-)
denda: tak uvidíme, jestli budou nebo ne...bylo by to krásný, ale i náročný.
kkoudelka a kjalule: holky díky za gratulace...snad všechno bude v pohodě...a za rok po svatbě by mohli být křtiny :-D jako oslava výročí :-)
black:a měla jsi pravdu ;-) Máš prostě nějaký šestý smysl ;-) děkuju...mě to prostě přišlo jako šílený, když jsi to psala, že by to vyšlo...nějak jsem tomu nemohla věřit :-N
blue: manžel věděl o tom, že mi je blbě a byl to i on, kdo věřil tomu, že to není jen rozhozený žaludek...test jsme dělali spolu...tedy spíš čekali spolu a když viděl ty dvě čárky, tak byl nadšený a měl hroznou radost...chtěl mimčo už dlouho a konečně se mu to vyplnilo. Myslím si, že dneska domů z práce nepřijde z práznou :-N Už minulý týden na mě pořád "musíš se šetřit" a podobně :-) Byl to i on, kdo skočil do lékárny koupit test :-D