Máte doporučení k obřadu a venkovní hostině u Mělníka?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc. Leka
Odpovědět
Tak už máme oddací list... :-) A můžeme začít měnit doklady... 8-( To bude papírování, ááách... Holky, já si nemůžu zvyknout na nové příjmení, už 2x jsem se při podpisu spletla a musela vypisovat žádost na OP znovu... a podruhé na matrice při převzetí oddacího listu... :-D A také mám problém s tykáním s tchánovcema... Po svatbě mi to nabídli, ale mě to nejde přes pusu... a přijde mi, že oni mě hrozně pozorují, jestli tyknu nebo ne... ]-( Řekla jsem jim, že mi to nejde, že mi to asi potrvá... :-N
Odpovědět
pebecka: tak mě taky nepřijde, že by to po svatbě byla změna...a to v práci píšu své jméno na dopisy...vzpomenu si na to jen když mě začne trápit prstýnek na ruce (časem ho nebudu moc často nosit, manžel vlastně vůbec). denda: tchán mi tykání nabídl už asi před 3 roky, ale dodneška jsem si pořádně nezvykla...ale vidím je tak jednou do měsíce. Byli jste oddací list vyzvednout oba, nebo stačí, když tam jde jeden? A jak jsi se dozvěděla, že už pro něj mášjít? My pro něj musíme do Znojma, tak abysme nejeli stokrát :-N Sice nám farář říkal, že by nám h měli poslat poštou, ale moc tomu nevěřím, že to bude...máme tam dvě adresy...
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo holky to me desi ze jim tak dlouho trva vystavit ten OL. Ja ho nutne potrebuju uz v pondeli po svatbe :-| Musime s nim na overeni na Krajsky urad na Praze 5 a pak s overenym musime na ministrestvo zahranic. veci u Prazskyho hradu pro apostilu(legalizaci) no a ve stredu uz letime zpet do anglie :-S ach jo..jeste ani nevim jak to vykoumam s vymenou pasu! :-o pebe: tak to jsem rada, uklidnila jsi me ze ti make up drzel i ve vedru.. ;-)
Odpovědět
hanyzka: byla jsem domluvená s paní matrikářkou, že nám zavolá až bude. Stačí když tam bude jeden z vás. ;-) Ještě mi vzala rodný list Vanesky a budou ho měnit, kvůli změně mého příjmení... To je takového papírování, až hrůza. blue: my čekali na OL přesně 10dní. Také jsem myslela, že ho dostaneme hned po obřadu...
Odpovědět
blue: nám farář i říkal, že když bysme tam zašli hned den po svatbě (v pátek), že i když není úřední den, že bysme je mohli zkusit ukecat. Tak to můžeš zkusit...a nebo se s nima nakontaktovat a domluvit dopředu, že bys to potřebovala už v pondělí...třeba když jim všechno popíšeš, tak to uspíší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
denda a jaka matrika vam ho vystavovala?Na Melniku?
Odpovědět
Matrika Byšice (Liblice spadají pod Byšice) ;-)
Odpovědět
denda: tak to my domluvení nejsme...tak vyčkám, jestli měl pan farář pravda a pošlou nám ho...snad trefí adresu a pošlou ho na mě :-) Kdyžtak to holt spojíme s víkendem u tchánovců... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-S ach jo, snad je nejak presvedcim,ze ho potrebuju co nejdriv..
Odpovědět
Profilova fotka
bluejay - nam vystavovala matrika na Melniku rodny list syna, manzel tam prisel s zadosti a na pockani ho vystavili Zkus tam napsat email, urcite odpovi. Budud drzet pesti, at vse dobre dopadne
Odpovědět
Profilova fotka
martuli: moc dekuju! My kdyz jsme tam byli s zadosti o snatek, tak pani rikala,ze mozna kdyz budeme mit stesti tak nam ho daji uz v utery nebo stredu, ja si myslela ze OL dostaneme hned! Tak si rikam,ze je zkontaktuju tak 10dni pred svatbou, kdy budou uz vedet kdo je u nich pryc na dovolene a kolik lidi na to vystaveni maji..Snad se mi podari to z nich vymamit uz v pondeli :-| ..
Odpovědět
rodné listy vystavují na počkání ale s tím oddacím listem to bude horší... :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Jo, rodné listy vystaví na počkání, Vašek ho před svatbou někam zašantročil a na Mělníku mu ho vystavili také hned, jak je to s OL nevím, jedině je uhánět, uhánět a uhánět... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme přišli na matriku hned v pondělí po svatbě, že chceme OL a rovnou zařídit nové občanky, ale nepochodili jsme, i když jsme ukecávali, že na to máme schválně dovolenou a potřebujeme kvůli odjezdu do zahraničí - a bohužel nic, museli jsme si týden počkat :-| takže blue, zkus je ukecávat už předem, aby na to byli připraveni...
Odpovědět
Profilova fotka
black, to zni blbe :-S a to byla Melnicka matrika? ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
je to k vzteku, kdyz jsme na matrice byly vyrizovat tu zadost o snatek,tak jsme tam u okynka byly hodinu. V kancelari tam sedeli 3 zensky,jedna se plne venovala nam a ty ostatni tam ocividne nemeli do ceho pichnout, drbali tam, zalevali kvetinace, jedna hrala karty na pocitaci ]-( ]-( a pak ti reknou ze jsou moc zaneprazdneny na to aby vydali OL!!
Odpovědět
Profilova fotka
blue: my byli na matrice ve Veltrusech, ale myslím, že určitě stojí za to zkusit to s nimi domluvit předem na Mělníku. Na tom OL zase tolik údajů není, upřímně moc nevím, co jim na tom tak trvá, jeho vyplnění může zabrat max. 5 minut... No, ale úřady jsou holt úřady. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
black:dneska jsem psala te tve kadernici do Flumen Lobecek,tak uvidime zda a co odpovi ;-) Jinak uz mam objednane mini dorty z Vsestud :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky tak to vypada ze budu muset sehnat taxi minibus pro 8 osob aby odvezl zenicha s rodinou z Mariny na Melnik a mozna i zpet :-| nevite o nejake dobre taxi sluzbe na Melniku nebo v Kralupech, Veltrusich?
Odpovědět
matrikářky jsou asi všude stejný...my ve Znojmě vyřizovali papíry před svatbou a jedna zařizovala rodný list pro mimčo, který tam bylo a druhá nic...a čekali jsme tam půl hodiny, než si nás vzala...otřesný. Nechápu, že vydání OL trvá tak dlouho...člověk by to papírování chtěl mít za sebou a oni mají času dost :-S A ještě úřadují jen dva dny v týdnu...co dělají zbytek týdne??? ]-( blue: tak to já teda bohužel nevím, ale poptám se manžela...pracuje na Mělníku a když mají v práci nějakou oslavu, tak jim šéf platí taxíka...tak by mohl něco vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
hanyz: dekuju, to je super jak rikas poptam se manzela :-N uz jsi na to zvykla? :-)
Odpovědět
blue: zvykám si na to...proto to tak píšu, abych si zvykla, že je to můj manžílek a jsme rodina :-N Včera jsem se na to taxi bohužel nezvládla poptat, protože jsme museli řešit problém s vodárnou...jak zaléváme, tak najednou bylo ve studni málo vody a vodárna natáhla vzduch a prskalo to...ale naštěstí se studně naplnila do dobrý hladiny tak za 30min a vzduch se nám podařilo docela vyprskat...tak trávník bude mít holt smůlu a nebudem ho zalévat...je nějak sucho i na spodní vodu :-S A je fakt, že vodu z téhle studně bere teď moc lidí...je nás 5 plus mrně a švargovci jsou jak kachny :-|
Odpovědět
Profilova fotka
blue: v Kralupech je to s taxíkama docela slabý, znám jen Tágo, ale jestli má i minibus, to netuším. Na Mělníku by to mohlo být lepší, je to přeci jenom "okresní" město :-D (třeba toto? www.kings-taxi.wz.cz) a k té kadeřnici - s PC a technikou docela bojuje, takže email není ten nejideálnější způsob komunikace, sice ho má, ale nejsem si jistá, jak často ho kontroluje. Ale vzhledem k tomu, že je to moje příbuzná, tak jí můžu zkusit popohnat :-N
Odpovědět
Profilova fotka
black: to by bylo uzasny,kdyby jsi mohla tvou pribuznou kadernici popohnat,nebo se treba zeptat.. :-D :-D jsi zlaticko! Kings taxi jsem taky nasla na netu, jen ten jejich tranzit neni presne co bych si predstavovala na prevoz svatebcanu..asi jsem narocna, chtela bych aspon takovy ten maly mercedes mini bus.. :-| uvidime. ;-) hanyz: hodne stesti s vodarnou! :-o
Odpovědět
Profilova fotka
blue: tak jsem zvedla telefon a zeptala se a bohužel - ona i její kolegyně mají dovolenou :-( v pátek 6.7. odjíždí pryč. To mě mrzí :-( Ale ještě zkus paní Horčičkovou, kámoška k ní chodí a je docela spokojená, na netu jsou i nějaké fotky - mhstyl.webnode.cz
Odpovědět
Holky, to je vedro, co? Prý má být až do půlky srpna přes 30 stupňů... Já miluju léto, teplo, ale tohle je i na mě moooc... naštěstí to Vaneska snáší dobře, jsme naložené v bazéně, neumim si představit v tomhle pracovat... tak se držte, kočky... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
denda: veeedrooo, děsný. Máme v práci relativně slušně, ale jak vypadnu do ulic metropole, tak je to síla :-o V pondělí jsme v centru Prahy měli 41 stupňů ve stínu! Máme nově koupený bazén, takže se aspoň večer trochu zchladíme...
Odpovědět
denda: vedro je děsný, v práci nemáme jako v sauně...nemáme klimošku :-S a doma asi budeme řešit problém s vodou...budeme muset šetřit...uvidíme dneska, včera jsme měli vodu jen po dně ve studni...budeme muset hllídat odběr, aby se studna nevytáhla, sice máme silný pramen, ale aby se nám nestalo to, co včera, že vodárna natáhla vzduch...a to jsem o víkendu chtěla prát :-( asi to budu muset vzít k naším, ti mají obecno vodovod...ale když si předstvím to stěhování prádla tam a zpět :-S tenhle problém s vodou jsme měli naposled před 15 lety...tak snad o bude v pohodě, ale bylo by fajn, kdyby pršelo :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky,jeste jste se neuvarili? ach jo,tady nam dneska prsi a je 20stupnu. holky, maminku chtela bych se prosim na neco zeptat. Je v Cechach povinna autosedacka pro dite? Kdyz je mu 5 let, takovy ten booster? Snoubencum bratr ma 5ti leteho klucinu,tak chci zjistit,zda nekde musime splasit na ten tyden booster sedak? Da se to pujcit nekde v pujcovne?Nevite? =-)
Odpovědět
Pokud vím tak autosedačka je povinná do 12-ti let nebo do 150 cm...tak nějak to je... :-| Ten podsedák by měl pro 5-ti letého stačit, ale jestli se dá někde půjčit tak to nevím... :-|
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?