Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc.
Leka
to ja toho budu mit den pred svatbou taky priserne moc, uz ted me to desi. Budu muset prevezt 6 anglicanu z Prahy k nasim. Vyzvednout kolacky v Kralupech, vyzvednout mini zakusky ve Vsestudech, pripravit vysluzky do kosicku.Mezi tim bude u nasich doma 15 lidi a bude se grilovat.Chtela jsem si nechat delat manikuru ale radsi na ni pujdu uz ve ctvrtek. Pak v podvecer musime prevezt anglicany do Mariny Nelahozeves a setkat se tam s e-dorty a prevzit a zaplatit nas svatebni dort.
Bohuzel si nemuzeme nazdobit stoly, protoze tam maji v patek svatbu..
Takze den pred svatbou u nas bude spat asi 8 lidi(bratranci ze slovenska atd). No bude to akce kulovy blesk!! :-D :-o
Holky, jak vam zavidim to zarizovani svatby, ja uz to mam par let za sebou a klidne bych si to "strihla" znovu :-)
Preju, at se vse vydari podle vasich predstav
bluejay: Jaka je ta pani z e-dorty.eu? Sice budeme mit dorty od pani Egrtove, ale zakusky bysme mozna objednali tady od ty pani ... kolik si uctujou za dopravu? na webu maj, ze Praha 5 a C. Lipa zdarma ... Melnicko? Ju a jaky si mela pocit z Jasmine? Mne teda prijde mnohem sympatictejsi ta mlada holcina nez pani majitelka :) Vcera sem tam byla zamlouvat saticky pro malou, dala nam i celenku :)
Ahoj holky, tak jsem tu zas po nějaké době, vůbec nestíhám číst, co jste tu probraly. bluejay: dort stále ještě nemáme :-| Máme rádi ovocné dorty a líbí se nám takové ty s čokoládovými trubičkami, ale kdekoliv jsem se ptala nebo dívala na internetu, tak ceny většinou přes 5000,- Kč a to opravdu za dort dát nechceme. Asi tedy budeme muset vybrat nějaký marcipánový, ty jsou levnější. Koláčky taky nemáme :-| . Kytky už mám zadané, ale jak jsem si přečetla z vaší dřívější diskuze, tak je mám nějaké předražené. Kalkulaci mám cca 6000,- Kč a to tam nemám počítano s případnými kytkami do vlasů a květinový tácek na prstýnky. Jak vy řešíte květinovou výzdobu hostiny, auta, myrty atd.? Jinak jsem byla minulý týden u Táni H. a druhý pokus se docela povedl, ale ještě to nebylo úplně to pravé, doufám, že v den D už to bude přesně podle představ. Fotky ze zkoušky mám v albu.
dendo: ještě jednou gratuluji ;-) fotky opravdu nádherné :-) Měla jsi clip in příčesky a jak dlouhé? Já mám 52 cm, trochu jsem se bála, že budou moc dlouhé, ale po natočení jsou krátké, tak že bych brala docela i delší. Jak je to s tou vlastní hudbou na zámku? připlácí se za to něco?... a měli jste koordinátorku nebo Vás řadila paní oddávající?
holoubci: máte svatbu ve stejný den na stejném místě :-) , my bohužel už v 10:30h. :-| , což je docela blbý čas, chtěli jsme obřad nejdříve ve 12h. nejlépe ve 13h., ale už bylo vše obsazený ]-( . Snad to všechno ráno stihneme a nikdo nezaspí 8-(
ahojky holky :-)
blanche:ja se prave porad nejak nemohla dohodnout s pani Egrtovou, zarizuju vse pres mail a ona na nej moc casto nechodi.
e-dorty nam uctujou 200kc za dopravu do Mariny v Nelahozevsi ;-) coz si myslim jde. A hlavne pani je tak uzasne ochotna a napomocna, jsem fakt naprosto nadsena x-)
Jinak s Jasminou jsem spokojena, byla jsem tam 3krat a pokazde tam byla ta sama mlada holcina, teda ona je uz taky pani :-) Je moc ochotna, me tam ochotne nasoukala do asi peti satu :-N
betka: neves hlavu, jeste mas trochu casu ;-) pro me kytky nejsou dulezity, takze za ne nechci davat moc.
na dort se mrkni na e-dorty, jsi na kolonku cokoladove dorty, maji tam plno tech ovocnych s coko trubickama a dvoupatrovy vyjde na 3500kc ;-)
http://www.e-dorty.eu/b/index.htm
urcite se podivej, jak rikam ta pani je strasne ochotna, poradi a udela jakykoliv dort i podle obrazku :-)
Ja jsem si nevybrala z toho co ma na strankach, tak mi udela dort podle fotky co jsem ji poslala x-)
strachal@zamek-liblice.cz
pan Štráchal má nasatarost hudbu, bude kontaktovat technika, jméno nevim... :-N tel. Ti kdyžtak pošle p. Trnková...
Jinak Betka: za hudbu nic nepřiplácíš, koordinátorku jsme platit nechtěli, prostě jsem se schovala i bez ní, slečna nám odemkla k dispozici i pokoj 105 :-D a pak nám přišla říct, že už máme jít... ;-)
clip in 55cm, ale nakonec byly použity jen 2 prameny, kvůli změně účesu, poprvé jsem také chtěla mít vlasy rozpuštěné, ve finále to dopadlo, tak jak dopadlo... ;-) a byla jsem asi i radši, vypadalo to lépe a měla jsem holý krk, jinak bych se asi s rozpuštěnými vlasy uvařila... :-D
Denda: Deni, tak jsem si pouštěla tu písničku od Holki :-) a brečela jsem u toho jako želva, já mám taky dost :-D :-D :-D :-D nádhera
chtěla jsem se Tě ještě zeptat, kde jsi ty vlásky koupila a za kolik?já je právě také sháním :-) ale černé :-) :-)
Já tu písničku znám snad 10let a už tehdy jsem věděla, že jí chci na svatbě... :-D x-)
na webu TOP VLASY :-)
Jinak holky, zítra odjíždíme na PŘEDlíbánky, tak po neděli pa pa a moc tady nedrbejte ať nemusim hodně dočítat... :-D :-D :-D
Ahoj holky, vy jste úplný spisovatelky...nestíhám dočítat :-)
kjaju: jen si ty přípravy a čekání užívej, je to fakt krásný, všechno to plánování - asi se dám na svatební koordinátorku :-D :-D
denda: přeji krásné předlíbánky, my to máme podobné, je tady nádherně, to vedro se dá přežít, jezdíme na kolech, prostě super.
A včera se tu kousek od nás stala zrovna při svatbě ta nehoda s tím spadlým mostkem, tak jsem si na vás na všechny vzpomněla a řekla si, že nepovedený dort, hudba nebo tak jsou vlastně maličkosti. Slečna nevěsta na svůj svatební den asi opravdu nezapomene... :-(
black: to mas pravdu, chudak nevesta..
holky mohli byste mi prosim doporucit nejakou kadernici v Kralupech, potrebuju aby dojela v sobotu rano do Nelahozevse a ucesala snoubencovu mamcu na svatbu..
blue: v Kralupech jich je spousta, myslím, že jednoduché učesání zvládne asi každá kadeřnice - můžeš zkusit kadeřnictví Flumen z Lobečku (tam chodím já), kadeřnictví Dominika, Pasáž u nádraží, kadeřnictví v Party klubu naproti hotelu Sport, spousta hlavně ženskejch si chválí Dana Špačka (ukecanej mladej frajírek, ale docela šikovnej - www.vlasovymag.cz). Uvidíš, kdo z nich bude ochoten a schopen někam dojet.
Ahoj holky.-) tak už to máme za sebou a byl to bomba den, vedro jsme přežili a všechno nám klaplo na 100 %. Opravdu ty přípravy stály za to. Jinak jen doporučit můžu fotografku Lenku Seničovou-už se těšíme na fotečky a taky Rašínky. Skvělá oslava a ve všem nám vyšli vstříc. A abych nezapomněla zcela bezkonkurenční je i Nikola Miláčková a její svatební salon, účes vydržel i proběhnutí venkovní sprchou.-) a všichni mysleli, že mám příčesek, makeup taky vydržel několikerý sprchování a omývání vodou :-D Nevím jak to měli ostatní, ale já nakonec nebyla vbůec nervózí, strašně jsem si to užívala a prvního panáka jsem měla až v osm večer.-) Vydrželi jsme dokonce s ženichem úplně v pohodě až do konce, což bylo ve tři ráno ;-) Teď jdu zkusit najít nějaký last minute, a jestli se nezadaří tak večer vyrážíme směr chorvatsko :-N
blue: k učesání doporučuju mojí kadeřnici- Andrea Králová, je levná ale docela pomalá, Dana moc nedoporučuju-neumí foukat a česat(jednou jsem se od něj nechala česat na ples), ale pokud člověk přetrpí ty jeho přiblblý kecy, tak je super na změny-barvení i stříhání
ahoooj pani !!! :-D :-D :-N
Gratuluju ke svatbe!!! Je super, ze jste meli krasny den a vse vam vyslo tak jak jste chteli!! x-) x-) x-)
jak jsi to zvladla s jizdou do Prahy ke kadernici?Jaky byl obrad? :-)
black,katty: moc dekuju za doporuceni kadernic!Co bych si bez vas holky pocala! :-)
blue:cesta do Prahy byla naprosto v klídku, ráno jsem vstala před šestou, v sedm jsem byla v Praze a chvilku po deváté doma.-)dávám malou ochutnávku foteček, zatím jen amatérských :-p