Máte doporučení k obřadu a venkovní hostině u Mělníka?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc. Leka
Odpovědět
Profilova fotka
Hanyz se vdava uz dneska!!! :-D :-D :-D
Odpovědět
Hanyzka už to má asi za sebou... x-) A Katty už zítra... :-) Tak to uteklo, jsem tady od podzima, všechny jsme měly před svatbama a teď už to ubývá...
Odpovědět
no to je dobrý ...já sem si říkala že sem dneska něco prošvihla... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
denda: presne, taky ziram, jak to lita, jdeme pekne jedna za druhou!! Chudak Kattynka ted doma stresuje a zehli!
Odpovědět
Já den před svatbou ležela u bazénu, žádný stres... :-D Teď už jsem skoro týden vdaná paní... :-D A přijde mi to jako věčnost... |-|
Odpovědět
Profilova fotka
to ja toho budu mit den pred svatbou taky priserne moc, uz ted me to desi. Budu muset prevezt 6 anglicanu z Prahy k nasim. Vyzvednout kolacky v Kralupech, vyzvednout mini zakusky ve Vsestudech, pripravit vysluzky do kosicku.Mezi tim bude u nasich doma 15 lidi a bude se grilovat.Chtela jsem si nechat delat manikuru ale radsi na ni pujdu uz ve ctvrtek. Pak v podvecer musime prevezt anglicany do Mariny Nelahozeves a setkat se tam s e-dorty a prevzit a zaplatit nas svatebni dort. Bohuzel si nemuzeme nazdobit stoly, protoze tam maji v patek svatbu.. Takze den pred svatbou u nas bude spat asi 8 lidi(bratranci ze slovenska atd). No bude to akce kulovy blesk!! :-D :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, jak vam zavidim to zarizovani svatby, ja uz to mam par let za sebou a klidne bych si to "strihla" znovu :-) Preju, at se vse vydari podle vasich predstav
Odpovědět
Profilova fotka
bluejay: Jaka je ta pani z e-dorty.eu? Sice budeme mit dorty od pani Egrtove, ale zakusky bysme mozna objednali tady od ty pani ... kolik si uctujou za dopravu? na webu maj, ze Praha 5 a C. Lipa zdarma ... Melnicko? Ju a jaky si mela pocit z Jasmine? Mne teda prijde mnohem sympatictejsi ta mlada holcina nez pani majitelka :) Vcera sem tam byla zamlouvat saticky pro malou, dala nam i celenku :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsem tu zas po nějaké době, vůbec nestíhám číst, co jste tu probraly. bluejay: dort stále ještě nemáme :-| Máme rádi ovocné dorty a líbí se nám takové ty s čokoládovými trubičkami, ale kdekoliv jsem se ptala nebo dívala na internetu, tak ceny většinou přes 5000,- Kč a to opravdu za dort dát nechceme. Asi tedy budeme muset vybrat nějaký marcipánový, ty jsou levnější. Koláčky taky nemáme :-| . Kytky už mám zadané, ale jak jsem si přečetla z vaší dřívější diskuze, tak je mám nějaké předražené. Kalkulaci mám cca 6000,- Kč a to tam nemám počítano s případnými kytkami do vlasů a květinový tácek na prstýnky. Jak vy řešíte květinovou výzdobu hostiny, auta, myrty atd.? Jinak jsem byla minulý týden u Táni H. a druhý pokus se docela povedl, ale ještě to nebylo úplně to pravé, doufám, že v den D už to bude přesně podle představ. Fotky ze zkoušky mám v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
dendo: ještě jednou gratuluji ;-) fotky opravdu nádherné :-) Měla jsi clip in příčesky a jak dlouhé? Já mám 52 cm, trochu jsem se bála, že budou moc dlouhé, ale po natočení jsou krátké, tak že bych brala docela i delší. Jak je to s tou vlastní hudbou na zámku? připlácí se za to něco?... a měli jste koordinátorku nebo Vás řadila paní oddávající?
Odpovědět
Profilova fotka
holoubci: máte svatbu ve stejný den na stejném místě :-) , my bohužel už v 10:30h. :-| , což je docela blbý čas, chtěli jsme obřad nejdříve ve 12h. nejlépe ve 13h., ale už bylo vše obsazený ]-( . Snad to všechno ráno stihneme a nikdo nezaspí 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky :-) blanche:ja se prave porad nejak nemohla dohodnout s pani Egrtovou, zarizuju vse pres mail a ona na nej moc casto nechodi. e-dorty nam uctujou 200kc za dopravu do Mariny v Nelahozevsi ;-) coz si myslim jde. A hlavne pani je tak uzasne ochotna a napomocna, jsem fakt naprosto nadsena x-) Jinak s Jasminou jsem spokojena, byla jsem tam 3krat a pokazde tam byla ta sama mlada holcina, teda ona je uz taky pani :-) Je moc ochotna, me tam ochotne nasoukala do asi peti satu :-N betka: neves hlavu, jeste mas trochu casu ;-) pro me kytky nejsou dulezity, takze za ne nechci davat moc. na dort se mrkni na e-dorty, jsi na kolonku cokoladove dorty, maji tam plno tech ovocnych s coko trubickama a dvoupatrovy vyjde na 3500kc ;-) http://www.e-dorty.eu/b/index.htm
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
bluejay: děkuji za tip ...jdu se na to juknout;-)
Odpovědět
Profilova fotka
urcite se podivej, jak rikam ta pani je strasne ochotna, poradi a udela jakykoliv dort i podle obrazku :-) Ja jsem si nevybrala z toho co ma na strankach, tak mi udela dort podle fotky co jsem ji poslala x-)
Odpovědět
Dendo máš email na toho technika?
Odpovědět
strachal@zamek-liblice.cz pan Štráchal má nasatarost hudbu, bude kontaktovat technika, jméno nevim... :-N tel. Ti kdyžtak pošle p. Trnková... Jinak Betka: za hudbu nic nepřiplácíš, koordinátorku jsme platit nechtěli, prostě jsem se schovala i bez ní, slečna nám odemkla k dispozici i pokoj 105 :-D a pak nám přišla říct, že už máme jít... ;-) clip in 55cm, ale nakonec byly použity jen 2 prameny, kvůli změně účesu, poprvé jsem také chtěla mít vlasy rozpuštěné, ve finále to dopadlo, tak jak dopadlo... ;-) a byla jsem asi i radši, vypadalo to lépe a měla jsem holý krk, jinak bych se asi s rozpuštěnými vlasy uvařila... :-D
Odpovědět
Denda: Deni, tak jsem si pouštěla tu písničku od Holki :-) a brečela jsem u toho jako želva, já mám taky dost :-D :-D :-D :-D nádhera chtěla jsem se Tě ještě zeptat, kde jsi ty vlásky koupila a za kolik?já je právě také sháním :-) ale černé :-) :-)
Odpovědět
Já tu písničku znám snad 10let a už tehdy jsem věděla, že jí chci na svatbě... :-D x-) na webu TOP VLASY :-) Jinak holky, zítra odjíždíme na PŘEDlíbánky, tak po neděli pa pa a moc tady nedrbejte ať nemusim hodně dočítat... :-D :-D :-D
Odpovědět
hezky si to Deni užíjte :-) a děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
dobre rano!!!! kattynka!!! tfuj tfuj tfuj, hodne stesti a preji vam ten nejkrasnejsi den!!!!! x-) x-) :-N :-N
Odpovědět
Ahojky :-) Kattynko hodně štěstíčka, užijte si to!!
Odpovědět
Profilova fotka
kramelka: tobe se to taky blizi, jako nam :-D mas to presne za 4 tydny!
Odpovědět
holky tady už jste všechny vdaný nebo to máte a pár a já budu teprve rozesílat ozmamko...mám to za 7 týdnů...:-P
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, vy jste úplný spisovatelky...nestíhám dočítat :-) kjaju: jen si ty přípravy a čekání užívej, je to fakt krásný, všechno to plánování - asi se dám na svatební koordinátorku :-D :-D denda: přeji krásné předlíbánky, my to máme podobné, je tady nádherně, to vedro se dá přežít, jezdíme na kolech, prostě super. A včera se tu kousek od nás stala zrovna při svatbě ta nehoda s tím spadlým mostkem, tak jsem si na vás na všechny vzpomněla a řekla si, že nepovedený dort, hudba nebo tak jsou vlastně maličkosti. Slečna nevěsta na svůj svatební den asi opravdu nezapomene... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
black: to mas pravdu, chudak nevesta.. holky mohli byste mi prosim doporucit nejakou kadernici v Kralupech, potrebuju aby dojela v sobotu rano do Nelahozevse a ucesala snoubencovu mamcu na svatbu..
Odpovědět
Profilova fotka
blue: v Kralupech jich je spousta, myslím, že jednoduché učesání zvládne asi každá kadeřnice - můžeš zkusit kadeřnictví Flumen z Lobečku (tam chodím já), kadeřnictví Dominika, Pasáž u nádraží, kadeřnictví v Party klubu naproti hotelu Sport, spousta hlavně ženskejch si chválí Dana Špačka (ukecanej mladej frajírek, ale docela šikovnej - www.vlasovymag.cz). Uvidíš, kdo z nich bude ochoten a schopen někam dojet.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky.-) tak už to máme za sebou a byl to bomba den, vedro jsme přežili a všechno nám klaplo na 100 %. Opravdu ty přípravy stály za to. Jinak jen doporučit můžu fotografku Lenku Seničovou-už se těšíme na fotečky a taky Rašínky. Skvělá oslava a ve všem nám vyšli vstříc. A abych nezapomněla zcela bezkonkurenční je i Nikola Miláčková a její svatební salon, účes vydržel i proběhnutí venkovní sprchou.-) a všichni mysleli, že mám příčesek, makeup taky vydržel několikerý sprchování a omývání vodou :-D Nevím jak to měli ostatní, ale já nakonec nebyla vbůec nervózí, strašně jsem si to užívala a prvního panáka jsem měla až v osm večer.-) Vydrželi jsme dokonce s ženichem úplně v pohodě až do konce, což bylo ve tři ráno ;-) Teď jdu zkusit najít nějaký last minute, a jestli se nezadaří tak večer vyrážíme směr chorvatsko :-N blue: k učesání doporučuju mojí kadeřnici- Andrea Králová, je levná ale docela pomalá, Dana moc nedoporučuju-neumí foukat a česat(jednou jsem se od něj nechala česat na ples), ale pokud člověk přetrpí ty jeho přiblblý kecy, tak je super na změny-barvení i stříhání
Odpovědět
Profilova fotka
ahoooj pani !!! :-D :-D :-N Gratuluju ke svatbe!!! Je super, ze jste meli krasny den a vse vam vyslo tak jak jste chteli!! x-) x-) x-) jak jsi to zvladla s jizdou do Prahy ke kadernici?Jaky byl obrad? :-) black,katty: moc dekuju za doporuceni kadernic!Co bych si bez vas holky pocala! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
blue:cesta do Prahy byla naprosto v klídku, ráno jsem vstala před šestou, v sedm jsem byla v Praze a chvilku po deváté doma.-)dávám malou ochutnávku foteček, zatím jen amatérských :-p
Odpovědět
Profilova fotka
katty: to teda byla rychlovka!! ;-) cekam na fotky :-D :-N :-N :-N x-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?