Datum svatby září 2009. Kolik nás je?

Zobraz úvodní příspěvek
Tak, a to je jen pro nás, co se vdáváme v termínu 12.9.2009 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Sidi.m : No jasně že do růžova, on sám řekl, že se mu ta kravata líbí a jelikož má tmavěmosrej oblek, bude to k tomu pěkně ladit. A růžovou mám ráda. A kde je ta Adina? A kde je to v Letňanech? Kamarádka se bude vdávat v srpnu a v Brandejse na ní šaty nic moc, je silnější. Díky za pochvalu, snad to bude ok a i manžílkovi se to bude líbit, štve ho, že to všichni můžou vidět a on ne.
Odpovědět
Profilova fotka
jacakaca:Ta Adina je na Argentinský jak je metro Holešovice, ale já jsem si tam taky nevybrala.Jsou tam takový nic moc, nebo aspoň ta blondýnka co mě obsluhovala.A ta Nevěsta je v Letňanech jak jedeš na metro.
Odpovědět
Jacakaca: Ahoj, revizi šatů pro nedrobečky najdeš u mě v albu (mám velikost 46, vybrané jsou 44 a je to jen tak tak..)... Já si nakonec vybrala v Adině v Holešovicích... Obsluhu jsem měla příjemnou ;-) Jinak velký výběr mají i v Nevěstě, byla jsem na Pankráci... Obecně doporučuju se předem podívat na webovky salónů, někde mají modely i s infem, kde jaké šaty mají... :-)
Odpovědět
Zdravim všechny nevěsty, také máme termín 12.9.2009. Planujeme svatební oslavu společne s rodinou (40 osob ) a kamarády (cca 25 osob ). I přesto mám obavu aby nebyla nuda a aby se všichni dobře bavili. Máte někdo podobně organizovanou svatbu?
Odpovědět
Ahoj snoopi, ta večerní část svatby bude u nás vypadat asi dost podobně... Tak nějak předpokládám, že to bude v pohodě, nuda snad nebude ;-) ;-) . Ze zábavných vsuvek plánujeme tombolu, půlnoční pouštění balónků štěstí, zvažujeme karaoke (ale to spíš podle nálady...., sama jsem vůči tomu zatím dost skeptická....). O zábavu se snad postará DJ...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky snoopi.My to taky budeme mít společně s rodinou a kamarády,akorát nás bude míň no :-) taky doufám,že tam nebude nuda,ale znám kamarády a ty se dycky nějak o zábavu postarali :-) Spíš přemýšlim o tom,jak zabavit třeba rodiče nebo babičky a tak.Přece jenom všichni asi nebudou chtít tancovat.
Odpovědět
Profilova fotka
sarkajak: Dík, ukážu to kámošce. Pěkný sis vybrala.
Odpovědět
Profilova fotka
sidi.m: Já byla jen v Brandýse a vybrala jsem si. Ta ženská co tam byla, byla fakt milá a opravdu ochotná.
Odpovědět
Ahoj Sarko a Smudlinko, diky za vase odpovedi. Tak snad nebude nuda, bylo by to skoda, kdyz uz si davame tolik prace se svatebnimi pripravami a chystanim. Kamaradi snad vymysli nejake saskarny a vecer od 7h budeme mit zivou kapelu. Rodina bude muset asi hodne pit a pak se doufam budou bavit taky :-). Muzu byt indiskretni a zeptat se, jaky mate zhruba cenovy rozpocet na hostinu? My odhadujeme tak kolem 40 tis. Kc. Mame obed pro 40 lidi a veceri teplou+studenou pro cca 60 lidi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, uz mame objednano, zaplacenou zalohu a prstynky by meli byt hotove 13. srpna cili mesic pred svatbou.. tak to je snad dost casu i na pripadne upravy atd... ale pravda je, ze tam maji dost plno, jen za tu dobu co jsme tam byli my, tak se tam vystridalo asi 8 paru:) takze pokud chcete objednavat tam, pospeste si... Rytinu jsme vybrali nejaky "standardni" font, protoze kdybych tam vepsala svuj, muj drahy by si myslel, ze se ozenil s ditetem... :-p pisu fakt hrozne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Sarkajak: ty se budes vdavat ve Vinicnim Altanu? Bydlela jsem tam pobliz 25 let:) Je to moc pekne misto, jen tam jsou trochu slyset tramvaje a nadrazi vrsovice - tak si zaridte dobre ozvuceni, ale jinak parada:)
Odpovědět
Hani, přítel bydlel poblíž 27 let, jako malé robě si tam hrával, takže se chtěl ženit tam... O hluku vím =-) , byla jsem na "čumendu" minulý týden kamarádce:-)... Kromě vlaku byl slyšet ještě nějaký traktůrek na sekání trávy... ]-( :-| . Nicméně snoubenci slyšeli dobře no a zbytek jak kdo... Prostě uvidíme... :-) Ozvučení tam mají vlastní... snoopi: My máme plánováno (odhad) za večerní raut vč. pití pro 60 lidí něco přes 30 tis., za oběd + odpo raut bez pití pro 30 lidí cca 14 tis., pití může být tak 5tis....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
snoopi:Ahoj mymáme na oběd 34 lidí a večer pak kolem 25 za jídlo pro všechnymáme odhad asi 32 tis s tím že večer bude raut a pití zatím nevím,Snad se vejdem do 50.tis. sarkajak:A toběty šatky cosis vybrala v Adině budou nějak povolovat nabo upravovat? jacakaca:Jo v Brandýse je hrozně fajn taková menší tmavovláska.Já jsem sitam taky vybrala,ale pakjsem ještě zkusila tu nevěstu a bylo rozhodnuto.
Odpovědět
Profilova fotka
sidi.m: Já radši jinam nešla, když už jsem si vybrala, nechtěla jsem jinam, bylo by mi jasný, že by se mi někde líbili i jiný a bylo by dylema. Jen kamarádka měla problém s velikostí, nemají skoro žádné velké. Ale nějak jí to upraví, aby to sedělo.
Odpovědět
sidi: šatky mi budou povolovat, když to nebude stačit, tak snad dají i šněrovačku... Na případné zkracování jsem se neptala, ale předpokládám, že to je automatické... Nicméně se tam v dohledné době ještě jednou chystám, abych si zkusila závoje příp. něco na krk případně odladila výšku bot... Snad to bude v poho... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
sakrajak:Já je totíž původně chtěla taky,ale krapatěli mi záda a ta ženská co se o mě starala,mi řekla že nijak povolit nejdou a nazdar, tak protose tě ptám a zajímá mě to.Jájsem tam pak šla ještě jednou a byla tam zas silnější blondýna byla příjemná jak vosina v pr....
Odpovědět
sidi: mně obsluhovala nějaká tmavovláska a řekla mi, že půjdou povolit tak o 5 cm a kdyby to nestačilo, tak tam dají šněrovačku... =-) Jen jsem se neptala na zkracování... :-N =-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky taky mám svatbu 12.9. 2009 tak at nám to vše dobře dopadne a svítí nám sluníčko:-) jak jste daleko s přípravami?
Odpovědět
Zdravim, diky za prispevky odhledne cenovych rozpoctu hostiny. Co se tyce priprav tak satky mam zamluvene asi od unora :-), botky mam vlastni; svat. oznameni si pujdu vyzvednout z tiskarny v pondeli. Prstynky mame delane na zakazku u zlatnika a meli by byt hotove koncem cervna. Predbezne mame na 12.9. zajistenou hospodu, kapelu, cukrare, kadernici, kosmeticku a fotografa, s tim ze koncem srpna vse upresnime. Takze asi tak. Mam rada vsechno na pohodu a vcas zajistene; chci si to uzit a nestresovat se ;-) Rodine jsme nasi svatbu oznamili pred 14 dny i kdyz jsme ji planovali uz pul roku. Rodice z toho byli dost v soku, ale rychle se oklepali a zacali nam do vseho nechutne kecat a vsechno organizovat podle sebe. Uz me to pekne leze na nervy a zaciname litovat ze jsme to neoznamili az 10.9. ]-(
Odpovědět
Ahoj, tak my máme místo obřadu, místo na oběd, místo na večerní pařbu, fotografa, DJ, objednané prstýnky, zamluvené šaty pro nevěstu, domluvenou kadeřnici, zamluvené cukráře, u taťky v mražáku už větší část svatebních koláčků :-D :-D. No, zato nemáme seznam hostů na večer a oznámení 8-( ]-(. No a taky nemáme pořešenou logistiku... :-| Tak na ten poslední bod je ještě času dost =-) =-) snoopi: Prvotní záchvaty "projevování názorů" už máme za sebou, teď už je to v klidu... Nicméně Tě moho ujistit, že jsem taky dost kvetla.. :-D :-D :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, no nejlepší je, když se oznámí rodině, že tam bude jen nejbližší rodina, všichni to odsouhlasí, že je to nejlepší a pak začnou vymýšlet, kdo tam ještě jít musí a vy dotyčné nemůžete ani cítit. Ale oni podle mámy musí, a pokud my nepozveme, pozve ona sama a radši všechno zaplatí, aby jsme nemohli držkovat. Nakonec po hádkách a vysvětlování jsme bohužel museli ustoupit, takže budu mít na svatbě někoho, koho nemůžu ani cítit..... Ale v pohodě, nějak to zkousnu ne?? :) :-S
Odpovědět
Ahojky. Jako by me "jacakaca" mluvila z duse. Rodice nam "vnutili" na svatbu i pribuzne o ktere fakt nestojime. Argumenty typu "prece je to muj bratr, sestra a musime je pozvat kdyz se zvou i ostatni sourozenci" prevalcovali nazor ze "je to prece nase svatba a rozhodujeme si o tom sami" grrrr. O tom komu vsemu musime zanest vysluzky cukrovi radsi ani nemluvim. Puvodne jsme chteli mit obed s rodinou a vecer becku a grilovani venku s rodinou a kamarady. Ale to rodice remcali ze to neni pro rodinu dost nobl sedet vecer nekde u ohne a co kdyz bude prset? Tak jsme naplanovali zamluvit si myslivnu a domluvit se s jednim kucharem ze nam navari. Ale rodice zase remcali ze nas nebude mit kdo obsluhovat a oni nebudou litat okolo hostiny. Nakonec jsme zarezervovali restauracku s tanecnim salem, jidlem a kapelou. Coz uz je pro rodinu dostatecne honosne, nicmene rodice si zacali stezovat jestli to nebude zase drahe ;-( No neni lepsi se vzit nekde natajno a pak to doma pouze oznamit ? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Snoopi: Tak teď mluvíš z duše mě. Myslíš jako, je to naše svatba, chceme tam jen naší nejbližší rodinu a nic víc, a máma na to, ale co sestry partner? Dyť spolu chodí.... A vy ho viděli párkrát a nesnášíte ho...... Hodně nesnášíte.....!!! A nakonec tam musí být? Protože přeci, co by z tý svatby moje sestra měla, když tam nebude mít přítele??? A co z ní budu mít já, který se ta svatba hlavně týká, to nikoho nezajímá. Tohle fakt NECHÁPU!!!!!! Původně jsme to měli mít jednoduché, oslava u našich na zahradě a nic víc, jenže tchán zase řekl že nechce, aby někdo něco dělal a objednal nám salonek v jednom relaxačním areálu na Slapech a tam se o nás budou všichni starat. Oběd, dort, večeře, relaxace, nic nemusíme zařizovat. Což je dobrý, tím odpadá taky hodně práce, ale taky jsme do toho nemohli nějak moc kecat... Jak je vidět, opravdu se tajné svatby vyplácí....... Ale to my bohužel neudělali... Hihi
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj takje tovšude opravdu stejný, myuž tohle mámetaky za sebou.Unásse ted řeší kdo kde bude sedět, protože ta nebude sedět vedle toho, ta zas nechce vidět onoho.Už mě z toho fakt klepne.My jsme zrovna je to tak 2 týdny zpátky řešili, jestlise nevezmem dřív a celý to pak nezrušíme.Nakonec nato nemám srdce,sama se těším jak blázen. Jinak my už mámevše důležité zařízené a zamluvené, dnes jsem objednala dortík, mám ho v albu jakoposlední akorát bude vínový za1500Kč!!Tak mám radost
Odpovědět
Profilova fotka
sidi.m : Ty jo, ten je pěknej. Já dost ještě ani nevybírala, tak bych se asi už na netu měla po nějakým podívat. Ten tvůj je fakt pěknej a vlastně by šel do jakékoliv barvy udělat. Koukám, že s těma hostama je to všude stejný, ještě jsem od nikoho neslyšela, že by to mělo být ok. Druhá kámoška mi teď taky říkala, že s tím maj veliký problém, pohádala se s mámou a ta řekla, že na svatbu nepůjde, takže taky zajímavý. Člověk to nemůže mít v klidu, aby si to užil, ach jo. Mě přítel oznámil, že když už tam ta osoba, kterou jsme tam nechtěli, musí být, že je jasný, že až se chlapi napijou, poperou se, tak aspoň bude veselo. :) :(
Odpovědět
Ahojky, jak to tu čtu, tak jsem ráda, že v tom nejsem sama..já teda nejsem ,,v tom" :-D ale ty dohady ohledně lidí...ježiši marjá...už jsem se taky pohádala s našima...s mámou, dokonce i s flegmatickym tátou...jeho argumenty: ,,ON tam bude mít xxx lidí a z naší rodiny tam budeme mít ,,jen" xx, tak si tam vezmu kamaráda s manželkou - ke svatebnímu stolu!!!!!!!!!!!!!Nějaké moje námitky jako že ať večer přijdou na panáka, tak o.k., ale že u stolu rodina s partnery, už tak je to 30 lidí...holky hádka až do slz...ale snad pochopili...výsledek byl ten, že se o svatbu přestali zajímat úplně, což mě taky nějak vyvedlo z míry...ale co, v podstatě si jí zařizujeme a platíme sami, tak aspoň máme klid na přípravy...dnes jsem byla u vietnamců, holky, úplně náhodou jsem sehnala táááák kráááásnéééé šatičky pro moje dvě družičky!!!!!Už jsou doma, mám je v albu...takhle vyfocené to ani tak nevypadá, ale jinak jsou jak miniatury šatů pro nevěstu...nádhera!!!Mám ohromnou radost a za babku, 499 Kč jedny....
Odpovědět
Ahoj holky, tak to jsem rada ze takovy starosti s rodinnou oslavou a hadky s rodici nemame sami. Na druhou stranu si uvedomuju, ze jinak mam fakt super rodice, protoze zbytek nasi rodiny je celej rozvedenej a tak donekonecna resime koho muzeme na svatbu pozvat a jak udelat zasedaci poradek tak aby byvaly manzele sedeli co nejdale od sebe :-| . Pokud se tedy vubec nekteri dostavi protoze "kdyz tam bude on, tak neprijdu ja". Samozrejme uz ted mam hruzu z toho, ze alkoholem posilneni svatebcane se zacnou hadat se svyma ex a delat ostudu. A aby toho nebylo malo tak moje i manzelovi rodice nam do vsecho furt kerujou. Je fakt, ze svatbu nam plati rodice, ale tim si nejak osvojuji pravo nam do toho kecat. Zavidim tomu, kdo si to muze sam zafinancovat a udelat celou svatbu podle svych predstav. :-( Jestli se budu v budoucnosti vdavat jeste jednou tak se poucim ze soucasnych chyb 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
jacakaca:Jo jo, dáse udělat do jakýkoli byrvy.V tý cukrárně v Dejvicích myslím se jmenuje FishR za nějchtějí 6200,tak to je trochu rozdíl.Můžu ti dát napaní kontakt
Odpovědět
Profilova fotka
sidi.m : A odkud to máš ty a za kolik?? Dala jsem si do fotek jako poslední jeden dort, co se mi fakt líbí, hrozně roztomilej. Mrkni se.
Odpovědět
Profilova fotka
sidi.m : Ale kontakt nepotřebuji, já nebudu dort objednávat, buď si ho rovnou objednáme na tom Měříně, kde bude celá ta oslava nebo ho bude dělat mamka, ta se s dortama hrozně vyblbne, dělá moc super. Všechny možný tvary, podle toho, co má kdo rád. Dala jsem taky pár ukázek z poslední doby, mrkni, dělá fakt zajímavý, tak i tohle by zvládla, baví jí to jako koníček.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?