notak teď jsem marodila s kyčlí,matura na krku,už máme zamluvený místo pro hostinu :-) Teď tam zítra jenom musíme zajít a domluvit se skrz jídlo,pití a tak :-)
Ahojky holk, tak se musím pochlubit mám šaty. Ve čtvrtek jsem byla ve dvou salónech a vybrala jsem si překrásné korzetové šaty s dlouhou vlečkou a závojem.Připadala jsem si jako opravdová princezna,ale to asi každá. Včéra jsem byla domluvit hostinu a vše kolem ní. Takže další věc si mohu odškrtnou. No pomalu se nám to krátí. ;-)
iwci:už mi pomalu a jistě hrabe :-D jsem se těšila,že víkend propiju,abych na ni zapomněla a byla jsem včera s přítelem u jeho ségry a ani jsem pít nemohla :-D
livinkas:notak já už mám šaty taky vybraný a nikam jsem je ještě nedávala.Přítel je sice vidět nechce,ale člověk nikdy neví,kde na ně může omylem narazit :-)
No právě, Pavel je taky nechce vidět,ale někdy mi sem leze aby chytl i on inspiraci a náhoda jako blbec a uvidí je. Jediný velký problém mám a to je hudba.
livinkas: týýjo, to se máš, že tvůj chlap chytá inspiraci... Ten můj nehytá zatím vůbec nic :-D
Mrkni na kapelky tu na fóru, třeba některá bude z okolí :)
livinkas:Tak my už jsme hudbu měli vybranou,akorát je problem,že pokud by nám pršelo a museli by jsme mít hostinu vevnitř a ne venku,tak by sme tam pak neměli moc místa na tancování :-S
No tak to by jsme měli i my vyřešeno místo kdyby bylo pěkně,ale vše si člověk může zamluvit a rezervovat,ale na počasí se musí čekat až do toho dne. :-(
Koukám že se obáváš toho stejného jako já. Každý mi říká byla dlouhá a tuhá zima proto bude krásné léto a v září bude nádherně. Jenže minulý rok září bylo dost chladné a já mám takové štěstí že bude pršet ach jo. :-(