Ahojky, ohledně toho oznámení, ve všech příručkách a i zvycích je psáno, že oznámení se rozesílá tak měsíc před obřadem. Dokonce někde bylo psáno i 14 dní předem. Ale lepší je ten měsíc, aby si všichni mohli domluvit volno.
jacakaca:Asi ten měsíc je ideální, u nás to všichni už stejně vědí od nového roku,ale aby si taky užili to oznámení než ho založí do šuplíku.A kde máte hostinu?
sidi.m : No my to máme složitější. Po obřadu nás všechny naloží autobus, aby mohli všichni pít, a odvezou nás na Měřín. To je rekreakční vojenské centrum. tchán tam má kontakty, takže za dobrou cenu. Tak budem všichni spát v apartmánech, je tam oběd, odpolední zábava jako bazén, výřivky, sauna, masáže atd.. pak večeře a večerní zábava. O celé se stará personál, takže nikdo z celé rodiny nic nemusí dělat. Oni všechno připraví. Už jsem na to zvědavá. A co ty, kde to máš?
jacakaca:Aha a kde to je?Já jsem z Brázdima to je kousek od Brandýsa a máme tam hospodu a velký sál,takže oběd máme tam a od 17 živá hudba a raut.Cenově to snad taky bude jakš takš
sidi.m. Ahoj :-) Máme to na Janohradě a přípravy jdou trochu pomalu. Bohužel...... Je toho strašně moc, ale budoucí manžel má pocit, že máme strašně moc času :-)
janike:Tak ty chlapyjsou všichni stejný,teď už moc času není.Já už to s ním moc neřeším,takový ty blbůsty a detailyl se mnou jen na matriku a pak když jsem obešla zlatnictví a vytipovala prstýnky tak jsem mu řekla,že jdeme ukázala jsem mu je a objednali.
jacakaca:A jak dlouho tamz Brandýsa pojedete?To budete mít hezký
smudlinka:Ahoj jo už snad finišuju, zařizuji a potvrzuji jen maličkosti.Užse nám to blížííí
sidi.m : No to teprve uvidíme. Nebude to taková ta typická svatba s tancovačkou. Od nás skoro nikdo netancuje, tam máme salonek, kde budeme jen sedět, jedině když bude chtít někdo trsat, tak někde v rohu nebo uprostřed mezi stoly a pak máme rezervovanou kavárnu. Takže fakt jen posezeníčko. Myslím si, že cesta tím busem tak 1,5 hodiny. Můžeš mrknout na jejich stránky. http://www.vzmerin.cz/
No sama jsem na to zvědavá. Koukám, že ty si všechno zařizuješ sama co? To já musím všude s ním, protože nepřichází v úvahu, že bych třeba prstýnky vybrala jen já, museli jsme ioba dva říct, který se nám líbí a pak si vybrat. Sama nic. Docela do tohohle se trochu i zapojil. Na to že se ženit nikdy nechtěl a trvalo mu to 8 let než se rozhoupal... :)
jakakaca:To on u prstýnků taky vykřikoval jaksi vybere,ale udělal by to v prvním zlatnictví, já jsem to zaněj oběhla a pak ho vzalak těm mým vytipovaným.Až tak úplně sama ne,pomáhá mi segra a budoucíšvagrová, pořád to probíráme do kola.
My budem mít tu tipickou s tancovačkou a tak
sidi.m : To jsem taky chtěla, aby byla tancovačka, ale pak se ostatní rozhodli pro MJěřín a že to vše zaříděj, tak je mi to jedno, aspoň s tím nebudou starosti. My jsme si vybrali prstýnky podle katalogu v Brandýse v kopci proti sportu, tam nám vypočítala za oba cca 13 000 Kč, tak jsme řekli, že se po nich podíváme jinde a sehnali jsme je v Letňanech v Primose o 3000 Levněji. To se nám vyplatilo hledat jinde. Už se na to těším. Ani ne na to, jaká ta svatba bude nebo tak, ale na to, že budu konečně vdaná paní. Na to se fakt těším. Jen tedy doufám, že nám vyjde počasí, viď? Posledních pár let bylo v září pěkně, tak doufám, že se to letos taky vyvede dobře. To by mě štvalo, kdyby pršelo nebo foukal hodně vítr. Musíme doufat.
janike: my sice máme svatbu 22.8., ale taky na Janohradě. V jakém sále budete mít obřad? A neptala ses náhodou na obřad venku? Mě paní na matrice říkala, že by to šlo na nádvoří. Nelíbí se nám totiž ten rytířský sál, takže nám vychází ten menší salonek, ale asi nás bude dost a nevešli bysme se tam.. :-(
jacakaca:Jábyla v Brandýse u ENCe a tam nic moc,samástaráškola, pak jsem kouklananet naRýdla ahned jakjsem je viděla bylo jasno.Tak užje máme objednané.Koukalajsem naten odkaz a nádhera, líbilaby se mi tam i dovča.
Ahojky, my máme mít svatbičku taky 12.9. 09, můžu se přidat???Máme jí mít v Kostelci nad Černými lesy, kaple sv. Vojtěcha ve 13:00 :-D A zdravím všechny!!!!! :-D
sidi.m : No my máme tyhle prstánky. http://www.hejral.cz/index.php?view=a...
Je to ten DANA 3/E . Jsou nádherný, strašně se krásně blejskaj na ruce. U ENCe měli fakt hrozný, tak se nám žádný nelíbil. Tam mají opravdu jen takový ty starý typy. Jaký sis vybrala ty?
maxi:Ahoj vítej mezi námi děvčaty ;-)
jacakaca:máte krásný já mám ty naše v albu,je to ta poslední fotka.Budeme je mít koncem července,takm zvědavá.Už se mi na odpočítavadle zobrazuje dvouciferný číslo :-D
Já už mám téměř všchny oznámení rozeslané a to proto, že někteří z rodiny mají v práci tzv. podnikovou dovolenou a musí to nahlásit...jsou totoiž i lidi co dělají i o víkendech...
Ahojky holky.Tak se nám to počasí vůbec nelepší co :-| My už sme taky začali pomalu rozesílat oznámení a díky bohu se zatim všem líbily.Jinak když se taky kouknu na ty hodiny,tak tomu nemůžu věřit :-) přijde mi to,jako by to bylo před měsícem,co sme se zasnoubili a začali pak mluvit o svatbě :-)
Ahojky..u nás je to klasika, já plaším, že by jsme už měli tohle a tamhleto a drahá polovička má furt děsně moc času :-D Máme ale zamluvené místo obřadu, místo hostiny, včetně přespání, kapelu, zaplacenou zálohu na šaty..a vše tak nějak předběžně domluveno...teď v týdnu by jsme měli jít objednávat prstýnky..čekací doba je tak měsíc, a kdyby s nimi byl problém, tak aby se ještě stihly předělat...jdeme k Rýdlovi, už jsem se tam byla podívat a jsem zaláskovaná, takže je to tutovka a drahýmu je to jedno, jen aby to bylo kulatý a z bílýho zlata :-D ..jinak my včera měli rok od zásnub a dokonce to byl náš původní datum svatby, tak jsme vzpomínali na zásnuby v Paříži...jinak to strašně letí..nějaké tři měsíce...uffff... :-o
sidi.m : Super, koukám přípravy už taky celkem pokročily...... Já už mám tedy také album, mrkni... Jen dotaz, já mám šaty z Brandýsa, kde sis ještě zkoušela šaty?
Ahoj, hlasim se k datu 12.9.2009 - 12:30 Zámek Telč.
Všechno mame zajištěno tak nějak "na hrubo" ale nic neni jasne, dotažené a tak :) asi klasika... v sobotu jsme byli objednat prstýnky u Rýdla. Obsluha byla báječná - obzvlášť na to, že to bylo v Praze. Tak jsem zvědavá, protože v diskuzích si ho lidi na jednu stranu moc chválili, na druhou stranu ne...
Jinak nam chybi hlavne takove ty detaliy ohledne vyzdoby, nacasovani celeho dne, kytky atd...
jacakaca:Ahoj nějak dlouho jsem tu nebyla.Já bylataky v Brandýse,tam jsem měla jednyvyhlídnuté, pakjsem bylav Adině,tam nic moc namojí postavu a pak jsem byla v nevěstě v Letňanech a ty budu nakonec mít.
Šatymáš krásný slušíti.Budeš to ladit do růžova jo?
hanicka:Ahoj taktě vítám, myto máme na zámku v -brandýse.Hele myjsmetakybyli u Rýdlaabyli tamstrašně ochotný nemůžu si stěžovat,tak uvidím na výsledek.Ale mají toho hodně takbyjsi měla conedřív, nějaká holčinapsala,že budou mít prstýnky v srpnu co tam byla nedávno.
..ahoj, já jsem se byla u Rýdla jen podívat - i když jsem věděla, že si tam pravděpodobně určitě vyberu...dokonce jsem tam chytla samotného Lukáška Rýdla, vypadal sympaticky, i když jsem se měla zrovna náladu vybavovat a on moc ne :-D Prstýnky krásné a ceny přijatelné...jinak mi říkali dobu zhotovení 5-6 týdnů, tak my tam už teď po výplatě mažeme, aby jsme případně stihli úpravy, kdyby neseděly...a má parádně vychytané rytiny - dle rukopisu snoubenců, výborná vychytávka, určitě toho využijeme :-D
maxi: tu vychytávku s rytinou jsme taky využili:-). Přítel se na to sice moc netvářil, ale nakonec jsem ho ukecala :-D :-D . Prstýnky bychom měli mít hotové do 2.7. :-), dávali jsme je dělat na konci dubna a řekli jsme, že na ně nespěcháme...