Chomutov a okolí!

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, tak pro veliký úspěch je tu opět Chomutov a okolí – hurááááá Když jsme minulý rok toto téma zakládala,tak mě nikdy nenapadlo,že se tu sejde tolik super holek a stanou se z nich moje kamarádky....... Takhle to začalo: pavly • 21. leden 2006 v 08:54 Ahojky holky, tak se mi zdá,že je nás tu nějak málo z tohoto konce naší vlasti. Jelikož se tu hodlám v roce 2007 vdávat, ráda bych si s vámi popovídala o tom, kde se tu dají sehnat pěkné květiny, šaty, kde mít svatební hostinu....Máte tu už nějaké zkušenosti-komu se vyhnout, na koho se dá spolehnout? Díky A protože existují přihlouplé, závistivé a navíc ještě zbabělé holčiny,které chtěly některým kamarádkám ubližovat – nic jiného totiž neumíte, co!!!!! – tak bylo nejlepší staré téma zavřít a smazat. Malé ohlédnutí, určitě pochopíte..... : Pavly – 21.1.2006 Len.tilka – 6.3.2006 Pitrs – 11.4.2006 Kimby – 16.4.2006 Leonka – 16.8.2006 V.ctyrlistek – 31.8.2006 Vilo – 23.9.2006 Lukajda – 3.11.2006 Kikia – 29.11.2006 Eleonor911 – 4.12. 2006 (snad jsem na nikoho nezapomněla) A je tak akorát čas – POKRAČOVAT DÁL!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D 8-) :-D :-D 8-) 8-) 8-) ;-) ;-) :-. 8-) 8-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé Luci, to tak hrozně rychle uteklo .... když jsme byly na srazíku, tak Tadeášek ještě nebyl skoro vidět a teď už půjde za chvilku na svět :-D To je pěkný! Já si dělala dneska testík, ale zase nic :-( Ani se nedivím, že se Pavly a Leonka tak připravují a těší :-D tak jen držím palečky, aby bylo i nadále sluníčko :-D Veru a ty dobře doleť domů!!! :-D
Odpovědět
Ahoj vsichni tak to jsem netusila ze narazim na netu na holky z Chomutova.Ja jsem se tamn sice narodila i vyrustala ale uz nejakych 13 let tam nebydlim.Ja se odstehovala ale moji drazi rodicove tam porad bydli mozna i potkam nekoho kdo chodil na 14 Zs.Halo halo je tam nekdo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky napsala jsem román ale celé mi to spadlo,ted už musím zase letět...jsem ráda že jste všichni v pořádku a vše klape tak jak má....Já jdu s novinou,je to teda novina zatím jen o jednom centimetru,ale udělala obrovskou radost...čekáme miminko.jsem na začátku,v šestém týdnu.Zadělali jsme v Turecku tak doufáme že vše dobře dopadne.Tak držte palečky.Ted už vážně musím ale musela jsem Vám to napsat.Dávejte na sebe pozor....
Odpovědět
Ahoj holky, verkaberka, vitej! Market, x-) x-) x-) to je tak kraaaasnaaaa zpravicka!!!! x-) Hlavne, aby jste byly/byli v poradku. Ja mam z toho uplne husi kuzi a velikou radost. x-) x-) x-) Marti, no, snad odletim a doletim. Doufam, ze na letisti nebo po ceste nejsou zaplavy.
Odpovědět
Profilova fotka
verkaberka vííítej!!! :-D Merkét. jéééééééééé jak já ti závidim!!! No to je krásnýýýý!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Lucinkám to tak rychle uteklo, za chvilku budou kolíbat mimíšky, tak aspoň budeme mít na čas další bříškatou mezi sebou :-D
Odpovědět
Ahoj holky! Market, tak to obrovska gratulka :-) Ted Ti sice bude pripadat, ze se to vse strasne vlece a ze se snad nedockas ani konce kritickeho obdobi (12.tt), ale ver mi, ze nakonec to vsechno tak silene rychle utece, ze se ani nenadejes a budes na konci :-D Teda aspon tak to bylo u me. Stale jsem se tesila, kdy uz budu za 12.tt a ted uz jsem v nejakem 33.tt a ani nevim jak :-D Uteklo to silene rychle...
Odpovědět
Profilova fotka
Luci, tak tomu věřím, člověk si nejdřív zvyká, pak se těší na bříško a pak už mám pupek jak balon a chce už chovat mimi viď :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Markét gratuluju k mimi, my jedeme zadělávat dneska na dovolenou do Chorvatska ;-) Vracíme se někdy 3.8., a protože tu nebudu tak všem nevěstám přeju, aby všechno vyšlo tak jak má :-) pa pa
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky. jen v rychlosti vás zdravím. Chodím vždy ráno na hoďku do práce a pak běžím péct a dodělávat cukroví. večer padnu do postele a ráno zas nanovo. Ale už se to blíží ke konci. Zatím žádná velká nervozita nehrozí. Já jsem v pohodě, jen ty lidi okolo blbnou. 8-( 8-( Kdybych už se sem nedostala, myslete na mě v sobotu. Pavlí já na tebe budu myslet zítra :-D :-D Markét-moc blahopřeju k miminku a držím palečky, aby to dobře dopadlo.
Odpovědět
Ahoj holky, Pavlinko, tak at se vam ten zitrejsi den D vydari presne podle vasich predstav a at vam sviti slunicko. :-) Koukam, ze v cizine se docela dari "zadelavat" na mimi. :-D Takze Leni, at se v Chorvatsku zadari. x-) Lenko, Ty to s tim pecenim neprehanej. ;-) Zitra odpoledne se tu ukazu.
Odpovědět
Markétce gratuluju a držím pěsti ať to všechno dobře dopadne. No - Leonko a Pavly, máte to za pár (teď už hodin) :-D Takže myslim na vás, vzhledem k mnohaměsíční přípravě na beremese.cz to zvládnete levou zadní! Už se těšim na fotečky. Veru, díky za pochválení fotek. Doufám, že záplavy tě minuly a cesta domů bude v pohodě. Mějte se všechny fajn!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj-všem děkuji za gratulace,je to krásné a mám z toho husí kůži když to čtu...fakt krásný.Jinak Lucí přesně jak si napsala tak se cítím..už se nemohu dočkat až se přehopnu za kritickou hranici a budu mít tak trochu klid....Jinak se cítím dobře,až na ty prsa :-( Jinak Pavly do zítřku mnoho štěstí,vše vyjde o to nemám strach,vykroč pravou a nezapomen se usmívat,protože ti to moc sluší.těším se na fotečky.Tak zítra držím palečky a myslím na tebe.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, Teda Markétko, to je naprosto úžasná zpráva. Moc ti gratuluju a přeju ti pohodových 9 měsíců těšení na miminko x-) Ono je to vážně přesně tak, jak psala Lucka - ten začátek se se vleče, pořád se čeká na nějaké výsledky a ten konec šíleně utíká. Připadá mi to jako včera, když jsem byla v nějakém 20. týdnu a už jsem 39. a Tádíkovi se k nám zatím nechce :-D Nebude to dlouho trvat a všechny, co tu jsme se sejdeme na koníkovi :-) Holky nevěsty - užijte si ten svůj den jen a jen podle svých představ a jak psala Markétka - úsměv na tvář a vykročit pravou. Budu na vás strašně moc myslet x-)
Odpovědět
Ahoj holky! Dneska se jdu podívat na Pavlinky svatbu, takze te tady nic prat nebudu - to ji reknu osobne. :-) Ale vzhledem k tomu, ze nevim, jak se sem dostanu, chtela bych poprat Lence-Leonce vse nej do manzelstvi, krasnou svatbu a jen krasne a pohodove dny v manzelstvi. ;-) Leni, moc na Tebe myslim a uz nepec! :-D Luci, teda! Ty uz se vazne blizis do finise! To nam to uteklo, vid? Ja si teda jeste doufam par tydnu pockam, ale uz je to jen chvilicka a budeme mit ty nase bobisku u sebe! :-) Vcera jsme byli na ultrazvuku, tak miminko uz vazi 1854 gr. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, Pavly - tfuj, tfuj, tfuj a jak jsme včera říkaly - úsměv a hlavně vykročit pravou x-) A zítra Leonka...to to frčí :-D Lucí - no jo už jenom chvilinka a kluci budou tady :-D Jsem už na hlídání u našich, na monitor jezdím do Motola tak třikrát do týdne, protože už mám málo plodovky a kontrakce zatím téměř nulové. Ale Tadýskovi se prý podle výsledků monitoru daří dobře - minulý týden jsem byla na ultrazvuku a odhad byl 3200-3300g, ale moc tomu nevěřím, protože skoro každý, s kým jsem o těch odhadech mluvila, měl pak miminko tak o 500g menší, tak uvidíme x-) A pokud jde o mojí váhu, tak jsem nakonec+11-12kg podle toho jak se vyspím :-D zhruba od května mi to už skákalo jenom kilo nahoru kilo dolů.
Odpovědět
Luci, tak hlavne, ze se Tadyskovi dari dobre. ;-) To jsem teda zvedava, kolik bude vazit pri porodu. Taky jsem slysela, ze to byva min nez doktori rikaji. Vahu mas naprosto idealni! Ja jsem pribrala asi 8 kg, takze pokud nezacnu nejak blaznive moc pribirat, tak to taky vidim na tech 12 kg - coz si myslim, ze je uplne idealni. Jsem si porad rikala, ze bych chtela pribrat tak 12 kg, tak jsem zvedava, jak me moje telo poslechne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Leon by už měla odpočívat, aby byla odpočatá na den D! Pavly, tak se dneska ale má :-D Luk, tak vám držím moc moc palečky :-) Mě psala dneska kámoška, že v 9hod ráno porodila malýho Adámka :-) Tak už bych ho hned šla pomazlit !!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Luci, já si myslím, že taky nijak drasticky nepřibereš (fakt to mám všechno v bříšku a něco málo po těle, ale třeba ruce mám pořád jako smrťák, až to k tomu bříšku vypadá směšně) - někdo sice říká, že nejvíc přibral ten poslední měsíc, ale jiný zase spíš hubne nebo aspoň nepřibírá - já mám naprosto stejné těhotenství, jak moje mamča se mnou - fakt jak přes kopírák - téměř i s termínem porodu Tádík má 8/8 a druhý je změněný na 10/8 a já se měla narodit 13/8, nakonec jsem se rozhodla vyloupnout ještě v červenci...kéž už by se mu taky chtělo x-) Marti - koukala jsem, že už si se zařadila taky mezi snažilky...tak hlavně klídek, protože miminko si vás dřív nebo později najde x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Luci noo, zařadila, ale je to nějaký divný ... teď nepřišla MS a jen špinim a přesto dvě čárky nikde ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Marti - to neřeš, neupínej se k tomu...ono se to řekne, ale hůř udělá, viď :-| Koukala jsem, že budeš mít novou práci, tak bych se ani nedivila, že to přijde přesně ve chvíli, kdy tam nastoupíš, protože budeš myslet na něco jiného než na miminko :-D Po kolika dnech od vynechání jsi testovala?
Odpovědět
Profilova fotka
Luci, já vim, nesmí se to řešit, ze začátku jsem to opravdu neřešila, ale teď už snad nemyslím na nic jinýho! Do nový práce nastupuju 1.9., to je právě taky na prd, nechci se vzdát boje o mimi a taky mi je hloupý někam nastoupit, když vim, že chceme mimi, ale na pracák vážně nechci. taky bych tam mohla být rok, než se něco povede. Proto taky řešim to, co se bude dít, když budu v nový práci a přijde mimi, aby mě hned nevyhodili ve zkušební době, ikdyž budu třeba na rizikovym. Ale jinak se budu snažit vydržet v práci co nejdýl, aby i byly nějaký penízky. Měla jsem to mít 21. a 1. test jsem si dělala 24. a druhej dneska ráno a oba nic :-(
Odpovědět
Ahoj holky, tak Pavlinka je uz vdana pani!!! x-) Drive jsem se sem opravdu nedostala. Takze Pavli, vse nej... do manzelstvi, at jste oba moc stastni a brzy k vam prileti cap nebo vrana. x-) Luk, tedy Tobe se ten termin uz kvapem blizi!!! Hlavne, at je vse v poradku. Len, tedy to je uz velkej kluk! :-D Marti, myslim, ze to je jeste brzy, mela by jsi testovat snad az po tydnu od vynechani. Myslim. =-) Hlavne, at se brzy zadari. ;-) A ja zase letim, silham hlady. Pa, pa.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli to aspoň trochu půjde, tak se teď zkus zaměřit spíš na to, že nastupuješ do nový práce...třeba trošinku oblbneš psychiku a mimčo si vás spíš najde, jenže mě se to radí :-( Taky naprosto chápu, že nechceš nastoupit na nový místo a za měsíc jim říct, že za pár měsíců končíš...Ale nechala bych to na přírodě, buď to vyjde hned nebo za pár měsíců. Na druhou stranu oni taky přece musejí počítat s tím, že když jsi čerstvě vdaná, mladá, že rodinu asi chtít budeš.
Odpovědět
ahoj holky! Opravdu jsem tu jen na skok... driv jsem se sem nedostala a zase padim - na pizzu s kolegynemi z prace. :-) Takze: Pavlinka je opravdu mlada pani. Byla jsem se podivat na obradu. Svatba byla moc krasna, krasne prostredi, krasne pocasi, nevesta jako princezna. Meli stejnou pani oddavajici jako my. :-) Marti, nechci Ti brat iluze, ale zpozdeni jeste nemusi znamenat tehotenstvi. :-( Jeste rok po vysazeni HA maji holky problemy s pravidelnosti cyklu. Ja to nastesti mela presny na den, takze jsem byla zklamani usetrena, ale to jen, aby ses neupinala k tomu, ze MS nedorazila. ;-) Na druhou stranu se obcas stane, ze se // opravdu ukazou az treba po tydnu. I mne to gynekolog radil... :-) Jenze ja tak nejak podvedome tusila, ze jsem tehotna, takze jsem testovala driv. ;-) Ja chapu, ze tyhle pitomy reci "Nesmis na to myslet" jsou fakt k nicemu, ale pokud se nechces trapit nebo se brzy zblaznit, snaz se trochu myslet na neco jineho a na tom, ze se nedari videt i to pozitivni. ;-) Ja treba mela radost i kdyz prisla MS, protoze jsem tim padem vedela, ze telo funguje a tolik let HA na nem nezanechalo nasledky. :-) Uzivala jsem si to, ze nejsem tehu a stale planovala (uz treba letosni dovolenou), zacala cvicit a chystala jsem se zhubnout. :-) Proste je nejdulezitejsi - neupinat se na to, ze bych mohla otehotnet. Ja si proste nejak rekla, ze to stejne treba rok nepujde, zajedeme si na dovcu a pak to zacneme resit s lekari. :-D A rozhodne ted neres to, ze mas od zari novou praci a jestli do te doby budes tehotna nebo ne! ;-) Takovej je proste zivot a jestli to vyjde, kdyz nastoupis do nove prace, tak to tak asi melo byt. ;-) Musis se naucit hledat na vsem vzdy to pozitivni! Jsem se rozepsala a ted koukam, kolik uz je hodin! :-o Musim letet!
Odpovědět
Ahoj holky, Lenko, tak at se vam dnesni den vydari, at vas stale slunce provazi na spolecne ceste zivotem. Hodne lasky, stesti a zadne nerviky, ze nic nestihnete. Napekla jsi toho dost, tak at to svatebcane zbasti. :-D x-) Lucinko, Tobe k dnesnim narozeninam preji v prve rade, aby byl Tadeasek zdravy jako ripa. Pak jen Tobe preji, at i Ty jsi zdrava, taky hodne stesti, lasky, a at Ti Tadysek dela jen a jen radost. x-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak jsem vypatrala Pavlinku v tematu 27.7.2007, tak tam neco malo napsala. :-) Pavli, gratuluji Vam, mlada pani!!! x-) :-) Tesime se, az nam prevypravis vas svatebni den. x-) A brzy dodej svatebni albicko. x-)
Odpovědět
Jejej, Lenko, tez i Tobe gralujuji k titulu mlada pani!!! x-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky,tak jen asi 9 na ukazku,vic nestiham!!!! :-D
Odpovědět
Ahojte holky, Pavlínko, ať jsem dělala cokoli, nepodařilo se mi vyměnit denní, abych se mohla přijít podívat, moc mě to mrzí, ale strašně jsem na tebe myslela, na počasí,na tvé pocity, věřím, že ačkoli jsi nakousla v popisku něco o tom, že vznikly komplikace, že prostě ten váš den byl nezapomenutelný. Ještě jednou se ti omlouvám, moc jsem tam chtěla.Ale musím ti to napsat, byla jsi prostě kouzelná, krásný úsměv, šaty, květina...super! K tomu všemu přibyl obrovský problém, který mne hodně trápí a nedá spát, více vám ale napíši do IP. Leničko, i Tobě, bohužel dodatečně, dříve jsem na pc prostě nemohla, vše nejlepší, nejkrásnější do manželství, říkala jsem si v sobotu, jak to u vás na zahrádce žije, jak to zvládáte, tak hlavně věřím, že vše v pořádku a vy si necháte krásný úsměv na tváři po celý zbytek života. Budu se moc těšit na fotečky a povídání co a jak. Verčo, jak ty? Co u tebe nového? Kdy stěhuješ, kdy přijedeš? Poslala jsi to? Lucí a Lucí, těhulky, jsem moc ráda, že jste i vaše mimi v pořádku, že se chlapákům daří a také jim vyřiďte, ať už brzy přijdou, těším se na ně :-) Martí neboj, brzy budeš mít obrovské břicho a jiné starosti, ono to přijde :-) My začínáme po novém roce, tak potom budu mluvit stejně, neboj :-) Ať se ti v nové práci líbí a víš co? Věřím tomu, že jako i zákon schválnosti, nastoupíš a otěhotníš :-) Markétko, tebe už zlobí tělíčko nyní? Tedy ten centimetrový hrášek bude určitě krásný raubíř :-) Moc ráda bych vás viděla, moc se budu těšit na srpen...Pa
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?