Ahojky holky, tak pro veliký úspěch je tu opět Chomutov a okolí hurááááá
Když jsme minulý rok toto téma zakládala,tak mě nikdy nenapadlo,že se tu sejde tolik super holek a stanou se z nich moje kamarádky.......
Takhle to začalo:
pavly 21. leden 2006 v 08:54
Ahojky holky,
tak se mi zdá,že je nás tu nějak málo z tohoto konce naší vlasti.
Jelikož se tu hodlám v roce 2007 vdávat, ráda bych si s vámi popovídala o tom, kde se tu dají sehnat pěkné květiny, šaty, kde mít svatební hostinu....Máte tu už nějaké zkušenosti-komu se vyhnout, na koho se dá spolehnout?
Díky
A protože existují přihlouplé, závistivé a navíc ještě zbabělé holčiny,které chtěly některým kamarádkám ubližovat nic jiného totiž neumíte, co!!!!! tak bylo nejlepší staré téma zavřít a smazat.
Malé ohlédnutí, určitě pochopíte..... :
Pavly 21.1.2006
Len.tilka 6.3.2006
Pitrs 11.4.2006
Kimby 16.4.2006
Leonka 16.8.2006
V.ctyrlistek 31.8.2006
Vilo 23.9.2006
Lukajda 3.11.2006
Kikia 29.11.2006
Eleonor911 4.12. 2006
(snad jsem na nikoho nezapomněla)
A je tak akorát čas POKRAČOVAT DÁL!!!!!!!!!!!!
:-D :-D :-D :-D 8-) :-D :-D 8-) 8-) 8-) ;-) ;-) :-. 8-) 8-) 8-)
Ahoj, hlásím se, jsem z Kadaně :-)
To nejdůležitější už je zařízené, datum, místo obřadu i hostiny, šaty a všeho co se týká nevěsty. Ženicha a zbytek budeme zařizovat od března, je čas, máme to až 14.9.2013
To je fajn, že máte na to tolik času. My se chystáme na matriku do Jirkova v pondělí, plánujeme svatbu na 13. 7. 2013 a vypadá to, že toto datum není asi mezi oblíbenými. Jinak protože jsme začli plánovat svatbu vážně až po vánocích, máme akorát termín, místo obřadu, v pondělí rozloukneme i místo hostiny a párty, nakoupené nějaké dekorace, pár věcí do fotobudky a vybíráme vzor svatebního oznámení a snubní prstýnky. Je toho až moc, budu klidnější, až pár věcí bude zařízených a jistých..
Tak to jsem ráda, že tu přece jen ještě někdo ,,žije" :-) Mě přijde, že se všechno řeší už jen na FB a nikde jinde žádný diskuze atd o svatbách pořádně nejsou (FB nemám, úplně ho nesnáším :-x )...... My vlastně nemáme zatím nic :D Dnes by jsme měli jít na matriku zamluvit termín, s místem už se taky domlouváme, chceme červenec, ale na všechno máme tak nějak pořád dost času, už se vidím, jak všechno zařizuju na poslední chvíli :D
Holky z CV a okolí, nemáte nějaký tip na hudbu na svatbu? Myslím tím na hostinu, skupinu? Nám by se líbil nějaký ,,svatební DJ", co jsem tak četla tak je to super, ale koukala jsem a ten jeden co se nám líbil chce 7 tis., není to moc? ....
@discovert My budeme mít jen rodinnou svatbu, takže se spokojíme s reprodukovanou hudbou. Jinak, co jsem četla, tak někdo platil míň, někdo i víc, asi hodně záleží, jestli je z daleka a tím se platí i doprava, nebo na jak dlouho ho chcete , jestli bude pouštět hudbu celý den od brzkého odpoledne až do půlnoci, tak mi to nepřijde tak moc, přeci jenom tam s vámi bude dlouho.
Ahoj, jsem z Kadaně a svatba je na 27.7. :) přípravy jsou v plném proudu :) už jen došetřit korunky a je to :) obřad máme na zahradě Františkánského kláštera tak snad bude hezky, jinak nevim kde se vezmeme :( sháním opravnu obuvi, nevíte někdo???
@ditiviti my se budeme brát v altánu na Střelnici a pak bude oběd a raut uvnitř v salonku. líbí se nám, že budeme mít obřad venku a vše bude na jednom místě, že nebudeme muset nikam přejíždět a když se to tam krásně nazdobí, myslím si, že to bude krásné :-)
@lenullinkka to NEpřejíždění je velká úspora času a nikdo se Vám nikam nezatoulá. Já jsem z Klášterce a musim uznat že v KL. je opravdu minimum míst ... obřad bude u nás v parku, to je na tuty ale stále nevím kam na oběd a párty. Střelák je docea dobrý typ.
Ahoj kočeny. Neuvažovala jste nějaká o obřadu a hostině v Myslivně? Je to mezi Č. Hrádkem a Vysokou pecí. Já teda žiju v Brně a vše kolem svatby bude tady, ale kdybych byla u našich - v Jirkově, tak bych 100% šla právě do té myslivny. Přijde mi to tam takové rodiiné, pěkné místo, klid, obsluha mi vždy seděla - mívali jsme rodinné oslavy cca 20 lidí...
@ditiviti držím palečky, aby jste vybrali dobré místo na oběd a party a určitě se všechno povede tak, jak chcete :-)
musím říct, že tím, že nebudeme nikam muset přejíždět, všechno bude jednodušší a v pohodě :-)
Tak já už jen čekám, až mi z matriky potvrdí přesný čas svatby - chceme poslední možný termín. Mám šaty, boty a doplňky. Kadeřnici zajištěnou - 8.5. jdu na zkoušku. Teď ještě vyřídít vizážistku - ale to snad zmákne kosmetička. Prstýnky už taky hajaj doma. Nastávající oblek má, regatu také, takže jen koupit košili a boty. Do květinářství jdu také příští týden. Na dekoraci se pracuje. Restauraci máme rezervovanou a na začátku května si jdeme domluvit přesné menu a následný raut... Ubytování máme také zajištěno a rozvoz z hostiny a následné party taktéž... Co holky dál, co jsem ještě zapomněla?
Ahoj náš termín je 6.7.2013 a rozhodli jsme se v pondělí :-) ale prstýnky objednyný šaty objednaný a oznámení objednaný jen řešíme hostinu ano či ne máme prcka 9měsícu svědkyně taky a švagrovky budoucí taky děti takže zahrada u baráku to jistí asi je tu plac na lítaní a pískoviště ;-)