Chomutov a okolí!

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, tak pro veliký úspěch je tu opět Chomutov a okolí – hurááááá Když jsme minulý rok toto téma zakládala,tak mě nikdy nenapadlo,že se tu sejde tolik super holek a stanou se z nich moje kamarádky....... Takhle to začalo: pavly • 21. leden 2006 v 08:54 Ahojky holky, tak se mi zdá,že je nás tu nějak málo z tohoto konce naší vlasti. Jelikož se tu hodlám v roce 2007 vdávat, ráda bych si s vámi popovídala o tom, kde se tu dají sehnat pěkné květiny, šaty, kde mít svatební hostinu....Máte tu už nějaké zkušenosti-komu se vyhnout, na koho se dá spolehnout? Díky A protože existují přihlouplé, závistivé a navíc ještě zbabělé holčiny,které chtěly některým kamarádkám ubližovat – nic jiného totiž neumíte, co!!!!! – tak bylo nejlepší staré téma zavřít a smazat. Malé ohlédnutí, určitě pochopíte..... : Pavly – 21.1.2006 Len.tilka – 6.3.2006 Pitrs – 11.4.2006 Kimby – 16.4.2006 Leonka – 16.8.2006 V.ctyrlistek – 31.8.2006 Vilo – 23.9.2006 Lukajda – 3.11.2006 Kikia – 29.11.2006 Eleonor911 – 4.12. 2006 (snad jsem na nikoho nezapomněla) A je tak akorát čas – POKRAČOVAT DÁL!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D 8-) :-D :-D 8-) 8-) 8-) ;-) ;-) :-. 8-) 8-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky,tak jsme doma z dovolene,neslo to prodlouzit,moje zdravotni problemy se zhorsovaly :-| ,ael jinak to bylo naprosto SUPER!!! jsme byli smutni cestou domu,ze uz to konci,jako kdyz se jede na pohreb jinak ale hlavne!!! holky,jak to je s tim srazikem!!! bude teda koncem srpna-ja uz mam snad cele zari natriskane!!!!!! :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Jdu vás jen pozdravit :-p
Odpovědět
Tak ja jsem pro srazik klidne toho 1.9. nebo kdykoliv jindy. Ale asi by to chtelo neco zacit organizovat. :-) Pokud budu schopna, tak dorazim... ;-)
Odpovědět
Ahoj Holky po dlouhé době zdravím!!!!Jak se všechny máte??Doufám, že moooc dobře x-) Gratuluji všem novým MLADÝM PANÍM a taky Lucince k narození Tadeáška, už se těším na fotečky x-) 1.9. můžu jen dopo manža jde na noční :-) Mějte se krásně a brzy se zase ozvu.Pa pa pa pa
Odpovědět
Profilova fotka
holky a co toho 2. v nedeli-kdyz je to stejne pres den,tak by to mohlo byt jedno-petul,to bys mohla??? mimochodem totiz 1. je pry docesna a myslim,ze i lucka tam jezdi,ne?? :-.
Odpovědět
Ahoj Pavlí!!! :-) Toho 2. můžu klíďo píďo manža bude po noční a o Hanďulku se postará ;-) Doufám, že to vyjde na 100%, ještě uvidím jak to všechno bude :-)
Odpovědět
Ahoj holky, já na docesnou nejezdim, ale vím, ze Martina psala, ze tam bude... Ja jsem vazne zatim volna uplne kdykoliv. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky potřebuju poradit :-D prosím, kde v Kadani objednat sv. dortík ? Chci aby byl pěknej a dobrej x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky luci,ja si objednala u petry a byla jsem naprosto spokojena,byl podle obrazku a byl tak,jak mel byt, a lidem moc chutnal, poleva dokonala-hodne stesti!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jo, já na dočesnou musím :-D přeci si nenechám ujít Kájíka Gotta a kolotoče :-D a hlavně se těším na tu spoustu známých, který jsem neviděla pěkně dlouho! :-D
Odpovědět
Luci, já mela dort z cukrárny u Jirkovských a taky obrovská spokojenost - jak chutove, tak vzhledove presne podle predstav. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holčičky moje, tak já 2.9. můžu :-D snad bude nějaké dobré spojení do CV :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Krásné poledne vám všem :-) Tak nejprve chci moc a moc popřát Lucince k narození Tedeáška, moc se na vás Lucinko těšíme, alespoň na fotečky, opatrujte se a snad brzy naviděnou. Dále dodatečně všem k narozeninám i svatbičkám! Pavlínko, svatba na fotkách vypadá úžasně a jak jsi psala, stalo se pár drobností, ale povedlo se a to je hlavní, neboj vše se vyřeší v pořádku a budete už jen vzpomínat na to veselo :-) Vypadala jsi opravdu nádherně, super fotečky i vše ostatní. Leonko, vy jste byli jedineční, dle tvého písemného vyprávění-fakt super a jsem moc ráda, jak se zadařilo. Moc se těším, až se sejdeme a prohlédneme fotečky. K tomu srazíku- já mám od 1.9.-včetně na týden dovolenou, takže 1. i 2. není problém, jen stačí říct kdy a kde...bude změna? Jiné místo či město srazíku? Lucinko, už se moc těším na tvé bříško...na Lukáška, jen mu řekni, ať ještě v klidu vydrží, že tě chci moc moc vidětu,ju?:-) těším se na vás všechny, jelikož nemám moc času, vše vám řeknu osobně až tam. Martí,snažíte se poctivě? Že by jsi přinesla krásnou zprávu, jako Markétka? Už ať je tu Verča, ta vše zhodnotí, sepíše a hned bude domluveno :-) Mám vás moc ráda, myslím na vás, i když tu moc nyní nejsem a věřím, že za pár dní naviděnou.Pa
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky,takze takhle to dal uz nejde, a proto vyhlasuju : SRAZ BUDE V NEDĚLI 2.9. od 14,00 v CHOMUTOVĚ a nejlépe tam,co minule,ale to nechám na chomutovačkách.... vím,že by mohla?: Pavly Len.tilka Pitrs kimby mmmateska a doufam,že i veru....na chvili lukajda??? kdo dalsi???? holky,kdo nemuzete-nevadi,neda se nic delat a dalsi sraz bude v rijnu - plus minus,ale jinak se nesejdeme nikdy a uz mi chybite!!!!!! takze piste,jak kdo na tom jste!!!!!!!! ;-)
Odpovědět
Potvrzuji svojí účast na srazíku 2.9. :-) a už se mooocc těšímm!!!!!Já přijdu i v říjnu!!!! :-D
Odpovědět
Ahoj holky! Taky potvrzuju svoji úcast na sraziku! Je to super, ze jsme se konecne domluvily :-) Moc se na Vas tesim a domluvim Lukaskovi, aby na Vas pockal a nepospichal ven :-D Zatim se sice nechysta, ale kdo vi... je to clovicek, takze uz ma svoji hlavu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, tak se zase ukazuju... Koukám, že už je domluvený termín srazíku... Tak já zatím na 2.9. taky nic nemám a ani si nic plánovat nebudu, ráda vás zase uvidím... Takže potvrzuji svou účast... A co se místa týče, tak je mi jedno kde to bude, trefím snad všude... ;-)
Odpovědět
Tak dobré ráno, dnes mám 2. den volna a jsem už od 7 hod vzhůru, nejdříve jsem zařídila platby přes net a poté se vrhla na BRMS, když miláček ještě spinká. Nejprve tedy potvrzuji svou účast na srazíku 2.9. od 14 hod jsem tam....jen zkusím navrhnout, co tentokrát zase zaparkovat autíčka u Delvity, ale zkusit znovu Quarantu-jako byl první srazík?Zdálo se mi to tam takové útulnější i na povídání atd. Také prosím-nezapomeňte fotečky ze svatbiček a Lucinko ty i kromě bříška také nějaké nové foto :-D A nemáte někdo kontakt na Lucinku č.2 s Tedeáškem? Že by na momentíček dorazili spolu, jen na čajíček třeba? A Vilo, Leonka???Holky přijeďte prosím,ju? x-) Petruš a Zuzík -konečně vás zase uvidíme :-) Moc se těším.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky. moc vás zdravím. Konečně jste zas skoro všechny zpátky. Já se mám moc dobře. Doplnila jsem pár foteček do alba, nemají takovou kvalitu, musela jsem je skenovat, ale aspoň pár. Dokonce se i rýsuje svatební cesta. Nechci to zakřiknout, ale vypadá to dobře. x-) x-) Od 27.8. na 14 dní. Ale s tím taky souvisí to, že bohužel tím pádem nemůžu na srazík. Tak se nedá nic dělat. Moc mě to mrzí, ale ten říjnový si nenechám ujít. :-D Kdyby se něco změnilo, určitě dám vědět. Doufám, že se máte všechny dobře. Zatím ahoj
Odpovědět
Ahoj holky! Pavlínko, nasi posledni fotecku mam v pripravnem albu - svatebni dary. Jinak zadne nemame... Uz nas tolik neprohlizeji (myslim tim ultrazvuk) jako zpocatku, takze fotecky uz nejsou. Navic uz je Lukysek velkej, takze se cely na fotku nevejde :-D Co se tyce Lucinky, mam v planu ji poslat SMS... jen jsem jeste chvili vyckavala, jestli se opravdu potvrdi termin a cas. Jeste tedy pockam, jestli se domluvime na miste. Mne je jedno, kde to bude ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem tu jen na skok a všechny moc moc zdravím a těším se na srázek :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Peťulko, přeji ti všechno nej nej nej k svátku :-D
Odpovědět
Martí děkuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) Jsi moc hodná že sis vzpomněla :-)
Odpovědět
Ahojte holky, Petruško i když dodatečně, vše nejlepší k Tvému svátku, moc se těším, až tě po takové době uvidím.Samozřejmě se těším ale na všechny z vás, je mi líto, že asi Leonka tentokrát bude chybět, ale chápu, že svatební cestu nemůže nic vynahradit-viď Leni? :-) Martí, co u tebe nového? Co práce atd? Jak vše dopadlo? Chci se zeptat, zda-li souhlasíte tedy s 2. zářím, neděle od 14hod a restaurace-zkusíme opět Quarantu na Blatenské ulici? Že bych zamluvila místa...dejte prosím vědět-účast a názor na restauraci a čas. Co Leničky, Lucka maminečka, Markétka aj? Dejte o sobě holky vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
petul-taky vse nej nej nej nej!!! kim - rezervuj to tam, odehadem asi 8 mist a uvidime,ne?? jsem taky zvedava,kolik se nas sejde,ale kazdopadne se moooc tesim!!!! 8-)
Odpovědět
Ahoj Pavlí a Pavlí :-D Mnohokrát i Vám děkuji za přáníčko k svátku, jste moc hodné x-) Já souhlasím s 2.zářím, se 14.00 hod. i s Quarantou ;-) a opět hlásím že přijdu!!!!!A taky se moc těším!!!!!! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky :-) Moc a moc vám všem děkujeme za krásná blahopřání - jste zlatíčka x-) Nestíhám moc dočítat, ale zaregistrovala jsem srazík 2.9. - pokud to jen trošinku půjde, tak bychom na maličkatou chvilinku přišli oba i s Tadýskem. Neslibuji, ale budeme se moc snažit ;-) Tadeášek je neskutečně hodné miminko - má v hlavičce asi budíka, protože přes den se budí téměř přesně po třech hodinách na krmení a v noci spí v kuse pět hodin - napapá se a spinká dál. Tak jsem moc zvědavá, jak dlouho mu to vydrží. Jediné, co se mu moc nelíbí je koupání a přebalování - asi je to stydlín :-D A málem bych zapomněla, vadí mu rychlozavinovačka - je to záhada, ale přes noc se z ní vždycky nějakými píďalkovitými pohyby napůl dostal :-D Takže jsem jí vzdala. Kočárkování je naprosto úžasné -usíná téměř okamžitě po položení do kočárku. Lucí a co u vás - nějaké novinky? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky mamino!!!!!! vse nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej .......a gratuluju!!!!!!!! snad vam to vyjde,moc radi vas uvidime!!!!! a taky jsem moc rada,ze je zlaticko, jen at mu to vydrzi!!!!!! x-)
Odpovědět
Ahoj holky! Cetla jsem si prispevek od Lucky a mam slzicky v ocich! Tadeasek je opravdu kouzelne miminko! x-) x-) x-) To je uzasny, ze je tak hodny! :-) U nas novinky zadne. Ve ctvrtek jdu poprve na monitor a budu chodit k Dr. uz kazdy tyden, tak jsem na to zvedava. Mam podezreni, ze vcera jsem mela asi uz i poslicky, tak uvidime ;-) Od tatky jsme dostali za ukol porodit do 15.9., protoze by chtel jet do Frankfurtu na autosalon, tak uvidime, jak ho bude synacek poslouchat :-D Ja mu rekla, at si to domluvi primo s nim, ze mne je to jedno, kdy budeme rodit. :-D Jinak segry fenecka (Yorkshire) ceka stenatka - 17.9., takze budeme mit tech porodu v te dobe pozehnane. Uz se uvazuje o sazkach, ktera z nas porodi driv :-D S terminem i casem souhlasim a pokud i vsechny s mistem, tak i s tim... jen jsem myslela, jestli by nebyla kvuli Lucce s Tadeaskem lepsi nejaka zahradka... i kdyz je pravda, ze tezko rict, jake bude pocasi. Vloni zrovna na sezeni venku tou dobou nebylo... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lucí, já jsem pak ke konci chodila na monitor každý druhý den, protože už jsem měla málo plodovky, tak chtěli mít kontrolu, jestli se Tádíkovi daří dobře. Dokonce v den porodu jsem byla na monitoru a za celou dobu jenom jedna pidi kontrakce, na kterou mě dokonce musela sestřička upozornit. No a od té chvíle jsem ten stejný "pocit" vlastně kontrakci cítila celé dopoledne. Odpoledne silněji a pořád jsem nechtěla jet do porodnice, i když jsme odjížděli od našich, tak jsem pořád tvrdila, že nás pošlou domů. A neposlali :-D Navíc jsem měla obrovské štěstí, protože druhý den byl v Motole stopstav. Možná je to zvláštní, ale já na porod vzpomínám díky epiduralu jako na nádherný zážitek. Pobyt v porodnici byl už o něčem jiném - ten jsem skoro celý probrečela. Lékaři byli naprosto super - vážně profesionálové, porodní asistentky to samé, ale nedá se to říct o dětských sestrách. Nebo spíš o některých, abych nekřivdila všem.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?