Ahojky holky, tak pro veliký úspěch je tu opět Chomutov a okolí hurááááá
Když jsme minulý rok toto téma zakládala,tak mě nikdy nenapadlo,že se tu sejde tolik super holek a stanou se z nich moje kamarádky.......
Takhle to začalo:
pavly 21. leden 2006 v 08:54
Ahojky holky,
tak se mi zdá,že je nás tu nějak málo z tohoto konce naší vlasti.
Jelikož se tu hodlám v roce 2007 vdávat, ráda bych si s vámi popovídala o tom, kde se tu dají sehnat pěkné květiny, šaty, kde mít svatební hostinu....Máte tu už nějaké zkušenosti-komu se vyhnout, na koho se dá spolehnout?
Díky
A protože existují přihlouplé, závistivé a navíc ještě zbabělé holčiny,které chtěly některým kamarádkám ubližovat nic jiného totiž neumíte, co!!!!! tak bylo nejlepší staré téma zavřít a smazat.
Malé ohlédnutí, určitě pochopíte..... :
Pavly 21.1.2006
Len.tilka 6.3.2006
Pitrs 11.4.2006
Kimby 16.4.2006
Leonka 16.8.2006
V.ctyrlistek 31.8.2006
Vilo 23.9.2006
Lukajda 3.11.2006
Kikia 29.11.2006
Eleonor911 4.12. 2006
(snad jsem na nikoho nezapomněla)
A je tak akorát čas POKRAČOVAT DÁL!!!!!!!!!!!!
:-D :-D :-D :-D 8-) :-D :-D 8-) 8-) 8-) ;-) ;-) :-. 8-) 8-) 8-)
jo,jo, to bude nejspis ono. Dekuji. :-D Jsem si to nejak nedomyslela, no, uz jsem prepracovana a hladova. Mam uklizeny byt, a jak jsem si vytrela v kuchyni, tak jsem si nemohla udelat jidlo. Ale uz u vas papam. :-)
asi smělo, ale my jsme na to zapoměli, nejlepší by to bylo na konci, když ti všichni pogratulujou postaví se podél cestičky a ty kolem nich procházíš, tak pak by to asi šlo ;-)
leni,tak to mam vymyslene-prave to popisuju neveste na 27.7. :-D me napadlo,jestli to nevis, jinak se prave budu ptat matriky,abych mohla vcas nekoho zaukolovat.....mam pripadne nahradni reseni,ale to taky budu muset pripadne overovat.....
Ahojky holky,nemůžu nějak dospat,včera jsme si s Pepčou zaplatili last minute na Kypru. Dneska ve 12h odlétáme:-)už se těším!pak určitě přidám pár foteček!
Jinak Leni,koukala sjsem se na vaše profi fotečky a jsou ÚŽASNÉ!!!!!To my jsme tak šikovného fotografa neměli:-(
ahoj holky.
Leni fotky jsou úžasný a moc vám to tam sluší.
Kdepak jsou ostatní nevěsty. My chceme fotečky i od nich.
Jinak mám svatební horečku. Pavla mě nakazila, prý už to máme za pár :-D , pak mi odřekl kuchař-nedostane dovolenou, ale už jsem to vyřešila. Jinak peču, peču a peču 8-) 8-) Dnes budeme domlouvat jídelníček a ostatní.
mmmatesko-o fotce v novinách mi říkali. Ta fotka je stará půl roku a už jednou v novinách byla. Přemýšlím, že je zažaluju :-D :-D -neměli můj souhlas s opětovným zvěřejněním :-D :-D . Ale myslím, že Hyňda to nefotil. Byl to nějakej vlasatej kluk :-D :-p
Mějte se
Leon zase to s tim pečením moc nepřeháněj, oni lidičky zase tolik jíst nebudou .... :-p
Jo jo, já se doma s H. bavila a říkal mi to, že je to už stará fotka, ale fotil to manžílek :-D ale vlasatej teda nikdy nebyl :-D si asi kvůli tobě vzal paruku, aby jsi ho nepoznala :-D
Vilo a co dělá miminko Phoebe?
Ahojky,
Evi, tak at se Kypr vydari a mate krasne pocasi.
Leni, taky bych si neco upekla, ale nejak nestiham. Za chvili letim pryc, za kamoskou.
Leni (vilo) zmenila fotecku v pasu. x-)
Mejte se krasne. Pa, pa.
ahojky, tak jsme si včera byli pro oddací list a zažádat o občanku :-)
dneska jsme se sešli s fotografkou a mám doma už všechny fotky a albu, které jsme dostali jako dárek (to album je přesně stejné jako jsme si chtěla objednat :-)
s fotkama jsme moc spokojení, byla rychlá a taky kupodivu levná, prostě jsme moc ráda, že si nás tenkrát našla, hodně nevěst už se mě na ní ptalo tak rozdávám kontakty jako divá :-)
Lucí už se moc těším na fotky, jsme zvědavá jak to vypadalo v obřadce, určitě ti tam nefučel tak vítr jako nám venku ;-) (paní matrikářka mi říkala, že ten den ulétl závoj úplně každé :-))
Phoebe nám pěkně roste, je strašně hodná a už vydrží i venku sama, postavili jsme jí s Pepčou takovou "malou" boudičku :-)
ahoj Pavlí, děkuju, určitě je budete mít krásný, jsi nádherná holka tak prostě musí být krásný ;-) určitě budeš jako princezna, už se moc těšim až budeš mít taky fotečky
závoj mi ani nepřipomínej :-) byl to pěkně blbej nápad, myslela jsme si, že budu aspoň jeden den princezna se všim všudy, ale když mi to pak rvalo tu hlavu tak jsem si pěkně nadávala :-| Kdybych se vdávala znovu tak určitě bez závoje, ale určitě venku :-)
no o tom,ze venku jsem presvedcena i ted,ikdyz vim,ze nam muze prset...vim,ze bych neunesla zadnou mistnost....navzdory pocasi....
a na zavoj jsem vzedava,mama taky tak dlouhy-jak vis a taky ho proste chci....jen ja ho budu mit pripevneny sponkama-drzi nepopsatelne lip nez hrebinek-ikdyz taham...jen stale nedrzi tvar,takze furt premyslim,ja to dodelat :-|
normalne ti zavidim,ze to uz mas za sebou....fakt, se na to tesim
Pavlí pršet nebude neboj ;-) a já závidím tobě, že to máš teprve před sebou :-) je to krásný zážitek. S tím závojem ti asi moc neporadím :-( já jsme ho moc neřešila a na poslední chvíli jsme se rozmýšlela jestli si ho vezmu, dokonce jsem měla objednaný kratší, ale ten nestihl dojít :-( nějak to vymyslíte, jsi přeci šikovná ;-)
no snad to vymyslim,....doufam, hlavne zalezi na kadernici.....
jo a pejsek je nadhernej,ukazovala jsem ji i milackovi, chtela bych jednou presne takove mimi,tak jsem mu to musela ukazat,ze nekdo ho uz ma,...
no my pospichat nebudeme ani po 2 letech-ale az budeme mit barak.to muze byt za 2, 5 i 10 let....ale uricte chci presne takoveho,uz asi 3 roky to rikam,jeste v nejhorsim bych "retryvra"-pise se to tak???
Ahoj holky!
Pavlí, takže já se na obřadu na 99,9 % ukážu. :-) Byli jsme včera u Dr. a vše v pořádku... x-) Tak mi spadl kámen ze srdce. Den před Tvojí svatbou jdeme ještě na ultrazvuk... těším se, až malého zase uvidím. :-)