Tak co holky, máte některá něco novýho? Ten můj je pořád v práci mimo naše město. A pořád mi ještě nepřišly ty věcičky, co jsem si objednala :o(...chjo.
Jojo, to znám, ten nepořádek, když se vrátěj domů :o). Jirka by měl přijet dnes a v pondělí, nebo v úterý zase odjíždí :o(. Mám teď stejně dost učení, tak uvidíme...Zatím ahoj.Besi
cauky holky! Tak se pripojuju 8-) zasnuby probehli 5.5.010 a svatba bude na 99% 16.4.2011 .... chteli sme brezen,ale mam strach ze jeste bude snih.....
jinak uz mame datum a misto, fotografa, predbezne vybrane oznamko, prstynky( asi je nema cenu kupovat tak moc dopredu), boticky,barvu svatby....
jinak nevim, kolik sem chodi chlapu...takze mozna raritka :-D Mejte se, Tom
Jsem teď nevěděla jestli náááhodou neblbnu :-D jinak vítej Tome
máme změnu barvy, uděláme si asi červenou svatbu se srdíčkama... dětinské, já vím ale mě se to hodí ke skleničkám a viděla jsem krásný dort :-D
petulka - barva oranzova - jsem na ni ujety, mam i vozik oranzovy( snad jsem ho mel jako prvni v CR z te firmy), takze oranzova je jasna volba....Obrad bude na Plumlovskem zamku...chtel jsem neco hezciho,ale bohuzel bylo vse po schodech... a hostina bude v byvale restauraci - foto v albu....mame to primo pod bytem, pronajima to obec..kompletne zarizeny,levny....
Ahoj holky, tak koukám že řešíte duben 2011. My měli svatbu letos a je to moc pěkný měsíc...krásně nám kvetly stromy, no nádhera. Není vedro jako v létě takže moc příjemné.
sarulinda: Máte krásně fotky :o). No my jsme vybírali datum také podle počasí - že ještě není vedro a už je celkem příjemně. Moc se těšíme, už aby ten duben byl :o)Doufám, že nám to počasí vyjde.Bessi
bessinka:No hned po svatbě je to všechno trošku jinné.... ;-) :-) My jsme měli pocit, že jsme čerstvě zamilovaní :-) (jsme spolu 8 let).....
Neměli jsme bohužel žádnou svatební cestu, hned po svatbě jsme se další týden vraceli do práce, takže to "kouzlo" pak nahradili starosti v práci no ]-( a pokud už spolu bydlíte (což asi dnes už skoro všichni) tak se podstatě nic nezmění ;-)
sarulinda: Jo bydlíme spolu už 4 roky, a v době svatby spolu budeme 7 a půl roku :o)Dost podobně jako vy..Tak to se těším, jak budeme čerstvě zamilovaní :o)Uvidíme..
Ahojky,
tak máme změnu, DJ neberem důvod napíšu max do IP... ale máme jednoho pána, hraje úplně parádně, je starší, zvládne snad zazpívat úplně všechno, na výber máme z více jak 700 písniček, cena je taky super, bere 500kč na hodinu x-)
smudli: No tak to je super cena, to Vám závidím ...U nás je to teď na vážkách, zda vůbec nějaká svatba bude :o(Mám z toho všeho těžkou hlavu.... :-( bessi
Ahojky, můžu se přidat, do téhle diskuze. S přítelem plánujeme svatbu 23.4.2011 na Zámku Zábřeh.. Jsem zvědavá, jestli to vyjde :-D protože už mám málem všechno naplánované.. teď to začít realizovat :-)
Ahojky..tak se taky přidávám...svatbu plánujeme na 1.dubna 2011, snad to nikdo nebude brát jako aprílový žertík... :-D A snad bude volno na hradě kde se chceme brát... :-) Je na tom někdo podobně a jak jste daleko s přípravami... :-) ?