hannyy: Jééé, v hotelu Dukla jsme nocovali, když jsme byli ve Znojmě loni na vinobraní. Páni, těch veletrhů je teď tolik... To se nedivím, že má z toho přítel nervy, když ho takhle mučíš :-D To já bych po tom svým nemohla chtít - ikdyž sranda by to byla... :-D
bessinka: tak to je podpásovka! A oni tu výstavu mají i v oddací místnosti, nebo co? Nebo jsou jenom líný? To je přeci nesmysl, takhle se připravovat o svatby... No, držím palce, ať jim to tam pochcípá a vám to vyjde! Nenech si tím zkazit náladu a užij si veletrh!
Ahojky. Tak to vypadá, že ta výstava v roce 2011 bude pravděpodobně 8. - 17. dubna - takže super :o). Máme termín zamluvený a i fotografa s kameramanem..Takže vše snad ok :o)
bessinka :: ahojky a dekuji za uvitani..... na hluboke jsem byla jen 2 krat ale pokazde to bylo uzasne.......jakoby se ted roztrhl pytel s tema veletrhama, ja mam v planu take jit a hned i s tim mojim at z toho taky neco ma ;-)
lucie 1984:: ahojky luci, jen at si chlapec zvyka ;-) co bych porad jen musela ja vse vyrizovat a na vse myslet, taky musi nejakou tu obet do vztahu prinest 8-)
Hannyy: taky se tam moc těším na ten veletrh - doufám, že pořídím, co chci. Já bohužel s přítelem jít nemohu - chtěli jsme, ale 14.3. odjel na měsíc do lázní (je po autonehodě). A vrací se až 12.4. Byli jsme tam ale spolu loni. A co už máš nachystáno?Bessinka
bessinka: jejda tak at se Ti pritel uzdravi...... Tak zadaani o ruku probehlo v klidu, mame sice mozek sepnul o 10min pozdeji, protoze nechapala duraz slov meho milacka :-) no a pak samozrejme prisel dlouhy proud slz stestim a dojetim :-) pozehnani jsme dostali a samozrejme uz aj mama mela cas premyslet co kdy kde a jak :-) :-) :-) :-) :-)
jinak mam stesti protoze mame vsechny potrebne zname........kadernice kosmeticka je ma sousedka skoro,uz mame fotografa a kapelu zivou,jinak ja uz mam napsane i svatebni oznameni -text- tisk samozrejme jeste ne............no tak pomalu to zacnem .............peceni budeme mit od meho pritele od tetky takze super.............. :-) :-) :-) :-)
hannyy:tak to gratuluju, že to žádání o ruku proběhlo takhle :o). Říkala jsem, že to bude ok ;-) . My máme zamluvený místo obřadu, fotografa, kameramana. Až se vrátí přítel z lázní, zamluvíme na pevno i restauraci. Já vyrážím dnes na ten veletrh- už se moc těším :o). Tak zatím ahoj. Bessi
Krásná korunka, takovou si taky chci pořídit... :-) Ale chci až podle šatů, takže to vypadá, že budu mít nakupovací mánii až tak někdy v zimě :-| Ale dneska jsem si objednala punčošky, tak to máme první vlaštovku :-D No, původně jsem to na čtvrtek plánovala, ale všichni mi to začínají rozmlouvat - hlavně strana ženicha, kteří budou cestovat z Moravy. Takže to tak vypadá, že se budu vdávat na tvoje narozeniny, jestli to klapne s datem :-D Vrtbovská zahrada, kde chceme mít obřad totiž vypisuje termíny až v listopadu... takže musíme čekat...
lucie1984: Nám tu svatbu snad někdo nepřeje. Teď jsem četla e-mail od paní z matriky v Třeboni. Velikonoce příští rok vychází 21. - 25. 4. a oni prý o velikonocích neoddávají. Já se z toho snad zblázním!!!Nevím, co mám dělat :o(
To je fakt hrozný! Ale ještě máš dost času všechno přeorganizovat. Fotograf i kameraman určitě mají ještě na příští rok spousty volných termínů. Na Velikonoce jsem si vůbec nevzpomněla... to je fakt pech :-(
No to je. Ještě jednou jsem té paní napsala jestli je to definitivní, že nebudou oddávat. Kdyžtak jsem si už našla náhradu a to tvrz Žumberk :o). Je to cca.25 km od Srubce, kde bydlím a je to tam nádherné :o)Loni jsme tam byli s přítelem a pejskem na výletě. Volala jsem tam a je tam taková mladá slečna a říkala, že budou oddávat i přes Velikonoce, že s tím nemají problém. Možná se na celou Třeboň vykašlu - je to určitě nějaké znamení, že to tam nemáme mít ..:o). Tak když odepíše z Třeboně, že oddávat nebudou, tak vyhraje Žumberk :o). Tak se mi zase zlepšila nálada :o)!!!
Tam je to krásný! A ještě tě ubytujou ve věži ;-) Jako princeznu :-) Nikdy jsem tam teda nebyla, ale vypadá to fakt dobře. Třeboň je teda úžasná, jezdíme tam snad každý rok na výlet, ale když to nevyjde, určitě z toho nemusíš být naštvaná... To já žádnou alternativu nemám. Jestli mi to v listopadu nějaká vyfoukne, tak jsem v...
Budu ti držet palce, aby ti ten termín a místo vyšly. Jo Třeboň je pěkná, ale za každou cenu ji mít nemusíme :o). Žumberk je taky krásný :o). Hlavně, že to půjde nějak vyřešit :o)Jsem ráda, že mi vždycky odepíšeš - je to milé. B
Ahoj, mám pitomou otázku. Všichni kupují polštářky pod prstýnky. Já, co si ze svateb pamatuju, tak se prstýnky položí na stůl na stříbrném tácku a potom ti ho nějaká ta asistentka oddávajícího přinese. Když je máš ale zapíchnutý na tom poštářku, tak ten tácek už tam jako není...? A oni ti přinesou ten polštářek? :-|
A nad tím já přemýšlím... :-x
Bessi: Teda ja koukam jak blazen mi neco uniklo, a sice , ze vyrabim svatebni oznameni a misto jeste nemam zamluvene, vdavat se budu v Kostele, musim se nato zeptat jak moc dopredu to musim rezervovat a hlave kde presne , a oslava bude na Zamecku nedaleko znojma , tam chcceme zavitat ted na velikonoce, otestovat kuchyni a pak aj rezervovat misto ]-( snad budeme mit stesti.......
Tak je fajn, ze mas konecne misto, je to starosti kolem a kolem........mej se krasne papa :-D
hannyy:Budu držet palce, aby Vám všechno klaplo :o). Až se přítel vrátí z lázní, tak pojedeme taky otestovat restauraci. Už jsem jim psala, jestli byudělali předběžně nabídku pro max. 60 lidí. Čekám naodpověď. Tak se budeme informovat :o)Zatím ahoj a držím palce :o). Bessi
Ahoj holky. Já se přidávám. Svatbu budeme mít taky 30.4.2011. Vždycky jsem se chtěla vdávat v dubnu, protože všechno začíná kvést a většinou bývá hezky. V létě už "tečou" zákusky :-) . Jsem věřící, takže díky pozdním Velikonocím příští rok vychází na duben tento jediný termín. Ale hlavně že nějaký, že? ;-)
Ahoj lenkakasp :o). Jsem ráda, že se taky vdáváš v dubnu :o)A na moje 24. narozeniny :o). Já se budu vdávat 23.4.2011 - na Velikonoce :o) na tvrzi Žumberk v jižních čechách ...Už se moc těšíme. Jak jste daleko s přípravami? Už máš něco nachystané?Bessi
Ahoj Bessi. Nachystané nemám ještě vůbec nic. Ale mám toho plnou hlavu a plný počítač. Představa je, jelikož si svatbu vysnívám už dlouho :-), už mi takzvaně tikají hodiny :-N . Chtěla bych veselou barevnou kombinaci, moje představa je růžovo-žlutá, nebo oranžová nebo zelená, nebo všechny dohromady. Ale uvidíme, co řekne květinářka, co půjde k sobě a co bude ladit ke mně. Takže nikam nespěcháme, zatím se jen inspirujeme. Ty už toho máš dost, jsi rychlík.
Ten klobouk na auto se mi taky moc líbí. A to srdce pod prstýnky je náádherné. Výběr šatú schvaluju, takové jsem ještě neviděla, krásně romantické.
Přítel už se ti za chvilku konečně vrátí?
Ahojky lankakasp. Jojo přítel se vrací 12.4.- už aby tu byl. Hrozně se mi stýská. No připravenýho toho máme celkem dost. My se budeme v srpnu stěhovat,pak bysme chtěli jet v září třeba do Francie po památkách, pak v dubnu svatba a v červnu státnice... A v červenci 2011 půjdu na svatbu kamarádce :o)Bude to náročný. Já zrovna dodělávám poslední dny vývazky - mám jich 35 z 60 malých plus mám 6 velkých. Celkemmi to jde. Nechtěla jsem za ně dávat takový peníze. Jak jste spolu dlouho s přítelem? My 6 let a 5 měsíců. Tak kdyžtak napiš. Ješkoda, že nejsi z ČB. Bessi
P.S.:Máš pěkné album příprav :o)
Bessinko: tak pristi pa jdu bud s milackem nebo s maminou omrknout kostel, omrknout farare no a tak vse s nim domluvit....... mama mi hned brecela do telefonu, ona to moc proziva, to je sila.....ja ji snad na svatbu nejak zfetuji ]-( aby byla ok :-D
hannyy: Tak moje mamka naštěstí nebrečí, bere to racionálně, ale taky se těší :o)Naši mají mýho budoucího manžela rádi, takže ok :o). Tak pak dej určitě vědět, jak jste pořídili. Budu se těšit.Jájsem se nějak zasekla s výrobou vývazků-jsem u 35. ze 60.
bessinka: Teeda ty jsi pylna ja porad resim jen misto na hostinu momentalne me tipy jinych o mem zamecku dost odradili, jeste jsem se tam nedostala to omrknout, abych si udelala vlastni nazor, tim, ze ziju v rakousku nemam tolik casu, ale pristi pa mam volno tak snad uz se neco hne, a jake vyvazky tvoris ?