My už jsme skoro 2roky přes týden bez sebe :-( přítel dělalá hotel a domů jezdí na víkend, občas bejval doma ale teď přešel na živnost a tak musí víc pracovat
smudlinka: ty jsi ale šmudlinka :-D Ale od něho to byla moc hezká reakce! Že chce pást s tebou. Já mám naštěstí necestovatele a romantika, takže mám, co jsem chtěla.
bessinka: a jak jsi byla pořádaná ty?
nevestapetulka: Ja jsem byla požádána: "Jsem si tak říkal, že bysme se mohli vzít, chceš :o)?" A měl na sobě montérky z práce :o).Takže žádná romantika...
Máme několik lahví: vodky, ferneta, zelený, broskvový, becherovku, hromadu lahví těch sladkých pro ženský, 3 basy šampaňskýho. Chytli jsme akci před Silvestrem, teď už je to zase dražší o tu daň..
bessinka: :-D to je dobrý, ale hlavně že to myslí vážně...
Pak chceme kupovat buď sud piva nebo lahve (přítel chce lahve, protože nemáme pípu) a pak buď demižony vína nebo jsem v makru viděla takový ty krabice, ze kterých si čepuješ.Žádný ty nejlevnější, bylo tam třeba Svatovavřinecký..
peti: No tak u nás to s alkoholem nebude nijak žhavý. Skoro nikdo z naší rodiny nepije..A naštěstí to myslí vážně i on se mnou i já s ním :-) . Takže pohodička ...
terka: No to já nevím, já to myslela obrazně, že u nás stejně nikdo nepije. Myslím si, že nebudeme moct mít vlastní pití. Ale na osobní schůzce jsme tam ještě nebyli..
bessinka: my máme na konec hostinu na jednom statku kde se pořádá bluegrass, náš táta je sponzoruje takže tam nebudem platit pronájem a můžem si tam vzít co chcem:)
terezab: my nebudeme v restauraci, ale na sále na vesnici, kde součástí pronájmu je i kuchyně a inventář. Takže si všechno budeme dělat sami s několika pomocníky...
bessinka: ani jeden z nás alkohol nepije :-D dokonce jsme chtěli bezalkoholovou svatbu, jenže to samozřejmě nejde, protože moje část rodiny by mě ukamenovala. Holt některý lidi se bez alkoholu neobejdou.. :-) Ale když nás nebudou nutit do pití (což chci mít napsané na lístečku k oznámení), tak to bude ok.
Dokonce minulý rok jsmě měli oba možnost vidět, jak se naše rodiny chovají na svatbě. 13.6.2008 jsme byli na svatbě Alešovýho bráchy a 14.6.2008 na svatbě mýho bratrance. A musim říct, že se obě svatby vydařili, zpívalo se, tancovalo, takže o nějaký opilecký bitky se nebojim. A přítel dodal, že kdyby se tam někdo o něco pokoušel, tak ho vyrazí.
petulka:My jsme s přítelem taky oba abstinenti, a skorko celá rodina, tak doufám, že se tam nikdo neopije.. Ale snad ne. To si pak popovídáme :o)Zase na druhou stranu alespoň tolik neutratíme za alkohol...Je drahej..
Přesně. A ani nekouříme, tak si místo toho dopřáváme celkem často večeře v restauraci nebo si nakoupíme domů nějaké masíčko, naložíme, několik druhů salátů a sýrů... :-) A co vy? Máte taky něco na "vynahrazení"?
petulka: No my taky nekouříme ani jeden. Takže chodíme celkem často do kina a na dobrý oběd, nebo večeři. A nebo si, přesně jako vy, kupujeme něco dobrýho domů :o)Máme celkem dost společného :o). Jo a ještě jezdíme rádi hodně po výletech i s pejskem :o)Máme 2 letou yorkšírku Bessinku :o)
Ahojky,
no my tam pípu máme ale lahváče jsou lepší, protože v sudu pivo většinou ještě zůstane... tak jsem si to napsala a pomalu začnem nakupovat alkohol... víno budeme mít asi přímo od výrobce... zítra mě čeká zasedání volební komise a už dnes jsem ko |-|
Taky jdeš? Já taky. My máme první zasedání 7. Ale tam ani jeden nemůžeme, takže půjdeme až 29. Už jsem byla 4x, z toho 2x předseda, tak už vim, jak to chodí :-D Ty chodíš pravidelně?
bessinka: jj, to koukám, jak blázen, moc nás není :-D No my jsme se v listopadu přestěhovali, bydlíme ve svym a pejska plánujeme příští rok. Jsme v bytě a chceme labradora, takže to musíme ještě pořádně naplánovat. Nechce se nám povolit a pořídit třeba menší plemeno, protože pejsek žije třeba i 13 a někdy i víc let a my máme vysněnýho velkýho psa..
Do kina chodíme taky, ale po Avatarovi nic moc filmy. Byli jsme třeba na Souboji titánů a Na svatého valentýna, ale to nás moc neuchvátilo. Dobrá alternativa - a lepší film než na Sv. valentýna je Až tak moc tě nežere, hraje tam třeba Jenifer Aniston a to se nám moc líbilo.
smudlinka: asi ty lahváče nebudou špatný nápad, když zbydou, zbydou a ještě se pak dají vrátit lahve, takže taky dobrý. Ale na pivo je čas.
petulka: Až tak moc tě nežere jsme viděli -pěkné :o). My jsme teď naposledy byli na Exmanželka za odměnu a líbilo se nám to, no a strašně se nám líbilo Ženy v pokušení. My jsme si naplánovali malého pejska, velkého si možná pořídíme až budeme mít odrostlejší děti. Bessinka je super, má jen 2,3 kila, ale byli jsme s ní na 14 denní dovolené na Slovensku a všude chodila s náma a všechno ušla. My jezdíme na dovolené jen po památkách a procházky a tak. Letos chceme do Francie :o). Předloni jsme byli na Šumavě a ušla s náma 20 kilometrů :o)Občas jsme ji poponesli, protože byla ještě štěně, ale jinak všechno zvládá s náma :o). Nám se z velkejch plemen líbí zlatý retrívr a ridgeback (nevím, jak se to píše) :o). Jo a Jenifer Aniston máme taky moc rádi :o)!!Je blbý, že bydlíš tak daleko :o(.Tak zatím ahoj Bessi
Příprav se, že se budeš hodně nudit. Já mám s sebou na volby nabaleno plno jídla a hlavně časopisy, učení a křížovky...Jenom tam sedíš a občas přijdou nějaký lidi, jen je odškrtneš, dáš jim obálky a je to. Ale hodně tam chodí důchodci a většinou pěkný kreténi, s prominutím, takže jsme na ně kolikrát už vlítli. Třeba při sčítání hlasů dělaj, že jsou nejchytřejší a raděj, přitom my máme už vypracovaný daleko lepší a rychlejší metody..No užij si to, já jsem taky zvědavá, koho nám tam přidělej. Přítel jde se mnou už potřetí, nesnáší to, ale tisícovka dobrá, za to že sedíš a čteš si... ;-) Ted na tý schůzi budete asi jen dostávat kartičky a losovat předsedu a místopředsedu..
Tak proto bessinka :-D Exmanželku jsme viděli včera, moc nás to nenadchlo. Ted dojíždíme 5. řadu How I met your mother - jak jsem poznal vaši matku. Jestli máš podobný styl jako já, což zřejmě ano :-D , tak se vám to bude líbit. Hltáme 6 dílů ve všední den, o víkendu víc. Je to zdarma ke shlédnutí na netu..Co jsme spolu tak přátelé máme shlídnutý (všech 10 sérií) už 4x!!! Takže si to dáváme na usínání, protože to známe nazpaměť..
To my zase milujeme moře, hrozně moc, takže letos vyrážíme na naší už třetí dovču u moře!
no Budějovice jsou vážně trochu z ruky, ale kdybys měla cestu do Liberce, tak písni ;-) Když jsme u těch srazů, tak zrovna v pátek máme sraz s holkama z beremka, už podruhý!, z diskuze Jablonec, Liberec 2010. Bylo to supr, moc jsme si rozuměli a právě tam taky byla jedna, co oba nepijou. A dokonce má taky potkany, tak jsme si moc rozuměli..
No a Olomouc ještě dál =-)
peta:jojo, proto :o). Až se přítel vrátí, tak se na to mrkneme :o)My zase hltáme Dr. House..No do Liberce se asi hned tak nedostanu.. To věřím, že musel být sraz super :o)Jo a ještě jsem zapomněla, že máme zakrslýho králíka. Teda měla bejt zakrslá a není. Jmenuje se Bobina a v září jí budou 3 roky. A kam jedete na dovču? Nemáš icq?Že bysme si mohly psát přes icq.Ale jen jestli chceš.Bessinka
Mám icq, dlouho jsem ho nepoužívala.. Já jsem poslední dobou hlavně tady.:-) Alešovi to trochu leze na nervy, ale co... :-D Číslo..302168218
To sledování zdarma je na http://himym-online.info/
Tak to máš dobrý :o)Já založila tohle téma a je tu taky hodně příspěvků :o)Doufám, že nám to vydrží to psaní v tomhle tématu až do těch našich dubnovejch a tvé zářiové svatby :o)