Zdravím, také se mi zalíbil termín 1.4., ale zatím není nic jisté. Plánovat začneme až nějak na podzim, chceme jen maličkatou svatbu pro příbuzné, takže nachystáno bude asi za měsíc:).
Taky chceme maličkou svatbu, takže času dost, to je pravda...ale pro jistotu aby vše vyšlo není zase tak brzo... :-) Jen ten termín, jak jsem v pondělí zjistila, jde zařídit až začátkem roku, což mě trochu zklamalo, už bychom to chtěli mít přece jen jisté... :-) Tak snad to vyjde...
Ahojky,
tak se sem vracím. Nakonec bude svatba malička a bude jako aprílový žert pro kamarády. Chceme mít svatbu jen v rodinném kruhu, takže se ostatní dozví, že jsme svoji jen z netu. Bude na nich jestli to vezmou jako apríl nebo jako pravdu :-D
Omlouvám se, že vám lezu do diskuze, ale 1.4. je supr termín. Před 9 lety jsem v tento den začala chodi s mým teď už manželem. Takže je to "jistota trvalého vztahu" :-) Ať vám jde plánování a pěkně si to užijte. Uteče to, ani nebudete vědět jak...
sonipa my to oslavíme bez nich a nebudou mi chybět... po tom co jsem ležela v nemocnici a nedostala jsem ani sms a vlastně vůbec nikdo se z těch co se mi cpali na svatbu nezajímal jak mi je... tak mi můžou vlézt na záda. Je to maličkost ale takhle jsem poznala kdo je pravej kamarád a kdo falešnej... a že jich je :-|
mmiirrkkaa: děkuji za info :-D a moc gratuluji opožděně ke svatbě x-)
smudlinka10: no tak to je smutné zjištění... :-| to raději zkoušet nebudem... :-D stejně to nebude nějaká veliká oslava..plánujem jen takovu chlastačku v oblíbeném klubu..kdo přijde, přijde..žádné formality... :-)
mmiirrkkaa: díky za pochvalu termínu, snad to s tou "jistotou trvalého vztahu" vyjde... :-D a s tím termínem taky...je nám fakt moc sympatický... :-)
my to máme jednoduché, protože máme fakt malou svatbu, sice 30lidí ale odpadá fotograf, hudba ( budeme mít vlastní), restauraci neřeším jen pořešíme co se bude vařit
ahojky tak se k nám přidávám do diskuze - pokud mohu :-) tak my také plánujeme svatbu na duben 2011 - asi 23.4. nebo ještě přemýšlíme o 11.6.2011 to je také hezké datum:-) zamluveno nemáme zatím nic, to budou pak fofry:-) ale přítel má před státnicema takže potom to rozjedeme ve velkém:-) odkud jste, kde budete mít svatbu? možná to tu už píšete ale neprojížděla jsem celých 13stran ;-( přeji nám všem at se nám to vydaří!!!
děkuji za milé přivítání:-) a už máte termín zamluven? my to budeme mít určitě na Hluboké, nebo možná i Český Krumlov ale Hluboká je pravděpodobnější:-)
no vidíš, to mi zatím ještě nic, ještě ani pořádně nebyli zásnuby, jak jsem psala přítel má před státnicema a pak chceme všechno pořádně oslavit...ale už se otom bavíme jako o hotové věci že to prostě prostě příští rok bude:-) taky jsme spolu už takovou dobu (ted 9let), že nám všichni říkaj že je už na čase :-D no a co ty, co už máš všechno zamluvené? kolik budete mít tak lidí?
to už teda máte opravdu na čase :-D my jsme zasnoubeni od 28.8.2008 x-) Máme to datum, sál, objednané oznámení jinak vše jedeme ve vlastní režii. Hostů bude 28, to je jen blízká rodina (rodiče, prarodiče, sourozenci s rodinama a svědci s doprovodem)
ty jo to je krásný datum zasnoubení:-) tak to je taky na čase:-) no, tak já ještě hosty nepočítala, ale z naší rodiny myslím že tak max 15, ale z jeho, no....tak 35??? a budeme rádi...je to velká rodina a tam někoho odmítnout asi nepůjde :-S jsem sama zvědavá jak to dopadne...ale už se docela těším na ty přípravy a tak :-)
no my to tenhle měsíc jdeme oznámit jeho rodičům a ať se klidně staví na hlavu, ale nejsou peníze a můžou být rádi, že bude alespoň malá svatba :-N :-D
tak to určitě :-) no my zatím ještě nemáme co oznamovat, ale vzhledem k tomu že jsme to chtěli letos (což nám z důvodu úrazu přítele nevyšlo) tak si myslím že ten příští rok nikoho moc nepřekvapí :-) co se týčetěch peněz tak doufám že to nebude nějakej majlant ;-( sice dobře oba vyděláváme, ale ne zas tak moc a rozhodně nechci dát úspory (celé) do svatby :-( nejradši bych byla kdybychom něco vytvořili sami doma - ale jak na to???
Ahoj holky, tak už se můžu konečně přidat do dubnovejch :-) Pořád sme váhali mezi květnem a dubnem, nakonec duben vyhrál...Plánuju a sbírám inspiraci od března kdy mě můj přítel požádal o ruku...připadám si jak blázen...ale koukám, že v tom opravdu nejsem sama :-D
tak my to uděláme následovně fotky- rodina, dost jich pěkně fotí a dřív to bylo normální, hudba - budeme mít přes pc, ségra měla před 14lety na svatbě jen kazeťák a jaká to byla pařba :-D , jídlo - brácha kuchař číšník, tchýně taky, cukroví a dorty - babička, mamky, ségry, šaty - budu kupovat za pakatel od švadleny, jednoduché, hladké ale pěkné a ostatní jsou už jen detaily
jé děkuju za uvítaní :-) ty jo to se někdo má, mít takhle obsazenou rodinu :-) To se to pak plánuje :-)
Já mám zatim jen zarezervovanou fotografku, tady přes beremko jsem si vyhlídla cukrárnu a šatičky mám doma...jinak vymejšlim co a jak, většinu si budu vyrábět sama...:-) A jak ste na tom vy?
no já na stůl udělám jen látkové ubrousky které budou na dekoraci, rozházím pár čoko mincí, dám talířky s cukrovím a ovocem... to je celá výzdoba stolu... přece jen to chceme mít takové uvolněnější, bez noblesy tak nechci přeplácaný stůl
teď jen řeším čím osvětlit sálek když se bude tancovat :-|
jj tak to sdílím tvůj názor, taky nechci nic noooobl :-| na co :-| hlavně jídlo, pití a dobrá nálada... :-) noooo tak to ti neporadím, chtělo by to nějakou kouli z diska triska vid :-)