Červenec 2006

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
jsou tu nějaké nevěstinky které se chystají do toho praštit v červenci přístího roku??
Já jsem si nejdřív podvazek koupila sama, ale pak mi moje sestřička a zároveň svědkyně ;-) řekla, že mi ho chce koupit sama, tak budu mít ještě jeden. A nebo ten můj dám jí. :-)
Já jsem si podvazek koupila sama.Miminko bych chtěla klidně hned,ale snoubenec se zatím necítí,tak počkáme tak rok - dva...ale třeba ho to chytne i dřív ;-) Chechta: na něco starého jsem zapomněla...hm...nic mě nenapadá...tak třeba závoj z té půjčovny,ten určitě nový nebude :-D
Profilova fotka
Bielanevesta- to víš že si bude dávat pozor a jak:) No ale kdyby se něco stalo, tak bych byla ráda :-D ale pssst :-o no uvidíme, třeba podvazek dostanu na rozlučce, ale jeslti ne, tak si ho koupím.....
Super,konečně se to načítá normálně :-) Bylo to nějaké zpomalené.
Profilova fotka
Gandy: rozhodně tě neprásknu ;-) ! Budu držet všechny palečky aby se tvůj miláček "trošku" zapoměl... :-D :-D :-D
Profilova fotka
No dík:) Ale první si musíme koupit něco svého na bydlení. Zařidt si to a pak miminko.... Chci už bydlet ve svém. ]-(
Profilova fotka
Ahoooooooooojky nevěstinky červencový!!! Kde jste všechny? Asi venku viďte. Sluníčko svítí, člověk aby byl doma musí být blázen... :-D :-D asi jako já ;-) :-D !!! Už jenom 4 týdny a budu paníííííííííííííííííííí :-D
Profilova fotka
Já jsem tady. Mám na hlavě účes (v albu) a uklízím :-) Kdyby mě někdo viděl :-)
Profilova fotka
A taky já. Sedím v práci, prostě hrůůůůůůza. Už se nám to blíží. Nevíte, kde koupit košíčky na výslužku? :-|
Profilova fotka
spionka: Tak to nevím. Já budu mít normální krabičky z papírnictví...
Profilova fotka
Hm, taky to tak asi budu muset vyřešit. ;-)
spionka nebo můžeš zkusit wéwéwé tečka astera tečka cz ;-)
Článek se načítá
ahoj holky, spionka, košíčky na výslužku mají také v tescu, ale jsou to ty malé ;-) Jitek už se těším na fotečky ;-)
Profilova fotka
Tak víkend se nám celkem vydařil. Bylo teplíčko i když sluníčko se občas schovávalo, ale hlavně že nepršelo! Včera jsem si byla koupit plavky na svatební cestu, tak snad je užiju, poněvač nevím jestli někam půjdem :-( ! Mysleli jsme nejdřív k moři alespoň na týden, ale teď nevím nevím...Tak jsem se už těšila, byla by to moje první návštěva o moře, tedy jestli nepočítám loni Blackpool v Anglii. Ale ten kdo jste tam byl tak si asi dovedete představit jak moc jsem si to moře "užila". Akorát jsme nasbírali mušle, když nastal odliv a na pět vteřin vykuklo sluníčko... No uvidíme. Miláček pořád říká, že nebudou peníze ;-( ;-(
Ahojky! Tak jsem si stihla připálit za včerejšek záda...Hm a to ještě musím shodit vždycky dolů ramínka při opalování,protože budu mít šaty se spadlými ramínky,tak abych neměla bílé proužky. ;-) Bielanevesta: My budeme mít svatební cestu jen tady v Čechách - málo peněz,ale vůbec nám to nevadí,jedeme do Českého švýcarska na týden v srpnu a už se moc těšíme!
bielanevesta: u nás je to stejné.. taky bych moc moc chtěla k moři, ale asi na to letos nezbydou penízky. ;-( Tak bych chtěla jet aspoň někam u nás, ale nevím kam.. :-(
Ahojky, zdravím červencové nevěsty, už to máme za pár, co? My mimi neplánujeme, vzali jsme to totiž s přítelem trochu obráceně. Nejprve děti, máme spolu dva syny (7 a 4) a teprve teď svatba. Nějak prostě nebyl čas a taky ať z toho něco mají i naše děti, ne? Já si hlavně přeju hezké počasí, svatební hostinu máme venku, samozřejmě máme i v záloze velikanááááááááánský altán, kdyby pršelo, ale raději ať svítí sluníčko.
Ahojky renaa! Jj, už se nám to pomalu krátí.... To počasí musí (!!!!) vyjít, taky chceme být venku. Aspoň na ten obřad a focení! :-N
Já doufám, že se to vypršelo vše v červnu a teď že už bude krásně. Mám šaty poze na ramínka, tak abych nezmrzla.
Taky doufám,že bude hezky...ale příroda je prostě svá...
Profilova fotka
S tou přírodou máte recht! Holky nevíte mi poradit nějakou hezkou, ale levnou sv.cestu tady v Čechách nebo na Slovensku? Nemáte nějaké tipy na nějakou cestovku, nebo tak něco? Předem MOC díky ;-) :-)
bielanevesta: my jsme loni kupovali ubytování přes cestovku jako last minut do krkonoš a vyšlo nás to na 8 dní s polopenzí asi kolem 2500 za oba - bydleli jsme v horské boudě ( konkrétně žižkova bouda) a 2 lůžkově pokoje s vlastním hygienickým zařízením - mají tam i bez toho, že je vše na chodbě, ale do toho bych já osobně nešla a kupovli jsme to přes www tečka dovolena tečka cz - tak se tam mrkni maj tam docela slušný výběr
bielanevesta: jukni na stránky cestovky Atis...mají velký výběr dovolených v Čechách...mají i zájezdy last minute
bielanevesta: taky se poohlížíme po dovolence v ČR, na moře nám asi nezbydou penízky.. :-( Takže díky za tip, holky! A byly jste některá ve Doře Králové na safari? Našla jsem tam i nějaký hotel Safari a myslím, že by to mohla být zajímavá dovolenka.
my jsme tam byli loni v létě když jsme byli v těch krkonoších ono je to od Pece pod Sněžkou (kde jsme byli) docela blízko asi 50km a bylo to tam moc hezký. Holky mi letos letíme do bulharska - teda ještě nevíme kam to se bude rozhodovat až jaká bude nabídka lastu, ale už teď se moc těším - dostaneme to jako svatební dar od tchanovců ( teda jestli si to ještě nerozmyslí :-D ) Jinak v ČR je to taky moc hezký - doporučuju pokud nechcete jet do hor tak doporučuju - českosaské svýcarsko, Česká kanada (Slavonice, Dačice)nebo skalní městečka v Českém ráji nebo v Tisé (blízko Děčína) ;-)
Profilova fotka
holky, já už mám hotovo :-) jinak co se bulharska týče, čím níž, tím líp :-)a v červenci musí být kráásně :-)
Profilova fotka
Děkuju moc za typy, určitě se s miláčkem na něco podíváme ;-) :-) ! A máme už konečně zajištěnýho kameramana, ještě můj skorotchán má takový kontakty. Vyjde nás to velice levně. Nevím přesně kolik, protože když miláček dnes za ním byl a ptal se na cenu, tak řekl jedině, že on se s tátou(skorotchánem) nějak domluví :-)
Hurá!Máme vyřízenou matriku a vybranou hudbu! ;-)
iris: tak co, zjistila jsi něco nového ohledně hudby na Křivoklátě????? Jinak už se nám to blíží, máme to za 25 :-N . Nervozita začíná pracovat, snad všechno máme, ale počítám, že se ještě něco vyvrbí :-D
Dobré ránko červencovky :-D

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?