Já jsem si nejdřív podvazek koupila sama, ale pak mi moje sestřička a zároveň svědkyně ;-) řekla, že mi ho chce koupit sama, tak budu mít ještě jeden. A nebo ten můj dám jí. :-)
Já jsem si podvazek koupila sama.Miminko bych chtěla klidně hned,ale snoubenec se zatím necítí,tak počkáme tak rok - dva...ale třeba ho to chytne i dřív ;-)
Chechta: na něco starého jsem zapomněla...hm...nic mě nenapadá...tak třeba závoj z té půjčovny,ten určitě nový nebude :-D
Bielanevesta- to víš že si bude dávat pozor a jak:) No ale kdyby se něco stalo, tak bych byla ráda :-D ale pssst :-o
no uvidíme, třeba podvazek dostanu na rozlučce, ale jeslti ne, tak si ho koupím.....
Ahoooooooooojky nevěstinky červencový!!! Kde jste všechny? Asi venku viďte. Sluníčko svítí, člověk aby byl doma musí být blázen... :-D :-D asi jako já ;-) :-D !!! Už jenom 4 týdny a budu paníííííííííííííííííííí :-D
Tak víkend se nám celkem vydařil. Bylo teplíčko i když sluníčko se občas schovávalo, ale hlavně že nepršelo! Včera jsem si byla koupit plavky na svatební cestu, tak snad je užiju, poněvač nevím jestli někam půjdem :-( ! Mysleli jsme nejdřív k moři alespoň na týden, ale teď nevím nevím...Tak jsem se už těšila, byla by to moje první návštěva o moře, tedy jestli nepočítám loni Blackpool v Anglii. Ale ten kdo jste tam byl tak si asi dovedete představit jak moc jsem si to moře "užila". Akorát jsme nasbírali mušle, když nastal odliv a na pět vteřin vykuklo sluníčko... No uvidíme. Miláček pořád říká, že nebudou peníze ;-( ;-(
Ahojky!
Tak jsem si stihla připálit za včerejšek záda...Hm a to ještě musím shodit vždycky dolů ramínka při opalování,protože budu mít šaty se spadlými ramínky,tak abych neměla bílé proužky. ;-)
Bielanevesta: My budeme mít svatební cestu jen tady v Čechách - málo peněz,ale vůbec nám to nevadí,jedeme do Českého švýcarska na týden v srpnu a už se moc těšíme!
bielanevesta: u nás je to stejné.. taky bych moc moc chtěla k moři, ale asi na to letos nezbydou penízky. ;-( Tak bych chtěla jet aspoň někam u nás, ale nevím kam.. :-(
Ahojky, zdravím červencové nevěsty, už to máme za pár, co? My mimi neplánujeme, vzali jsme to totiž s přítelem trochu obráceně. Nejprve děti, máme spolu dva syny (7 a 4) a teprve teď svatba. Nějak prostě nebyl čas a taky ať z toho něco mají i naše děti, ne? Já si hlavně přeju hezké počasí, svatební hostinu máme venku, samozřejmě máme i v záloze velikanááááááááánský altán, kdyby pršelo, ale raději ať svítí sluníčko.
S tou přírodou máte recht! Holky nevíte mi poradit nějakou hezkou, ale levnou sv.cestu tady v Čechách nebo na Slovensku? Nemáte nějaké tipy na nějakou cestovku, nebo tak něco? Předem MOC díky ;-) :-)
bielanevesta: my jsme loni kupovali ubytování přes cestovku jako last minut do krkonoš a vyšlo nás to na 8 dní s polopenzí asi kolem 2500 za oba - bydleli jsme v horské boudě ( konkrétně žižkova bouda) a 2 lůžkově pokoje s vlastním hygienickým zařízením - mají tam i bez toho, že je vše na chodbě, ale do toho bych já osobně nešla a kupovli jsme to přes www tečka dovolena tečka cz - tak se tam mrkni maj tam docela slušný výběr
bielanevesta: taky se poohlížíme po dovolence v ČR, na moře nám asi nezbydou penízky.. :-(
Takže díky za tip, holky! A byly jste některá ve Doře Králové na safari? Našla jsem tam i nějaký hotel Safari a myslím, že by to mohla být zajímavá dovolenka.
my jsme tam byli loni v létě když jsme byli v těch krkonoších ono je to od Pece pod Sněžkou (kde jsme byli) docela blízko asi 50km a bylo to tam moc hezký.
Holky mi letos letíme do bulharska - teda ještě nevíme kam to se bude rozhodovat až jaká bude nabídka lastu, ale už teď se moc těším - dostaneme to jako svatební dar od tchanovců ( teda jestli si to ještě nerozmyslí :-D ) Jinak v ČR je to taky moc hezký - doporučuju pokud nechcete jet do hor tak doporučuju - českosaské svýcarsko, Česká kanada (Slavonice, Dačice)nebo skalní městečka v Českém ráji nebo v Tisé (blízko Děčína) ;-)
Děkuju moc za typy, určitě se s miláčkem na něco podíváme ;-) :-) ! A máme už konečně zajištěnýho kameramana, ještě můj skorotchán má takový kontakty. Vyjde nás to velice levně. Nevím přesně kolik, protože když miláček dnes za ním byl a ptal se na cenu, tak řekl jedině, že on se s tátou(skorotchánem) nějak domluví :-)
iris: tak co, zjistila jsi něco nového ohledně hudby na Křivoklátě?????
Jinak už se nám to blíží, máme to za 25 :-N . Nervozita začíná pracovat, snad všechno máme, ale počítám, že se ještě něco vyvrbí :-D