Červenec 2006

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
jsou tu nějaké nevěstinky které se chystají do toho praštit v červenci přístího roku??
Profilova fotka
Snad mě do těch šatů nebudou dostávat obuvákem ;-) :-D ! No to se snad nestane, i když to bříško a stehna mě zlobí 8-( ! Kdybych alespoň přibrala v tých správných partiích. Jenže mě všechno jde do stehen, břicha a zadku a nahoře nic :-S ! To jsem pak jak opravdová hruška! Ale hlavní je to že když jsem se ukázala v šatech( tých na převlečení) příteli tak zůstal stát s otevřenou pusou, moc se mu to líbilo :-D ! A vůbec žádných faldíků si nevšiml...Zlatej hoch :-D !!!!
Profilova fotka
stepankov-takovou antikoncepci bych potřebovala taky :-D Jak píšete, když zloustnu tak na nohách a zadku a když chci hubnout, tak zhubnu v prsou, je to ale nespravedlnost. ]-(
Já se taky přidám. Od podzimu jsme se hormonálně léčila a přibrala jsem 7 kilo. Teď už mám naštěstí 5 dolů, ale ještě bych pár kileček do svatby dolů chtěla. gandy: Je to přesně jak říkáš! :-(
Profilova fotka
Tak za chvíli pádím na solárko. Ještě že mě něco "osvítilo" abych tam začala chodit už v únoru. Asi jsem nějak tušila co nás za počasíčko potká. To bych pak na svatbě byla jak bledule obecní :-| ! Ale to už teď naštěstí nehrozí. Gandy: máš recht, to je smůla a nespravedlnost v jednom! Některé holky maj "na rozdávání" a my chudinky... :-S ! No hlavně že se líbime našim milovaným :-D
Profilova fotka
bielanevesta:nazdárek,jak se vede?já jsem úplně unavená z toho hnusnýho počasí... :-( kam chodíš na solárko a za kolik?
Profilova fotka
qualko: ahojky. No já se mám fajn! přípravy pomalu finišují, jen jsme hotová taky z toho počasí. Na solárko chodím do Mladé Boleslavy. Jmenuje se to "Služby u Beranů" a zapaltila jsem 500,-Kč za 100 minut. Myslím si že je to docela slušná cena. Už musím běžet abych to stihla(to solárko) ;-) . Budu ráda Qualko když se mi ozveš opět do IP, nebo na ICQ. Doma budu opět tak ve 23.00 večer.Tak zatím pá a hezký den :-)
Profilova fotka
Já se ti určo ovzu...jen mám teď hodně práce,tak se nezlob...už aby ta svatba byla.. :-)
Profilova fotka
Jo je to fakt. Přítel je v klídku a já začínám mít nervíky aby všechno klaplo :-| Na solárko jsem začala chodit minulý týden. Byla jsem dvakrát, tak snad se do svatby opálím. Jak často chodíte a na kolik minut????
Tak to já asi budu muset být za bledulku,protože solárko mi nic neříká,mám k tomu tak nějak odpor,anei nevím,proč vlastně...a venkovní počasí vypadá špatně :-) Nedá se nic dělat,příroda je nevyzpytatelná. Jinak,já bych zas potřebovala přes prsa ubrat...
Profilova fotka
Ja na solarko taky nechodim,mam strach aby se mi to v budoucnu nevymstilo...vrasky atd..Ani jinak si neopaluju oblicej...a kdyz se opaluju,tak spis aktivne..Ja bych taky potrebovala pridat nahore ;-) Jo,holky vcera sem si ukopla prst na noze o futro,tak pajdam.Mam ho celej modrej az tmave fialovej :-( Jeste,ze se mi to nestalo treba den pred svatbou..Ale zase bych mela neco modreho,cha,cha ;-)
Zrzecka :-) To je nepříjemné.
Profilova fotka
no melo to i sve "vyhody"jakoze jsem byla obletovana..Milasek se staral o Leontynku... ;-)
Článek se načítá
Profilova fotka
Já na solárko chodím asi od začátku března. Nejdřív jsem chodila tak 2-3 krát týdně teď jen jednou. Prvý krát jsem byla na 6 minut, to abych se hned nespálila. Pak jsem to postupně zvedala 8,10,12 minut. Možná se divíte proč jsem začala již tak brzo. Potřebovala jsem totiž aby se mi zlepšila pleť a abych nebyla rudá kdybych začala s tím pozdě ale hnědá . Holky už máte všechno tohle: něco půjčené, nové, staré a modré? Já pořád nemám nic starého. Teda kromě mýho miláčka :-o :-D :-D !
No já mám starého asi snubní prstýnek, protože nic jiného mě nenapadá a půjčené mám šatičky, nové téměř vše a modrý je podvazek, který je zároveň darovaný a taky se za staré dají považovat šaty co budu mít z půjčovny - vždyť už tam určitě laespoň toho 3/4 roku jsou co je mám zamluvený :-D
Nové budou moje svatební botičky,modrá je mašlička na podvazku,půjčené jsou šaty z půjčovny a darované jsou náušničky k narozeninám...nebo zásnubní prstýnek darovaný před Vánoci :-)
Iris a co budeš mít starého?
Profilova fotka
Tak holky dneska je MEDARD a u nás krásně svítí sluníčko, no skoro jak v létě. Konečně žebychom se dočkali? Hlavně, že neprší to by nám tak scházelo aby pak chčilo 40 dní ;-) :-D !!! Už jenom MĚSÍC a jsem paní :-) ! Ten čas ale utíká. Není to tak dávno(anebo mi to tak alespoň připadá) co jsme to všem oznamovali. A ono je to už témeř půl roku :-o !!!
bielanevesta: ani mi nemluv! Letí to jak splašené! :-o Hlavně ať neprší!!!!!!!!!!!!!!! 8-)
Profilova fotka
Dneska se mi přisnilo, že když už jsem při obřadu dávala manžílkovy prstýnek na prst tak mi vypad z ruky protože se mi hrozně třásly ruce. A už ho nikdy nikdo nenašel...To asi už fakt blázním, že se mi zdají takové věci :-o :-D
Tak to bude znamení, že všechno dopadne dobře! Přece se říká, že když se ti zdá něco zlého, tak skutečnost bude opačná.. ;-)
Profilova fotka
doufám, snad máš holincka pravdu. Ale to asi jen tak blázním ;-) :-)
Nic si z toho nedělej, já už blázním taky... Minimálně 2x do týdne mám nějakou tu svatební noční můru, nejčastěji, že nepřijde kadeřnice nebo nemám šaty nebo se mi ztratí svědek.... 8-( Jsem fakt zvědavá co budu dělat týden před svatbou... :-N :-D
Já teď naštěstí mám od nočních mur klid, ale myslím si, že to zase opět příjde- jinak holky letí to jak blázen příjde mi to jako chvilinka co jsm eto doma oznámili a už to je 3/4 roku :-o Jen mě mrzí, že to tak rychle uteče a co pak budeme dělat???? já teda doufám, že se začneme připravovat na mimíska :-D
A holky, za jak dlouho po svatbě tak přibližně plánujete mimi? x-)
Profilova fotka
No my bych ho chtěli hned! Už teď neberu prášky, tak je docela možný, že už ve mě nějaký mimísek roste :-o :-D !! Ale to uvidím tuto sobotu kdy má přijet " návštěva z Ruska" :-D :-D
My tak plánujeme, že tak za dva za tři roky. Miláček by chtěl i klidně hned, ale já se na to ještě moc necítím. :-p
Tak já po svatbě budu vysazovat prášky a po nějakém čase tak za 3 až 6 měsíců po vysazení se chceme začít snažit
Profilova fotka
Ach jo nějak se zatahuje ;-( ! Mě se to vůbec ale vůbec nelíbí 8-( ! Jen ať si zkusí pršet!!!!!!!!!!!
Profilova fotka
Ahojky holky,¨ já mám taky problém s něčím starým??? nevím co si mám vzít starého... Modrý podvazek taky ještě nemám. Kupovali jste si ho sami, nebo jste ho dostali???? My miminko plánujeme asi rok a půl až dva.. Já bych ho brala hned, ale skoromanžel se na to necítí. No ale po svatbě vysazuji prášky, tak až to přijde, tak to přijde. Přítel si teď musí dávat pozor, jinak bude tatínek :-p :-D
Profilova fotka
Podvazek jsem dostala od mojí super sestřičky která bude mou svědkyní a zároveň družičkou. Podle mě by ti ho měla dát nějaká kamarádka nebo sestra nebo tak nějak. Ale myslím si, že by vůbec nevadilo kdybys si ho koupila sama. Gandy jen ať si tvůj přítel dává pozor :-D :-D :-D

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?