Já si taky myslím že se z nich svléknout nebudu chtít, ale radši si to vezmu, kdybych náhodou. Mamča a a přitelova mamča říkali ať si něco vzemu, tak je poslechnu, ale stejně se převlékat nebudu :-D :-D :-D
Musím objednat kytky..jen nevím,kdy to stihnu :-) Skorotchýně si včrra koupila obleček na svatbu,tak jsem zvědavá,jak bude vypadat.
Jinak nám pak bude zbývat objednat šunku,sýry apod.
Kytky taky ještě nemám objednané. :-| A ještě musím nahlásit přesný počet hostů, domluvit detaily pohoštění a udělat jmenovky a dárečky, atd. atd. ... A času už je tak málo! A zítra jdu na zkoušku ke kadeřnici.
Ahojky tak já mám už asi všechno zařízene (aspoň si to myslím :-) ) V sobotu jsem byla objednat koláčky, už jenom koupit krabičky na výslužky. Příští týden jdu na kosmetiku a ten další na barvu ke kadeřnici. čtvrtek nebo pátek před svatbou koupíme miláčkovi košili a kravatu podle toho z čeho si vyberu kytku (mám v květinářství objednané hortenzie, chrpy a ostrožku)
tak to já musím upřesnit taky hostinu a cukroví ( to jdu vyřídit dneska) - kytky už mám domluvené, kadeřnici i vizážistku taky včetně se zkouškama. Jen ještě dárečky pro svatebčany, boty pro miláška, rukavičky pro mně a dolaďit svatební menu a jmenovky a mám to taky všechno, ale to už jsou jen detaily
Ahoooj. Tak jsem zase tady. Ale jen na chvíli, jsem po noční a jdu hajat |-| . O víkendu jsem nic nestíhala, byla tady moje máma a trošku jsme vyšperkovali moje šatičky. Našili korálky a flitry a tak :-) . Teď když už je mám definitivně doma jsem neustále v pokušení obléknout si je a být v nich pořád :-o :-D . Dneska jsme taky byli s kámoškou na "menším" nákupu. V sobotu budu mít totiž rozlučku se svobodou, bude tady moje sestřička...budeme asi opálení zvenku i zevnitř :-D :-D :-D. Tak už jenom 17 dní, jak ten čas letí. Za chvíli budu tady rozdávat rady už jako starý profesionál :-D :-D . Jo a ještě nemám spodní prádlo tělový barvy. Nevíte kde v Praze by to mohli mít? A hlavně aby měli velikost 75 A!!!!
Ahojky holky, já přesně za měsíc budu paní!!!!!! 8-) Nějak se to krátí!!!! Já si myslím že už snad skoro všechno máme zařízené!! jaké dárečky budete dávat svatebčanům????? :-.
Ahoj holky, tak už se nám to také blíží, dneska jsem zjistila, že už jen 15 dní:-)
asi jsem pěkně pozadu, protože oproti Vám nemám ještě skoro nic! =-) zjištuju, že budu muset vyměnit šaty, protože mi nesedí, nemám vybrané písničky na obřad, dnes nám vypadl fotograf i kameraman :-( a ještě nemám v hospodě domluvené jidlo..to jsem zvědavá co mě čeká dál ;-( ale to nejdůležitější jako je zaplacený obřad a termín..to už mám ;-)
Ahojky,no děsně se to blíží...už teď jsem nervózní...ještě nemám samodržky,ale ty někde seženu.Pak nemám figurky na dort a ty vůbec nevím,kde sehnat...fňuk...už mne to lítání nebaví...
makyna...buď v klidu tohle všechno zvládneš během dvou dnů a ty na to máš ještě celý týden+pár dní ;-)
já ještě pár věcí nechávam na příští týden, nemam vybraný kytky,myrty,pohoštění pro hosty, prádlo a spoustu dalších věcí :-) už se moc těším..zítra si jdu pobrečet na kamarádky svatbu tak si to aspoň s ženichem okouknem :-D
Ahojky!
Figurku na dort mi půjčí paní cukrářka, ale asi si stejně nějakou koupím nějou svoji, "na památku"... :-D Jinak plno jich je na netu, ale viděla jsem je skoro v každé cukrárně. A taky v květinářství.
Tak už zbývá jen 17 dní,že jo qualko?Zítra jdu na poslední zkoušku šatů,nechám vytisknout menu,s ženichem napíšeme svatební řeč,zabalím dárečky pro svatebčany a je to hotové. :-p
Tak nám zbývá už jenom 10 DNUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomoooooooooooooooooooooc to ale utíká :-o :-D :-D :-D ! Tenhle víkend jsem měla rozlučku se svobodou a dopadla super. Jen mě včera nazvedli mandle v restauraci kde máme mít hostinu...nechci se ale hádat, aby nás pak ještě nějak neobrali...ach jo :-(
Nazdárek červencovky,včera jsem strávila 3 hodky na Nebozízku,kde bude probíhat naše svatba a začínám mít nervy,aby to vše dobře dopadlo.Vím,že zbytečně šílím,mám vše do detailů připravené a na Nebozízku je perfektní servis,ale stejně mi to nedá.Ach jo.