ahoj holky my máme 8.7. a nervozita stoupá každý den, spoustu nám toho chybí a ještě do toho se nám neustále mění počet hostů.
teraska: 9.6. by mi neprošlo to bude MS ve fotbale...skoromanžílek mě už upozornil, že tomu rozhodně neodolá a bude se muset koukat...tak já si mezitím budu pročítat blahopřání a rozbalovat svatební dary.
kaculka,to chápu s tím jídlem...taky si vše připravujeme sami a nemám tušení,kolik třeba koupit šunky,sýrů apod....pití už mám tak nějak rozepsané,to snad vyjde,ale to jídlo...
iris: pití už máme taky sepsaný, ale pořád mám obavy, aby všeho bylo dost a nic nescházelo. Přes den to jde, někdo zajede do obchodu, když něco bude docházet. Ale večer už nenaděláš nic :-D .
Jídlo taky musíme pořádně promyslet, aby bylo všeho dost. Ach jo, to jsou starosti, ale už se na to těšíme oba ;-)
Tak naštěstí jídlo budeme mít v tý restauraci zajištěné, to bych už se asi zbláznila... Skoro všechno mám nakoupené, ale takové ty maličkosti ne, ale i ty jsou důležité... Hlavně teď to spodní prádlo... No a nevím zda si mám koupit gelovou podprdu, je dost těžká aby mi pak nevypadla :-o musím se na něco podívat... Máte tip na dobré spodní prádlo??????
Holky já už mám zařízené téměř vše j- jen taková drobnost jako je oznámení mi trošku chybí - vyrábím si je sama a nestíhám - mám už rozdané pro svatebčany co půjdou na hostinu, ale pro ostatní nemám ještě vyrobené - říkala jsem si, ale, že pro lidi kteří nejdou na hostinu to nemusí být až tak brzo - takže když jim je dám v půlce června tak to snad bude stačit ( já se tím alespoň uklidňuju =-) )
Iris tak to ti neporadím - záleží jaké budete mít na svatbě barmbůrkožrouty, tyčkožrouty a oříškožrouty a kolik toho tam budete mít celkově(myslím jiného jídla) - já osobně nejím tady ty věci vůbec a jím to jen ve stavu nouze když nic jiného není - tak záleží jak to je u Vás - jestli tam budete mít třeba švécký stoly atd. tak bych toho moc nekupovala, ale jestli budete mít oběd a pak večeři - tak bych toho vzala zase víc
chechta: buď v klidu, my budeme mít hotový oznamka až příští týden v pátek :-) . A nějak si z toho hlavu nedělám, ty co jdou už o tom ví, takže není co řešit. Já snad do tý svatby zešedivým :-D :-D
Chechta: my právě budeme mít dost jídla celý den...tak to s tím slaným nechci přehánět,ale zas aby toho nebylo málo,no,těžko říct :-p Předběžně počítám třeba 8 x 0,5 kg arašídů, 15 x tyčinky v krabičce, 15 x velké brambůrky,nějaké makové telky...pomooooooooooc!!!!! mám špatný odhad
iris..klíííd já myslim,. že to je dost slanýho..aspoň se všechno sní a nebudete mít žádný zbytky ;-) a myslim, že většina sáhne spíš po nějakym sýru nebo salámku...brambůrkama se cpou lidi pořád ;-)
tyna,dík. :-) já brambůrky ani tyčinky nemusím,ale skoromanžel sní na posezení celou krabičku nebo sáček...Jo,taky tam bude studená sekaná a uzené masíčko a domácí pepřovej a paprikovej salámek...mňam...pomáhal vyrábět skoromanžel ;-)
Ahoooooooooj! Tak my máme taky 8.7.2006!! :-) ! Už se to blíží! Jenom se 36 krát vyspinkám a budu paní :-D ! Ale musím si přiložit ruku na srdce, nervóza mě pěkne bere a kamarádka je ze mě pěkne nešťastná. Pořád mě totiž napadaj nějaký blbosti co se určitě přihodí v den"D". Jinak máme už skoro všechno zařízeno. Jen se ještě domluvit s kameramanem a d.j.-em(jestli bude mít dost slovenských písniček). A maximálně týden před jít na cizineckou policii pro osvědčení, nebo jak se tomu říká.
A navrhuju holky abychom šli stávkovat za hezké počasí!!! To aby jsme si pak ještě na červenec šli půjčit pelerínu aby nám nebyla zima :-( :-D !!!
bielanevesta: Hmmmm, z toho počasí mám také hrůzu. Máme stejný termín jako vy a obávám se, že asi umrznem :-D .
Čím je to blíže, tím mě začínají přepadat podivné pocity, mrazení po těle a tak. Ale na druhou stranu se na to strašně těším. ;-)
1kaculka: Já mám ze zlého počasí 2 násobnou hrůzu, protože máme obřad venku pod holým nebem :-S . Sice je tam ještě možnost to udělat pod střechou, ale jistě uznáte, že "bez střechy" to bude mnohem hezčí ;-) :-) !
Ahoj nevěsty - my to máme "až" 22.7. a taky se obávám špatného počasí - budeme se totiž fotit v botanické zahradě - klidně může být i zataženo - jen ať neprší. Jinak nervozní zatím moc nejsem, ale určitě to brzo přijde :-D - mě zbývá ještě 50dnů :-|
bielanevesta: Neboj, to počasí se určitě vybere. Slyšla jsem dlouhodobou předpověď a koncem června se to má všechno vybrat a má být slunečno a teploučko. Nikdy předpovědím nevěřím, ale teďka poprvé ano, doufám jako blázen :-D :-D
Taky doufám,že bude hezky...chceme se fotit samozřejmě na hradě...ale pak venku na louce a u rybníka u té chaty,kde budeme slavit,nesmí pršet!!!!Prosííííííííííííííííííííííííííííííím ;-)
My to máme za 50 dnů,ale taky jsem nervózní,aby se podařilo vše dát dohromady.
Tak zítra jdeme rozdat zbytek svatebních oznámení rodině. Ještě budu muset nějaké poslat, ale to jsou už jenom detaily. Člověka alespoň uklidňuje, že už skoro všechno má :-) ! Jenom to počasí...ale snad se vyčasí :-D :-D
S tím počasím je to naprd, ale zas si říkám že skoro každý rok bylo teplo a hezky květen - červen a když teď je hnusně, tak v tom červenci přeci musí být krásně!!!!!!!! :-N
Tak včera to počasíčko vydrželo jen dopoledne :-( ! A teď je tak všelijak, chvíli svítí sluníčko a chvíli je pod mrakem :-( ! Ale je to furt lepší než kdyby padal sníh :-D :-D :-D . Ale můj názor je, že když je celý jaro ošklivo, červenec bude NAAAAAAAAAAAADHERNEJ :-D !!!!!!!!!!