docela mě štvou že nám zrušili step, ten mě moc bavil a to posilování se Zuzkou je tady dlouho, ale jak chodím do práce, tak to holt vždy protáhnu - ještě že to má jednou týdně :-)
hele tak jsem psala do toho olympusu a oni mi poslali normálně návod - to čumím!!! Fakt se vytáhli - tak to mají u mě plus a další foťák bude zase od nich :-D
kde na uších???? :-D :-D jasně je to o pocitu - no já když budu stíhat chodit do práce v poledne, tak odpoledne s tebou cvíčo dám, ale to se kdyžtak dopředu domluvíme ;-)
jo viď - já čekala, že mi napíšou, že mi ho pošlou za cenu tu a tu a oni překvapili!!! 8-)
Na uších zrovna ne :-D Jojo o pocitu nafouklého břicha :-D Já jsem prostě s tím přežírám nemožná. ]-( Určitě se domluvíme, chtěla bych od pondělí "opravdu už začít" :-)
Ještě jsou seriózní mezi námi. :-)
Ahoj holky, jak je? se nám to počasí už začíná pěkně kazit :-(
Můžu se zeptat, jakou značku máte pračku? Řeším jakou si mám koupit? Váhám mezi Whirlpoll a AEG ;-)
Tak nejlepší pračky má Miele, to je jasný, ale ty ceny to je o ničem jiném. Já bych řekla, že každý prodejce doporučuje něco jiného, takže pak stejně záleží jen na Tobě, co si vybereš.
No váhala jsem mezi Whirlpool za jedenáct to je A+ a tahle AEG je A++. Je prostě o katetegorii jinde a teď je do dneška v akci. A já sama teď aeg mám a nemohu si ji vynachvalit.