tak to máš pravdu 8-)
tak jsem se včera rozhodla, že začnu trochu fotit, myslela jsem, že si pořádně nastuduju příručku - to víš že jsem jí nenašla... tak teď nevím, kde bych jí zvala :-(
Olympus - Camedia 5000 - je to taková stará šunka, ale fotí krásně, já jí našla jen v AJ, což je mi na prd a stejně tam bylo jen to jak se zapíná a vypíná :-S
to jo to já taky, spíš mám jako na mysli, co a jak fotí, jak to nastavit když fotím to a to, jaké světlo a kde by mělo být a tak... to víš, já mačkám, otáčím kolečkem různá nastavení, ale co je na co, to bych chtěla vědět víš :-N - nevím jestli by se tady dal někde zaplatit kurz focení :-S
:-) jo taky mě to napadlo :-) až se pak domluvíme, tak vezmu sebou tu mojí šlupičku a zeptám se jí. Jednou v novinách vycházely CD s kurzem fotografování - tak to jdu najít :-D a večer sednu k foťáku a budu zkoušet :-D
jo jo už jsem to šmrdlala o víkendu, ale právě mi nešlo to nastavení když chci fotit makro a tak - pořád jsem to měla rozmázlý a tak.... takže uvidíme :-D
Chleba s lučinou a sýrem, ale už jsem to slupla k svačině :-D
Vůbec nevím, já na ní nechodila. Chtěla jsem jít dneska konečně na Andreu, jenže mě zase chytly záda ]-(