já když jsem jezdila do KM, tak jsem vždy přijela, o víkendu se mi udělal, pak jsem odjela - týden se mi to léčilo a za 14 dní jsem zase jela z KM domů, tak se mi zase udělal - to bylo něco hroznýho ;-(
Dobré ránko.... tak jsem si dočetla diskusi "Havlíček" a docela mě to šoklo - takže bacha dámy, aby nás někdo neosočil, že si nepovídáme o Hluboké nad Vltavou :-S
tak ti nevím, právě jsem dočetla další článek o tom zázračném balíčku co má státu ušetřit několik miliard a jsem z toho nějaká v rozpacích... takže oni seberou peníze rodinám, ale na svoje platy si šáhnout nenechají - debilové jedni zapráskaní.... ]-( ]-( chápeš to? ... tak plno lidí přišlo o místa, jsou ve stresu a teď jim ještě seberou dávky a příspěvky... já tohle fakt nechápu ]-( ]-(
jo jo napsala jí to dobře - mě připadne že to "adminka" moc hrotí .... to je to samý, jako kdyby napsala na jednu diskusi, že mají přejít na koníka, když tam probírají kočárky a tak.... fakt nechápu.... :-|
právě - a ještě si vezmi, že třeba ty lidi nepřišli o práci vlastní vinou.... nedokážu si představit jak to bude fungovat... podle mě víc co vzroste? Lidi nebudou mít na nájmy, na energie, budou žaloby, exekuce - no to to bude vypadat... ale pánové si budou plácat po ramenou, jak to všechno krásně dopadlo, že státní rozpočet je menší.... no radši se o tom nebavit, nebo se mi zvedne tlak ]-( ]-(