hele, já ho mám rok a jedu jen jeden program - nějak se mi to taky motá a hlavně, jak jsme jen dva, tak ta myčka není nikdy plná, takže dávám na půl programu - ale jinak super - takhle naleštěný příbory snad nebyly ani jako nové :-)
určitě - jen ještě občas nevím jak to tam pořádně naskládat - mám nějaký větší talíře a občas se mi stane, že ta vrtule o to zavadí :-( takže někdy strávím nad naskládáním pěknou dobu
jo jo i jsem to zkoušela postavit a točit :-D :-D no jsem prostě PAT A MAT :-D :-D ale jinak jsem spokojená, je teda pravda, že budu kupovat ještě jeden servis, protože aby se mi to zaplnilo, tak dva jsou málo... jo a víš o čem stále dokola přemýšlím, co třeba talíře nebo nádobí, které bude v myčce 2-3 dny - vymyčkuje se to pořádně, i když něco zaschne? .... :-(
Já myslím, že to bude u mě podobné, než to vychytám :-D Já zase řešila, že myčka nemá samostatné předmytí, ale ona to má u každého programu, takže v pohodě. Jestli máš samostatné předmytí, tak to je právě na to nadobí, co máš v myčce víc dnů :-)