Zdravím všechny,
koukám, že téma "hubnutí" je pořád velice populární. Po tom co jsem se v "albu příprav" zmínila, že jsem před svatbou zhubla 10 kg má IP byla plná. Proto píši sem, jak jsem to dokzala. ;-)
Hubnutí nebylo vůbec jednoduché, trápila jsem se, ale zhruba během 2 mesíců jsem těch 10 kg měla dole. Stačilo změnit jídelníček a přidat trochu pohybu.
Já jsem vždy byla celkem štíhlá až do doby co jsem začala před 2,5 lety žít s manželem (tehdy ještě přítelem), začala jsem pěkně vyvářet, teplé pozdní večeře atd... a pěkně tloustnout.
Každý jsme jiný, já zhubla asi takhle: ráno normální snídaně(což já nikdy nesnídala), během dne jogurt, ovoce, zelenina a od šesti už nic, dvakrát týdně aerobic.
No a vyšlo to.
:-)
@valerie27 ještě mě tak napadlo, že s tím průjmem by to sice nebylo vidět, alesměla by sis někde dřepnout, to by se pak ukázalo v celé kráse :-D :-D :-D
@lamorgaine To by byla panecku podivana, ze ? :-D A ty svatebni fotky, wow. Byla bych znama na vsech internetovych servrech...No to by bylo panecku :-D
@lamorgaine Ja je mam rada, holky moje, co o to, ale jenom se nic moc nevmestnaji do tech satu, takze pet kilo chci dat k vuli tem satum hlavne....no, a taky si rikam, ze treba pak za rok az dva kdyz budeme chtit mimco a priberu tak max.10 kg, ze je porad lepsi mit 65 nez 75 atd....
@valerie27@lamorgaine Holky nějakou odměnu si zaručeně vymyslíme :-D minimálně si koupím něco nejkrásnějšího na sebe :-D na normálního člověka jako na mě, že jo :-D
A dneska večer budu cvičit doma!!!!! A jak ne, tak....................tak se budu stydět :-D
A hlavne, ja byla cely zivot jak bomba a kdyz jsem zhubla tech 8 kg a bylo to na me videt a odevsad jsem slysela jak moc mi to slusi, tak jsem si rikala ze dam jeste pet....je mi 28, bylo na case s tim neco udelat, uz jenom pro ten uzasny pocit sam ze sebe ;-)
@kitinka76 Jsi se prepsala, mela jsi prece v planu napsat: jestli do svatby shodím na svých vysněných 68kg, tak se určo odměním....................permicí do fitka :-D
@lamorgaine A kdyz si predstavim, ze by bylo hned na novy dum vydelano, ani bysme nemuseli rekonstruovat byt a mohla bych se odstehovat za tebou k tem arabacum.... 8-) Musim o tom vazne pouvazovat... ;-)
@kitinka76 Tak si koupis permici na zumbu a kdyby jsi nahodou zhubla na 65 tak by jsi si zaslouzila uz i fungl nový bicykl....ktery by ti samozrejme koupil tvuj vyvoleny... ;-)
@valerie27@kitinka76@lamorgaine
Holky, já mám takovou radost že jsem vás našla :-D :-D mě to úplně nakoplo, fakt :-) :-)
V pondělí máme s drahým výletový den, takže to si extra jídlo plánovat nemůžu, protože nevím, kde skončíme, ale od úterý pojedu ten detox :-D jééééé já se těším :-)
já začínám od pondělka!! Přísahám!! Ať se propadnu do západního Německa jestli kecám :-D Dívat se jak se všichni cpou u telky popcornen a já rozinky :-p :-p a navíc s mojim chlapem furt kafujem. Místo miláčku uvař kafe... lásko udělej mi čaj se zázvorem :-S
@kitinka76 Joooo, to das. Mas nato, jsi nejlepsi...ale ma to jeden hacek...musis zacit uz ode dneska, hnedka tedka. Jdes do toho? HNED. Nee ze bude vikend, tak se jeste nacpes atd...proste od tedka a na ostro ;-)
Ja do predvcerejska pila taky kazde rano kafe s mlekem ale ted uz jsem si dala druhy den vlaznou vodu s citronem a panecku, co vam budu povidat..... Tak se mi vzdycky nastartuje metabolismus po ranu, ze jsem rada ze dobehnu na ruzovoucky vonavoucky slunickovy zachudecek ;-)
@valerie27 nemám zázvor, celozrné těstoviny, citron, hnědou rýži... tohle v Jednotě nekoupim :-( musím na druhou stranu města do zdravé výživy :-( A cpát jsem se nechtěla, ale když váříš pro tři hladovce neochutnej!!
@spring82 My jsme taky rady ze te tu mame.... uz tu keframe jakovou dobu o hubnuti ale jeste zadna z nas neprisla s napadem ze si dame takovou "hecovku" kdo vic zhubne - zdrave samozrejme, a nebo udela nejaky pokrok po urcitem case...je to velmi mile oziveni, slunickove samozrejme. My se tu vsechny mocinky zbozninkujeme, vis? :-D