Zdravím všechny,
koukám, že téma "hubnutí" je pořád velice populární. Po tom co jsem se v "albu příprav" zmínila, že jsem před svatbou zhubla 10 kg má IP byla plná. Proto píši sem, jak jsem to dokzala. ;-)
Hubnutí nebylo vůbec jednoduché, trápila jsem se, ale zhruba během 2 mesíců jsem těch 10 kg měla dole. Stačilo změnit jídelníček a přidat trochu pohybu.
Já jsem vždy byla celkem štíhlá až do doby co jsem začala před 2,5 lety žít s manželem (tehdy ještě přítelem), začala jsem pěkně vyvářet, teplé pozdní večeře atd... a pěkně tloustnout.
Každý jsme jiný, já zhubla asi takhle: ráno normální snídaně(což já nikdy nesnídala), během dne jogurt, ovoce, zelenina a od šesti už nic, dvakrát týdně aerobic.
No a vyšlo to.
:-)
@lamorgaine Ja fakt nevim, proste to chutna jako mydlo...ja mela suseny zazvor, fakt chutnal mydlove a ted to mydlo citim i v zazvorovem caji i v zazvoru...ale ja to zvladnu ;-)
@lamorgaine Ja kdyz jsem mega nervozni tak mam teda prujem, ale nezvracela jsem z nervozity nikdy.... To by byla obrovska skoda, kdyby jsi si poblila ty tvoje krasne saty.... Musis to dat i bez zvraceni ;-)
konečně jsem vás dohnala!! Jasně že se přidám. Výšku mám 170 cm, aktuální váha 70,5 míry netuším prsa a boky něco mezi 95 až 100cm. Pasem se mi teda chlubit nechce, ale stejně to musím přeměřit ;-)
@kitinka76 ty jsi velkáááá, jako myslím vysoká :-D
Míry dám až zítra, se mi tu teď nechce před háďatama poskakovat nahá s metrem v ruce :-D, to musím až večer nebo ráno :)
@lamorgaine To je pravda....a vzdycky musi byt neco poprve, co? :-D Ty vogo, ani nemluv. Uz at je ta svatba za nama :-D To budeme teda fajnove nevesty, to ti povim :-D
@valerie27 No zvracet chodis taky na zachod, ne? :-D Ja jen reagovala na to, jak jsi rikala kdyby sis poblila saty :-D :-D jezisi to je rozhovor, co? :-D
@lamorgaine nervy občas mám, ale mon (Raduška naše sluníčková) mi poradila lokální anestetika (rum, vodka) a antidepresiva (fernet) prý to funguje líp než třezalka, nezpůsobuje to fotosenzibilitu, ani nesnižuje účinnost antikoncepce :-D :-D
@spring82 Pod satama by to tak nebylo videt jako kdybych vrhla primo na ty saty...ale ten smrad :-D no, to je fakt, tema na urovni :-D Radsi naplanujme jak se odmenine az zhubneme tech 5 kg
@lamorgaine Ja pujdu do svatebniho salonu ve kterem jsem si koupila ty saty a necham si je upravit presne na telo....uz budu hubenoura nejhubenourovatejsi a satky mi padnou jak ulite...a budu vedet ze do svatby proste musim vydrzet :-D
@kitinka76 Ja mam problem ty moje holky narvat do tech satu, je to hrozne na fest, fakt je to nutnost dat tech pet kilo dolu, bo jsem byla debžon a koupila jsem si saty uplne na fest s tim ze do nich zhubnu...ted mi nezbyva nic jineho nez to fakt dodrzet