Ahoj děvčata a mladenci,
milé nevěsty a ženichové.
inspirovali mě podobné diskuze kolem našeho roku narození.
Tak ho zakládám. Budu ráda když se nás sejde více.
Já jsem se narodila 3. Marca ,zatím svatbu nechystam,rada bych,iba že nemam toho pravého.
Těšim sa nan.
To je zatím vše.Tak holky piste,piste. ;-)
Ja na tom nic nevidim kdyz se nekdo vdava treba i v 18 letech!!Vzdyt to driv byla uplne normalni vec a podle meho nazoru bylo mnohem mene rozvodu nez je ted!Jen za posledni roky ta vekova hranice se zvedla!Ja se taky ted budu vdavat a nevidim na tom nic zvlastniho!Jen okoli se na to diva trosku zvlastne,kdyz to slecne neni minimalne 25 tak je asi na vdavani pro spolecnost moc mlada!Ale to snad zalezi na ni neee??
Ahojky Holčiny,
jsem taky ročník 86 a svadbu jsem měla vloni v prosinci tedy v 21letech. Vůbec mi to nepřišlo brzo, jsem prostě takový rodinný typ :-) Celé okolí to vzalo úplně v pohodě až jsem se divila, protože dnešní trend je mít svatbu okolo 30 a před tím si užívat. Nic proti tomu, ale můj názor je, že nejkrásnější je užívat si ve dvou ;-) !!!
Omlouvám se za tu svadbu, myslela jsem samozdřejmě SVATBU :-N No nedivte se, jsem v práci, tak píšu na tajno a nekontroluju co napíšu. Mějte se krásně!
sunik: jak se to pojevuje ty mateřské pudy, já to mám tak že koukám s úžasem na každý kočárek a každé dítě v mých očích je dokonalost sama...a už mi ani nevadí dětský křik a už nemám chut každé ječící dítě přizabít .) :-N
mariola: Tak u mě se to projevuje podobně. Koukám do každého kočárku, na každé dítě. Ale, ne že by mi nevadil křik některých dětí. Některé děti jsou uřvané až moc. Kamarádka má holčičku a s tou když si hraju, tak to bych si jí nejradši odvezla domů s sebou..:-D Prostě, to cítíš, že bys chtěla miminko. například přemýšlím, co by bylo, kdybych už ho měla. Co bychom dělali atd..:-) Možná jsem magor..:-D