Ahoj děvčata a mladenci,
milé nevěsty a ženichové.
inspirovali mě podobné diskuze kolem našeho roku narození.
Tak ho zakládám. Budu ráda když se nás sejde více.
Já jsem se narodila 3. Marca ,zatím svatbu nechystam,rada bych,iba že nemam toho pravého.
Těšim sa nan.
To je zatím vše.Tak holky piste,piste. ;-)
Ano nasla. Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne :-D To je tak vidno ked sa dvaja ludia beru z lasky! Hlavne na fotkach. Ja som raz fotila jednu svadbu a strasne som bola nestastna, pretoze ani zenich ani nevesta sa cely sobas na seba nepozreli! :-S
AHOJKY holky jste tu některá???My s přítelem svatbu sice už trošičku plánujeme ale zatím nevíme vůbec kdy to vypukne, přítel má před sebou ještě 2 roky školy... ]-(
Ahoj! Lil, ako my, ibaze nas vytopili tak sme museli nasetrene peniazky vrazit do rekonstrukcie bytu... ;-( Ja uz planujem aj mame dohodnute co a ako chceme, ale samozrejme to sa podla mna aj tak vsetko zmeni...Do 25 vydata asi aj tak nebudem..... :-(
Ahojky deesse, do 25 bych už chtěla být vdaná ale uvidíme jak to všechno dopadne, bydlíme s přítelem v pronájmu a tak přemýšlíme zda tam zůstat nebo raději koupít dům a splácet hypotéku místo nájmu...Tak taky nedokáži říct kdy se svatba uskuteční...No uvidíme co nám ten život připraví, třeba budeme mile překvapené :-)
My sme minuly vsetky nasporene peniazky na vymenu okien a jednu izbu sme zrekonstruovali.
Este obyvacku, chodbu, kuchynu, kupelnu....... :-N
A aku chcete mat svadbu? My zahradnu...
Chtěli by jsme mít svatbu v kostele a vždy jsem snila o velké svatbě někde v hotýlku s velkou venkovní terasou....Tak tak nějak by jsme si to přáli.. :-)
Je to moc krásný...V sobotu jsme se byli s přítelem podívat na zámek do Lednice a byla tam nějaká luxusní svatba přímo v prostorách zámku....Měli nádhernou výzdobu a vše prostě dokonalé....Byla to nádhera...Měli také venkovní terasu mělo to jakési kouzlo... Fakt boma... 8-)
To máš pravdu vše záleží na penězích, nechtěli by jsme se nějak omezovat a tak jan našetříme dostatečné množství penízek na to aby svatba mohla být podle našich představ hned se do toho vrhneme... x-)
Tak nas vytopili asi tak, ze striekala voa zo satrciek a kompletne cely byt bol vytopeny a to sa neda odkladat! Vytopili nas pred dvoma rokmi a este teraz nam opadava nanovo vymalovana omietka! Katastrofa.....Spalnu sme uz nechali tak, ale do obyvacky pojdu jednoznacne vyrovnavacie tapety! :-(
Tak to mě moc mrzí, je to neštěstí ale co se dá dělat, držím vám pěsti aby vám ta rekostrukce dobře dopadla a aby jste měli krásný útulný byteček... ;-) Já už dneska musím, jdu k zubaři ]-( ale zítra jsem tu zase.... ;-)
Ahoj,tak jak travite odpoledne?Nam tady porad prsi,a prsi ]-( Snad se udela nejak lepe.Chceme vyrazit nekam sem na dovcu /tedy do Cech, ale zatim jsme to kvuli pocasi odlozilli na neurcito.Moc se nam ten cervenec nevyviji :-| Zlate slunicko ;-)
Ahoj Womann! Tu poprsalo, na nieco to bolo dobre pretoze som zistila ze mam derave tenisky :-N , a teraz tu je naozaj otrasny tlak! Niekde v Australii je vsetok, toci sa mi hlava a len sa tak gulam...... :-S