My z roku 1986. Přidáte se?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj děvčata a mladenci, milé nevěsty a ženichové. inspirovali mě podobné diskuze kolem našeho roku narození. Tak ho zakládám. Budu ráda když se nás sejde více. Já jsem se narodila 3. Marca ,zatím svatbu nechystam,rada bych,iba že nemam toho pravého. Těšim sa nan. To je zatím vše.Tak holky piste,piste. ;-)
Odpovědět
nev.pet.: to máš dobré datum narození :-D
Odpovědět
Profilova fotka
modixi skoda ze nechodis s mym svagrem :-D :-D :-D :-D by sme vsechny nevesty oslavovali spolu ja su narozena 18 svagrova 17 a hledame nekoho do party na 19.8 :-D :-D :-D :-D :-D jenom ten posledni svagr se do toho moc nehrne ale hezky je to jo :-N :-D nevestapetulka moje mamka je narozena 24.12 ;-) :-)
Odpovědět
ahojte baby, hlasim sa do klubu, ja som osmickova (8.8.1986) :-D no a svadbu planujeme s mojim drahym na jun buduceho roku ;-)
Odpovědět
holky a studujete nebo pracujete? nebo oboji? ja studuju, nemuzu nejak sehnat praci, svatbu bych rada, ale nemam na ni penize, tak proto se vas ptam, jak to delate ze na ni budete mit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak ja kdyz sem se vdavala tak sem studovala a zaroven mela praci x-) ale to sem byl aspise vijimka chodila sem po skole do obchodku prodavat na dve a vice hodin podle toho kolik sme meli hodin vyucovacich no a protoze mne se uci lehce tak sem nemela problemy s ucenim pak .... takze ja sem si zarobila na saty a tak prave timto ale byly to moje dve vyplaty plus sem jese pobirala mamka me davala sirotske po tatkovi ...no a svadbu teda hositnu platili rodice my meli jenom obed v restaruaci objednany....takze to nebylo moc drahe dokopy asi 12 tisic i s pitim..... :-) jooo a ted su na materske :-D
Odpovědět
jeee hejdito gratuluji :-D aha, no sehnat teď práci, to je docela problém, hlavně co mám něco rozjetého, tak je na plný úvazek, chodím na denní (rozvrh by byl dobrý na částečný úvazek) ale už si nemůžu vybírat jestli tuhle práci nebo tamtu. Nechci aby nám celou svatbu platili rodiče, možná to zní že chci vydělávat jen kvůli svatbě, ale tak to není, je spoustu jiných věcí... a jak dlouho jsi na mateřské? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dekuju no ted tri roky a nejky mesic na vanoce mi bude zbivat este rok a pul.... my si platili okrem toho obedu vsechno sami a pak sem jeste sli do hotelu na svatebni noc a jak na nas pani recepci koukala a jeste i hoste v restauraci ja sem mela jeste svatebni saty :-D :-D jooo bylo to moc hezke rada nato spominam :-)
Odpovědět
to je fajn že na to ráda vzpomínáš... já ti ani nevím, jestli se svatby dočkám... snad někdy ano. děkuju žeš napsala!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte kočky,tak sa pridavam medzi nás :-D ja som 6-kova :-D 6.6.1986 :-D taký diabol :-D :-D a svadbu chystame 3.9.2011 tak sa už tešim,bolo už na čase po tooooolkých rokoch :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé tanicko696, to máš krásné datum :-D Já teda pracuji už skoro 4 roky v jedné malé stavební firmě. Šetříme co to jde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem vaše vrstevnice z července. Studuju a občas trochu pracuju v příbuzným oboru (architektura - byt.design), se svým klukem bydlím na koleji a nikam se nehrnem, máme ještě 2 roky studií před sebou :-D No - ale je fakt, že pomalu ale jistě se moji vrstevníci (i spolužáci o rok mladší) začínají ženit a vdávat a pořizovat děti :-) Tak uvidíme, kam se všechni bude směřovat :-)))
Odpovědět
jasminova: to je pravda, většina našich vrstevnic anebo i mladších holek se vdává nebo už mají aspoň roční dítka. však náš čas taky přijde ;-) tanicka696: máš fakt pěkné datum narození, já mám zas rodném čísle ono magické 666 :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojte kocandy :-D taky se pridavam :-D my chystame svatbu na carodky 30.4.2011 a ja jsem aprilove strestidlo :-D 1.4.1986 :-D :-D :-D mimco sice planujeme, ale nedari se a tak tomu nechavame volnou ruku,vsak to jednu prijde. My s pritelem zijeme v rakousku, ale svatbu chceme v cechach.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, taky jsem ročník 86, vdaná a právě čekám miminko. Všechny vás tady zdravím!!
Odpovědět
drzu: jeee ahoj :-) , září - říjen narozky :-D ? a v kolikátém jsi měsíci?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, přidávám se ke svýmu ročníku! Jsem srpnová a v září se vdávám.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
je tu ticho jak v kostele, halo dívčiny kde jste? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojk holciny tak ja se k vam pridavam,jsem dubnove ditko,takze mam tvrdou palici :-) jinak vdavat bych se mela v breznu a na miminku pracujeme :-) na oboje se moc tesime....
Odpovědět
Profilova fotka
@petrajavor Vítej mezi námi. :) I přes opakované pokusy je tahle diskuze pořád přinejmenším "ospalá". :-) Já mám dneska v práci trochu volněji, tak zevluju tady.
Odpovědět
jee konečně se to tu trošičku rozjelo :-) holky taky bych se už vdala, ale peníze.. ale hlavně že se máme s chlapem rádi :-D
Odpovědět
ahojte, hlasim sa k vam, narodky mam v maji, svadba bude v auguste, pomaly sa nam to blizi ale nastastie aj vybavovaciek pomaly ubuda :-)
Odpovědět
ahojte :-) ja som január 86 a už trištvrte roka som vydatá :-) ako to len letí
Odpovědět
holky vždyť vy tu vůbec nejste, kde jste všechny?
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle téma je vážně ospalé. Holky, rozjeďme to! :-)
Odpovědět
tak jo :-) povídej něco :-D
Odpovědět
@assol koukala jsem na tvé album, které šaty tedy nakonec vyhrály a budeš se v nich vdávat? také jsme četla že tě čekají státnice, a kde studuješ? neboj to zvládneš, hlavu vzhůru ;-) (i když mě když to říkali min,rok touto dobou tak jsem jim taky nevěřila, ale dopadlo to dobře) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hubertka Paráda, rozjíždíme! :-) Nakonec nevyhrály z alba ani jedny, našla jsem si návrhářku a momentálně mi nějaké vymýšlí - ty co mám v albíčku jsou inspirace. Jo, státnice mě bohužel čekají (už skoro za týden, uááá!) a až po nich budu řešit svatbu, studuju práva. Tak teď ty. :-)
Odpovědět
@assol studuju specku v Praze, už jsem jedny státnice měla, nějak to utíká a příští rok další... hlavně z diplomky mám strach, stále nevím, o čem psát... Svatbu řešíme s přítelem zatím jen co bychom asi chtěli, nemáme nic konkrétního, ani místo, já a šaty- to bude velký problém, měla bych to řešit už teď :-) . Chtěli bychom ji asi taky v září, byli jsme už na dvou v září a moc se nám to líbilo, nebylo takové vedro, zkrátka bylo to moc příjemné :-) . Takže práva studuješ v Praze? četla jsem tvé motto že noční můry vystřídaly noční můry o státnicích, mně se na dnešek zdálo že počítám nějaký data ve výzkumu, no hrůza, já a matika - nikdy to nešlo dohromady, ta zk z výzkumu mě čeká až za rok a už teď se mi o tom zdá :-( ale po složení státnic se mi zdálo že si mě zavolali ze střední a musela jsem dělat znovu maturitu z němčiny :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hubertka Jé, na specku jsem se hlásila! To máš bezva obor. Září bude fajn, doufám, my jsme se rozmýšleli mezi květnem a zářím, právě kvůli tomu, že nechceme, aby bylo horko, tak snad počasí vyjde. Já mám hrůzu ze svatby pokažené počasím, takže máme naštěstí variantu vevnitř i venku. Noční můry ze státnic mám taky pořád, už aby to bylo za mnou. Jdu 1. června, takže napětí kulminuje. :-) A s matikou tě naprosto chápu, mně z ní hrozil na gymplu každej rok reparát... Jo, práva dělám v Praze. (Bohužel. Kdybych je dělala v Plzni, třeba už bych měla doktorát. ;-) )
Odpovědět
@assol :-D to jo v Plzni, ale domnívám se, že tam bylo a je spoustu poctivých studentů, no jako všude. A pročpak nestuduješ specku? nevyšlo to nebo jsi nakonec dala přednost povolání kde jsou trochu větší peníze? :-) je to krásnej obor, to jo, ale náročnej, jsem původně chtěla na medicínu, ale bohužel... A kde se budete brát? jestli to není tajné :-) ? právě že jsem měla min.rok ve škole pedagogický výzkum a musela jsem si ten zápočet zopakovat, neboť jsem nespočítala ty nesmysly co po nás chtěl...příští rok to bude asi to samé... už víš jakým právním směrem - dá-li se to tak nazvat se budou ubírat tvé kroky? nebo prostě co tě chytne?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?