Ahoj děvčata a mladenci,
milé nevěsty a ženichové.
inspirovali mě podobné diskuze kolem našeho roku narození.
Tak ho zakládám. Budu ráda když se nás sejde více.
Já jsem se narodila 3. Marca ,zatím svatbu nechystam,rada bych,iba že nemam toho pravého.
Těšim sa nan.
To je zatím vše.Tak holky piste,piste. ;-)
no asi vecer dame husty pokec ako dalej vcera sme sa vratili z dovolenky a bolo uzasne a vecer sme sa uz pochitili no a on je blizenec takze rozdvojena osobnost
hej hej, blíženci sú taký..., asi budeš musieť prehliadať tie jeho nálady, inak by si sa asi zbláznila..., nech je to akokoľvek, držím palce, nech vám to vyjde!!!
a kdeže sú ostatné baby? by sme to tu mohli troška "rozprúdiť", nie?! :-D
gebriela: :-D
baby ved uz sa vydavaju aj holky z rocniku 1988, doteraz som to brala vzdy ako malducke baby, a ony uz maju po 20-tke, niekedy si uz pripadam stara x-)
hahah...cafte, aj ja som 2.11.1986 :-D :-D :-D :-D a svadbu budemem mat nabuduci rok v maji 8-) ja sa citim uz stara na svadbu, vzdy som sa chcela vvydavat v 18 tke hahahahah :-D :-D :-S
moja sestra ma 35rokov a ma uz dve deti(dcera 15, syn 9) a minule sme sa chystali von, ze si pojdeme niekam sadnut a ta 15rocna dcera jej hovori:" mami, prosim ta, kam ty chces ist v strednom veku" :-D .....tak ja neviem
Taky se hlásím-19.12.1986 a vdávám se 3.10.2009-takže přípravy probíhají v plném proudu.
Já si teda připadám mladá-a když jsem šla vybírat svatební šaty,tak se na mě v salónu dívaly jako na mladé tele,ale je pravda,že mě lidi typují tak 18,tak to bude asi tím... :-D :-D