Ahoj holky,
nenašla jsem tady podobnou diskusi a myslím že to tady bude divoké, když začnu toto téma, ale nedá mi to. Příští týden se s manželem chystéme do swingers klubu, mám trochu obavy, máte s tím tady některá zkušenost? :-)
to mne sice taky, ale ten klid a ta pohoda....ja bydlela s kamoskou asi 3/4 roku a nikdy doma nebyl bordel a nikdy jsme se nehadaly atd...no vis jak. A kluci k nam chodili jen na navstevu
tak to znám kristi, taky jsem tak bydlela s kamoškou :-) akorát mě nechtěla :-D :-D :-D sme si z toho pak dělaly srandu :-) ale soužití to bylo fajn...
asi kdybych měla být s babou, tak mě osud do cesty zavál takovou, pro kterou bych hodila všechno za hlavu... ;-)
:-N jéééšiš to nevím, asi by to musela mít napůl jak já, jednou taťka a jednou mamka :-D a postavou menší jak já x-) a trochu akční, aby přebila tu moji přibývající lenost :-)
kristi, já jsem si netroufla, už tak tě otravuju dost :-N :-D :-D
aby nám ta chalupa nespadla na hlavu :-D :-D ale je fakt, že v tomdle trošinku závidím Luise ;-) , že jim to s těma známýma klape, já bych měla strach, že se ty vztahy po...