Ahoj holky,
nenašla jsem tady podobnou diskusi a myslím že to tady bude divoké, když začnu toto téma, ale nedá mi to. Příští týden se s manželem chystéme do swingers klubu, mám trochu obavy, máte s tím tady některá zkušenost? :-)
lno, přestanu dělat ramena a přiznám, že jsem taky trochu pod pantoflem... ale zas občas se to obrátí...asi jak u čeho... ale oba máme rádi, když "u toho" jsem nahoře já :-D
tak to me nahoru nedostanou ani parem volu, jednak bych spadla a jednak nemam rytmus v tele a nastesti ani muz to po me nidky nechtel. Podpantoflak jsem ja, ooooobcas se vymenime..
ja se na chvili pridam, nez se vrati muz ze sprchy.... ja cim jsem starsi, tim jsem vetsi podpantoflak... driv jsem byla takova vic akcni a udaval jsem styl "hry" ale posledni dobou se nechavam hyckat a nedelam skoro nic.... jen si uzivam..... a je mi jedno jak..... :-)
nocturno: fuj Jiří :-S a zdravím Vás, musím říct, že to je hodně zajímavá a dá se říct inspirativní diskuze ... odvážlivec Luisa se někam poděla, kdo ví kam...
jinak já k tomuhle tématu říkám, že já bych do toho nešla ... sice mě ta myšlenka dost vzrušuje ale za prvé mám doma trošku konzervativce v tomhle oboru a já bych si to neriskla - z toho důvodu co se přihodilo i Luise.