Ahoj holky,
nenašla jsem tady podobnou diskusi a myslím že to tady bude divoké, když začnu toto téma, ale nedá mi to. Příští týden se s manželem chystéme do swingers klubu, mám trochu obavy, máte s tím tady některá zkušenost? :-)
kristi to je fakt ;-)
pandi, mě to láká :-)
sabi, ale jde o to, že se můžeš zabouchnout, nebo si někoho z nich omylem :-N vybereš za milence(ku)...toho se bojím!!!! city jsou naprd :-D
teeeeda holky..... vy tu normalne uz verejne organizujete hromadou akci cca 8 lidi v chate 1+1 .... uz ted se tesim, jak to dopadne..... malo mista... hodne lidi.... :-x .... ma ta chata aspon zahradku, kde by se mohlo pokracovat??? :-. ;-)
sabi co máme jasný??? co když si padnem TAK do noty, že nám to rozvrátí manželství???? a nebo se přííííšerně zamiluju do Pandy nebo do Kristi!!!!!!!!!! :-N :-D
nyky, já tě milovat nemůžu, protože jsem na tebe furt naštvaná, že jsi na tom soustřeďku vyhrála MISS :-D
holky ti můžou potvrdit, jestli se ztotožňují s popisem tvé ideální partnerky a uvidíš...:-D
holky, dát to jako dárek k Vánocům - tak ani nemusíme utrácet za dárky, ne? :-D
:-D :-D :-D :-D sabčóóóó coóó??? si to nepamatujůůůů?? :-D :-D :-D
ješiš ajo ten půj popis :-N :-N že sem rač nedržela pusu :-p :-D
to by byl asi mega dárek 8-)
satyyy, myslím, že by na té vesnici, kde máme chalupu bylo povzdvižení!!! je to v řadovce a potichu bysme určitě nebyli =-) :-D
a vůbec - já jdu pryč, mě tady akorát navnaďujete |-| |-|
:-D
ja jsem prave myslela na sousedy, co by na to rekli x-) :-N .... jen do toho jdete... ja se budu tesit na to, jak to dopadne..... nam potom budete vypravet ;-)
nyky, mne to nevadi,ze se do me treba zamilujes....ja musim byt do ty kocky zamilovana, abych s ni mohla neco mit..takovy souzeni, vis jak to myslim...
jo krist vím x-) , mám takovou nej kamošku, ale nikdy ji nemůžu "mít", tak jsem aspoň šťastná za to přátelství ;-)
temp, troufám si mluvit za sabču - miluje ho na 100pro (by si ho jinak nebrala asi)