Ahoj všichni, jsem tu sice teprve krátce registrovaná, ale napadlo mě založit diskuzi, do které si budeme moc chodit čerpat dobrou náladu, smích a optimismus ze života.
Tak co Vás poslední dobou dostalo tak, že jste se ještě dlouho potom nemohly přestat smát? ;-) (Potažmo se řehtáte ještě teď? :-D
Slováci si usmyslí, že vyhlásí Číně válku. Všechny ostatní státy jim to rozmlouvají. že číňanů je moc, a že jich utlučou čepicema. ,, Ale boha", řeknou slováci a jedou se do číny podívat. Všude vidí ty obrovská města plná lidí...Přijedou zpátky a řeknou ,, Boha, kde jich všetkých zakopeme?" :-D
me dneska rano totalne rozesmal tchan, vyzvedaval m a bral ho na nadrazi na sluzebku a ja m jeste rozespala v pyzamu vypravila a mezi dverma kdyz uz skoro odesli jsem zacala pripominat ze jsem nedostala hudlana a nebejmul me a tchan se bez zavahani otocil a prohlasi:l a tak jo no a nez jsem se vpamatovala tak me objal, vlepil mi hudlana na tvar a prej cauuu a odtahl m :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
toto sa vraj stalo v Nemecku: dieťa evanjelikov bolo prvý krát na katolíckej omši a keď vyšiel farár s osmimi miništrantmi, vykríklo: "Pozri mama, farárčatá!"
Přijdou se rozšoupnout dva manželské páry do kasina. Ženy si chtějí společně vsadit v ruletě, ale přemýšlejí, na jaké číslo.
Jedna povídá: "Kolikátky máš prsa?"
"Dvojky."
"Já trojky. To je dohromady pět, takže vsadíme na pětku."
Vsadí na pětku a skutečně vyhrají.
Chlapi si říkají, že je to dobrá metoda.
"Kolikrát po sobě se ti postaví?" říká jeden druhému.
"Třikrát."
"Mně čtyřikrát. To je dohromady sedm, takže vsadíme na sedmičku. "
Ruleta se roztočí, kulička běhá jako šílená a zastaví se na dvojce: "No vidíš, vole. Kdybysme nekecali, mohli jsme bejt v balíku!"
Šéf a sekretářka si užívají. O několik hodin později si šéf vyžádá od sekretářky křídu.
Při návratu domů se ptá manželka: "Kde jsi byl tak dlouho?"
On vysvětluje: "Sekretářka mi hupla v kanceláři na klín, jeli jsme k ní a v posteli to pořádně rozpálili a proto jsem přišel pozdě."
Žena se na muže zašklebí: "Ty starý chlubile, byl jsi na kulečníku! Ještě máš křídu za uchem!"
Přijde manžel nečekaně domů a načapá ženu v posteli s černochem.
"No to snad ne! Nevěrná a ještě k tomu s černochem!"
Manželka se zatváří vyčítavě: "Takže žárlivec a ještě k tomu rasista!"
Tak ted neco ze zivota... Prave jsem byla v lekarne, a teda musela jsme se drzet, abych se nezacala chechtat na cele kolo, a nekoho neurazila... Prisla tam pani/slecna, tak 25-30 a rika rozhorcene panu magistrovi:
"Ja mam doma sanorin, uzivam ho uz pet dni, ale rymu mam porad! Po peti dnech uz bych snad mela mit rymu vylecenou ne?!"
.... Myslim ze to ani nepotrebuje komentar. Obdivuju pana magistra, s jakou trpelivosti a kamennou tvari slecne vystvetlil jak funguje sprej do nosu... :-D A ze na rymu lek neni, ze kapky jsou jen na ucpany nos, a na rymu ji nikdo zadny lek neda :-D Docela me prekvapilo, ze takhle mlady clovek netusi, na co jsou nosni kapky nebo sprej =-)
To mi pripomnelo, jak jsem byla taky jednou v lekarne a pan rikal, ze chce magnezium... a pani lekarnice mu rekla - no, tak tady mam takovy horcikovy tablety, tady tohle... a on - ja nechci horcik, ja chci magnezium! :-D
a nebo kdyz jsem delala v obchode s oblecenim, bylo to celkem sportovni obleceni, vetsinou znackovy v obchodaku a chodili k nam duchodci ze chtej papuce nebo pyzamo, chteli po nas kompas, kanoi, stany, kolobezky, lod a velice oblibeny byl pozadavek na takovou tu fotbalovou celenku co nosi fotbalisti aby jim nepadaly vlasy do obliceje :-N :-D :-D :-D :-D to byla lahudka :-D
nedávno v lekárni si budúca mamička pýtala klobúčik na dojčenie, lekárnička jej išla vybrať a pýtala sa, či chce veľkosť 1 alebo 2. Ale ani jedna nevedela, podľa čoho sa tá veľkosť určuje a tipovali, že asi podľa veľkosti prsníka...
ja s pani citim, me se prodavacka zeptala jakou velikost menstruacniho kalisku potrebuju :-D :-D jako podle ceho se to vybira mi bylo jasny hned ale jak se to meri uz ne :-N :-D :-D :-D
inki, to já vím, ale nedokázala jsem odhadnout, jestli jsem S nebo L :-N :-D
miuš, tam je to tuším rozdělený podle toho jestli jsi měla děti nebo ne a podle věku taky, ale taky jsem si prvně lámala hlavu jestli bych potřebovala větší nebo menší :-D :-N
miuš, fakt? :-D to je prča :-N no teda ne že musíš kupovat novej, ale že fakt není možnost, jak to zjistit :-D :-N
já jsem zvědavá, jestli mi bude ten chránič, se mi zdá nějakej malej, ale ted to řešit nebudu :-D