Ahoj všichni, jsem tu sice teprve krátce registrovaná, ale napadlo mě založit diskuzi, do které si budeme moc chodit čerpat dobrou náladu, smích a optimismus ze života.
Tak co Vás poslední dobou dostalo tak, že jste se ještě dlouho potom nemohly přestat smát? ;-) (Potažmo se řehtáte ještě teď? :-D
Moje kamarádka brigádničila přes léto v hospůdce a jako specialitu měli křupavé křidýlka na grilu. Jeden zákazník naprosto vážně, že by si je dal ale jestli je mají i vepřové :-D :-D :-D Kámoška zachovala chladnou hlavu a odpověděla mu, že když jí je na tom praseti ukáže, tak mu je klidně ugriluje... :-D
to my sme sa raz večer s drahým v posteli rozprávali o svadbe jeho sestry a zrazu drahý mi hovorí že ten šrobovák s klúčom č.12 nájdem v šuplíku :-D , pozrem na neho a to on už rozprával zo spánku :-D :-D :-D
krtek, to s kriedou sa stalo aj na našej škole, profesorovi matematiky :-) celá paralelka sa vraj na tom bavila, tak teraz neviem, či to bolo tiež len vymyslené
niečo na zábavu aj poučenie:
http://www.skratky.sk/kategoria/inter...
boli sme raz na oslave 50tky, zábava ako sa patrí, jedla aj pitia bolo dosť :-) , keď sme už odchádzali vo večerných hodinách domov, ešte sme sa rozprávali a lúčili s rodinou. Ked tu zrazu si jeden ujo kýchol a aby neprskol na nás :-D , tak sa pootočil, či veríte, či nie, prskol na tanier obložených chlebíkov, čo zrovna niesla čašníčka ešte hosťom :-p :-D , no jak som to videla, tuším som cvrkla aj do textilu jak som sa smiala :-D . A ujo tak flegmaticky poznamenal: "Nuž čo, bola v nesprávnu chvílu na nesprávnom mieste." To už som myslela, že neudržím krabicu so zákuskami, čo som už išla od smiechu do kolien. :-D :-D :-D. Čašníčka si vôbec nič nevšimla, v pohode išla ďalej a ponúkla hosťom :-S ale bola som aj rada, že už odchádzame, po tom čo som videla, by som nebola schopná ochutnať ani kúsoček. No čo, to nevymyslíš, to je život :-D
Tak jsem si taky vzpomněla na pár keců ze školy"
*Já už se to neučím, já už to jenom zapomínám.
*prof.: Kristýno, jakto že jsi zase přišla pozdě?
Kristýna: Kvůli zácpě.
Prof.: No jo ta doprava je v zimě šílená.
Kristýna: Ne, to byla břišní zácpa :-D .
*V hodině společenských věd:
"Radime,jak se člověk dostane z nižší hladiny na vyšší?" (např. 6e se výhodně ožení atd.)
"lanovkou :-) "
* V hodině fyziky:
Profesor tvrdí, že fyzika je velice důležitý předmět a že se bez něj na výšce neobejdem.
Šárka: " No, tak si prostě vyberu obor, kde není fyzika."
Prof.: " Kdyby každý uvažoval, jako Ty Šárko, tak ještě do dneška žijeme na stromech."
Katka: " No a jak by nám tam bylo fajně :-D ."
..no mě tuhle poslal vyučující - extrenista, vážený chirurg, v maturitním ročníku - ať se jdu sama nabonzovat třídní, že vyrušuju v hodině.. Já tam fakt šla a poctivě se udala.. On se po hodině ptal hrozně nevěřícně, jestli jsem teda byla, já že jo.. a on se mi smál a řekl, že jsem střelená.. pak že s poctivostí nejdál dojdeš..
...jo, byla v pohodě, já jsem totiž odjakživa byla právě ta slušná, tichá a spolehlivá studentka. ..vždyť jsem ještě na střední měla na starosti třídní knihu a podobné, když bylo potřeba něco zařídit, byla jsem to já.. i jsem vybírala peníze na sportovní kurz v Itálii a to jsem jednu chvíli měla u sebe asi 60 000..super. No, teď už je nemám :-D
Matka kričí na svoju 15-ročnu dcéru:
Si samá diskotéka, samý chlapec, samá zábava, ale že tvoja matka
mala včera 28 rokov, tak na to si ani nespomenieš!
Jeden hokejovy:
Cestou domov lietadlom z MS 2009 premýšľa Bartečko:
"Ako sa je teraz ukážem ľuďom na oči?"
A tak zašiel za kapitánom lietadla, či by mu nepožičal náhradnú uniformu -
na prezlečenie. A tak vystúpi v Bratislave z lietadla v kapitánskej
uniforme, nikto ho nepoznáva, iba jedna stará zhrbená baba príde k nemu a
hovorí:
"Tak čo Bartečko, si myslíš, že kapitán ako kapitán?"
A Bartečko hovorí:
"Baba, ako si ma spoznala?"
A baba:
"Aká baba, ja som Filc."
ciatko, dobrý vitp s tou 15r.dcérou a 28r.matkou, som nedávno počula v rádiu takú kuriozitu že v roku 1939 dakedy v máji sa narodilo mimi, na tom nič zvláštne, len to mimi sa narodilo divčaťu vo veku 5apol roka, jak je toto možné........ :-|
a pridám jeden frk zo života :-D . Staváme dom a ja tiež sa snažím trocha priložiť ruku k dielu. A sú také drevené kozy, a na tie sa dajú drevené laty a slúži to napr.ako lešenie. No a drahý sa ma pýta prečo som ešte nezačala dačo robiť : "Jáj ty nemáš kozy" ,hovorí. No to teda trafil, lebo moj hrudník sa podobá poprsiu Pamely Anderson keď mala asi 9 rokov :-D . Potom si drahý uvedomil čo vlastne povedal, tak sme sa na tom dobre zasmiali :-D :-D :-D
ivett :-D :-D
ja minulej tyden pukala smichy kdy m kolega sedel v restauraci uplne jak oparenej, oziral se na smutek, snoubenka se rozhodla ze chce dite vysadila prasky :-D :-D :-D :-D :-D
v jednej fabrike za vylial na zem lepič (sama neviem čo je to za zmes :-D ) a v rozhlase vyhlasovali: "Dávajte si pozor, aby ste nespadli dolepi.u" :-D :-D :-D